mostwanted181 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No i już jest nowy trailer do jednej z najlepszych ścigałek DiRT 3 Trailer
insane_Infinity Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 działający LINK Dirt 3 Debut Trailer [HD]
Reniu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Liczę na ta gierkę od lat jestem wierny serii
Reniu Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 ezc1... to na prawdę budujące podejście dla developerów [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:39_________________________________________________Design Walkthrough (Cam) Part I HD http://www.gametrailers.com/video/design-walkthrough-dirt-3/710091 Design Walkthrough (Cam) Part II HD http://www.gametrailers.com/video/design-walkthrough-dirt-3/710089[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 10:24_________________________________________________
pastaldo Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Świetna gra. Pogrywam w Dirt 1 i 2 i super choc jednej rzeczy mi brakuje. Możliwości przejechania rajdu jak w poprzednich częśćiach Colin McRae Rally a szczególnie klasyka jakim jest CMR 2 Ale z tego co widac może ten tryb rajdu pojawi się w Dirt 3 :kox:
szafa Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 oby sie pojawil bo niestety dirt 2 nie ma tego polotu co stare poczciwe cmr 2
pastaldo Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 oby sie pojawil bo niestety dirt 2 nie ma tego polotu co stare poczciwe cmr 2 W 100% się zgadzam z przedmówcą :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 oby sie pojawil bo niestety dirt 2 nie ma tego polotu co stare poczciwe cmr 2 Cmr2 to była gra na której spędziłem setki godzin i nawet do klubu należałem gdzie w lidze europejskiej kręciliśmy bardzo dobre czasy hehe To były czasy Jak DIRT 3 choć trochę wspólnego będzie miała z tej gry to kupuje
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Nie wiecie może czy idzie gdzieś dorwac demo tego Dirt 3? Bo na pełną to trzeba będzie jeszcze poczekac
jarko Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Nie wiecie może czy idzie gdzieś dorwac demo tego Dirt 3? Bo na pełną to trzeba będzie jeszcze poczekac Na PS3 jest, a raczej chyba było bo już nie widzę. Fajnie się zapowiada, ale póki co upalam Dirt 1
pastaldo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Nie wiecie może czy idzie gdzieś dorwac demo tego Dirt 3? Bo na pełną to trzeba będzie jeszcze poczekac Na PS3 jest, a raczej chyba było bo już nie widzę. Fajnie się zapowiada, ale póki co upalam Dirt 1 Mnie interesuje tylko na PC Ja grywam teraz w Dirt 2
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Ja moge czekac na Dirta 3 w wersji na PS3 ale pod jednym warunkiem a mianowicie sterowanie w poprzednich dwóch częściach mi nie leży ale jeżeli to poprawiono to kupuje w dzien premiery...
jarko Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Ja moge czekac na Dirta 3 w wersji na PS3 ale pod jednym warunkiem a mianowicie sterowanie w poprzednich dwóch częściach mi nie leży ale jeżeli to poprawiono to kupuje w dzien premiery... A mnie właśnie leży Jak na mój gust jest takie samo
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Ja moge czekac na Dirta 3 w wersji na PS3 ale pod jednym warunkiem a mianowicie sterowanie w poprzednich dwóch częściach mi nie leży ale jeżeli to poprawiono to kupuje w dzien premiery... A mnie właśnie leży Jak na mój gust jest takie samo Może po prostu umnie wychodzi przyzwyczajenie do sterowania w GT4 i GT5 ale np. w Grida tez nie potrafilem grać... to juz o niebo lepiej grało mi sie w Splitsecond: Velocity
jarko Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Mnie również grid nie "leży" a w dirt'y mi się chyba najlepiej ze wszystkich gier z autkami gra
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ta seria to pewniak, biorę w ciemno Mi tez sie bardzo podoba choć brakuje mi troche tego trybu typowych rajdów jak w CMR np 2 ;(
Reniu Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 No właśnie w trójce maja powrócić, obejrzyj trailery
Rekomendowane odpowiedzi