moskal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 ja tylko PC przepraszam i współczuje heheh no niestety :gwizdanie: nie jestem az tak zapalonym graczem by kupować konsolę którą bym włączał od dużego świata. A na PC lubię sobie pośmigać w wolnej chwili w samochodówki przeciez sie nabijam , luźna guma
pastaldo Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 ja tylko PC przepraszam i współczuje heheh no niestety :gwizdanie: nie jestem az tak zapalonym graczem by kupować konsolę którą bym włączał od dużego świata. A na PC lubię sobie pośmigać w wolnej chwili w samochodówki przeciez sie nabijam , luźna guma ok luzik nie odebrałem jako nabijanie Wytłumaczyłem sie dlaczego cierpie
Reniu Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Ja też pogrywam od wczoraj, jest zajeboza W MM po 119zł, w Empiku 129zł... trochę pocisnęli z ceną
insane_Infinity Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Na Torentach 2h i mam na Dysku :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 A co to teraz? Licytacja kto szybciej ściągnie? Nie jest problemem znaleźć soft w sieci, przecież jest tego od groma, łącza są przepastne. Dobre tytuły należy wspierać kupując oryginały, decydujesz się coś ukraść, to nie trąb o tym na lewo i prawo :doh1:
moskal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 decydujesz się coś ukraść, to nie trąb o tym na lewo i prawo :doh1: własnie
jarko Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Najpierw kradną, a później jojczą :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=205254.0
pastaldo Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 oj tam gadanie Zauważcie że były badania które potwierdzają to że najwięcej muzyki itp kupują osoby które je ściągaja z sieci. Najpierw taka osoba ściąga sprawdza czy faktycznie warte i wtedy idzie do sklepu i kupuje. Ja tez nie mam w zwyczaju od razu lecieć jeszcze pewnie w dniu premiery żeby wydac kase. To jest sposób na to by nie kupić klopsa Zagram, ocenię czy warto kupić (serie lubie ale jak nie wiele sie będzie róznić od DIRT 2 to niema sensu kupować) i wtedy potuptam do sklepu i wzeprę producenta :gwizdanie: To już chyba zdrowe podejście
Reniu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Wybrnąłeś Wracając do tematu, zdeczko hardcore'owo zapowiada się robienie platynek w Gymkahanie, wszystko jest do zrobienia ale łatwo nie jest. Szkółkę mam na platynkę, tricki Battersea 100%, resztę też staram się platynić ale niektóre muszą poczekać, bo nie chcę stać z progressem. Póki co dobrnąłem do 26 lvl, mam 56% gry i 27/50 trofeów.
pastaldo Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Wybrnąłeś Wracając do tematu, zdeczko hardcore'owo zapowiada się robienie platynek w Gymkahanie, wszystko jest do zrobienia ale łatwo nie jest. Szkółkę mam na platynkę, tricki Battersea 100%, resztę też staram się platynić ale niektóre muszą poczekać, bo nie chcę stać z progressem. Póki co dobrnąłem do 26 lvl, mam 56% gry i 27/50 trofeów. no widze kolega już ostro zaawansowany tez nie mogę sie doczekać
moskal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 To jest sposób na to by nie kupić klopsa nie , to jest sposób zeby kupic po pół roku gre za połowe ceny a nie w dniu premiery za 200pln :naughty: :naughty:
pastaldo Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 To jest sposób na to by nie kupić klopsa nie , to jest sposób zeby kupic po pół roku gre za połowe ceny a nie w dniu premiery za 200pln :naughty: :naughty: też prawda
Reniu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Ja miałem zbyt duże ciśnienie by czekać coś by mi jeszcze poszło i wtedy był by dopiero klops
insane_Infinity Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 dokładnie...ja mam zasadę iż zasysam grę z netu...jak jest dobra to kupuję oryginał ale większość gier na PC kupuję pod MP ..a PS3 to wiadomo Ori ONLY
Remik-A4 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Gra jest zajeb... :kox: Najlepsza grafa z serii Dirt do podkrecenia na ultra w ustawieniach sterowanie na padzie idealne POLECAM !!!
Reniu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Wątek główny przejechany, gratulacje i napisy końcowe były teraz tylko dolne trójkąciki i online Przejechałem wszystkie próby DC, tak z 80% platynki, trofeum za 500.000 w Gymkahanie też wpadło [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 07:37_________________________________________________[br] [edit] Wczoraj odpaliłem online i jest kox jeździ się na prawdę przyjemnie, tryby ciekawe i co najważniejsze, rywalizacja nie jest męcząca. Progress ładnie idzie, nie ma punktów negatywnych w statystykach w razie zmoki :> pełna frajda
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kupilem wczoraj, pogralem troche, ale moim zdaniem to poprawiony DIRT2. Rozwalily mnie lampy w autach jako tekstury... zeby w 2011 robic cos takiego Podobaly mi sie odcinki w Finlandii, dzwiek, ktory idzie przez las, uciekajacy kibice z drogi (taki smaczek). Przeszedlem pierwsza Gymkhane - calkiem fajna. Ogolnie na razie bez szału, niczym mnie ta gra nie zaskoczyła
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ogolnie na razie bez szału, niczym mnie ta gra nie zaskoczyła A czym miała zaskoczyć ???
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 DIRT 1/2 - duza roznica jakosciowa, grafika, model jazdy DIRT 2/3 - niewielki postep moim zdaniem, gra jest poprostu odswiezona Gra byla promowana mocno jako powrot do korzeni, rajdy, rajdy, rajdy, a tu pupa - mi to nie przeszkadza, ale szczerze mowiac to liczylem na ciut wiecej tych oesow. "Najlepszy" jest widok z kokpitu, nie zmienil sie od Dirta 1, a w dodatku goowno widac. + za uszkodzenia, bo wygladaja fajnie, posiadacze PS3 wreszcie poznaja co to znaczy przy*ebac w drzewo
Rekomendowane odpowiedzi