Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:no::disgust: ja tylko PC :confused4:

przepraszam i współczuje :decayed:

heheh no niestety :gwizdanie:

nie jestem az tak zapalonym graczem by kupować konsolę którą bym włączał od dużego świata. A na PC lubię sobie pośmigać w wolnej chwili w samochodówki :kox:

przeciez sie nabijam , luźna guma :wink4:

Opublikowano

:no::disgust: ja tylko PC :confused4:

przepraszam i współczuje :decayed:

heheh no niestety :gwizdanie:

nie jestem az tak zapalonym graczem by kupować konsolę którą bym włączał od dużego świata. A na PC lubię sobie pośmigać w wolnej chwili w samochodówki :kox:

przeciez sie nabijam , luźna guma :wink4:

ok luzik nie odebrałem jako nabijanie :good:

Wytłumaczyłem sie dlaczego cierpie :decayed:

Opublikowano

Ja też pogrywam od wczoraj, jest zajeboza :kox:

W MM po 119zł, w Empiku 129zł... trochę pocisnęli z ceną :disgust:

Opublikowano

Na Torentach 2h i mam na Dysku :D:polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

do mnie tez juz strumień bitów płyyynie :kox:

Opublikowano

A co to teraz? Licytacja kto szybciej ściągnie? Nie jest problemem znaleźć soft w sieci, przecież jest tego od groma, łącza są przepastne. :thumbdown:

Dobre tytuły należy wspierać kupując oryginały, decydujesz się coś ukraść, to nie trąb o tym na lewo i prawo :doh1:

Opublikowano

decydujesz się coś ukraść, to nie trąb o tym na lewo i prawo :doh1:

własnie :acute:

Opublikowano

oj tam gadanie :tongue4:

Zauważcie że były badania które potwierdzają to że najwięcej muzyki itp kupują osoby które je ściągaja z sieci. Najpierw taka osoba ściąga sprawdza czy faktycznie warte i wtedy idzie do sklepu i kupuje. Ja tez nie mam w zwyczaju od razu lecieć jeszcze pewnie w dniu premiery żeby wydac kase.

To jest sposób na to by nie kupić klopsa :wink4:

Zagram, ocenię czy warto kupić (serie lubie ale jak nie wiele sie będzie róznić od DIRT 2 to niema sensu kupować) i wtedy potuptam do sklepu i wzeprę producenta :gwizdanie:

To już chyba zdrowe podejście :przebiegly:

Opublikowano

Wybrnąłeś :naughty:

Wracając do tematu, zdeczko hardcore'owo zapowiada się robienie platynek w Gymkahanie, wszystko jest do zrobienia ale łatwo nie jest. Szkółkę mam na platynkę, tricki Battersea 100%, resztę też staram się platynić ale niektóre muszą poczekać, bo nie chcę stać z progressem. Póki co dobrnąłem do 26 lvl, mam 56% gry i 27/50 trofeów.

Opublikowano

Wybrnąłeś :naughty:

Wracając do tematu, zdeczko hardcore'owo zapowiada się robienie platynek w Gymkahanie, wszystko jest do zrobienia ale łatwo nie jest. Szkółkę mam na platynkę, tricki Battersea 100%, resztę też staram się platynić ale niektóre muszą poczekać, bo nie chcę stać z progressem. Póki co dobrnąłem do 26 lvl, mam 56% gry i 27/50 trofeów.

:decayed:

no widze kolega już ostro zaawansowany :naughty: tez nie mogę sie doczekać :disgust:

Opublikowano

nie , to jest sposób zeby kupic po pół roku gre za połowe ceny a nie w dniu premiery za 200pln :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie , to jest sposób zeby kupic po pół roku gre za połowe ceny a nie w dniu premiery za 200pln :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

też prawda :decayed:

Opublikowano

Ja miałem zbyt duże ciśnienie by czekać :kox: coś by mi jeszcze poszło i wtedy był by dopiero klops :D

Opublikowano

dokładnie...ja mam zasadę iż zasysam grę z netu...jak jest dobra to kupuję oryginał :cool1: ale większość gier na PC kupuję pod MP ..a PS3 to wiadomo Ori ONLY :D

Opublikowano

Gra jest zajeb... :kox: :kox: :kox:

Najlepsza grafa z serii Dirt

do podkrecenia na ultra :evil: w ustawieniach

sterowanie na padzie idealne :wink4:

POLECAM !!!

Opublikowano

Wątek główny przejechany, gratulacje i napisy końcowe były :pali: teraz tylko dolne trójkąciki i online :cool1:

Przejechałem wszystkie próby DC, tak z 80% platynki, trofeum za 500.000 w Gymkahanie też wpadło :kox:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 07:37_________________________________________________[br]

[edit]

Wczoraj odpaliłem online i jest kox :kox: jeździ się na prawdę przyjemnie, tryby ciekawe i co najważniejsze, rywalizacja nie jest męcząca. Progress ładnie idzie, nie ma punktów negatywnych w statystykach w razie zmoki :> pełna frajda :thumbup:

Opublikowano

Kupilem wczoraj, pogralem troche, ale moim zdaniem to poprawiony DIRT2.

Rozwalily mnie lampy w autach jako tekstury... zeby w 2011 robic cos takiego :thumbdown:

Podobaly mi sie odcinki w Finlandii, dzwiek, ktory idzie przez las, uciekajacy kibice z drogi (taki smaczek).

Przeszedlem pierwsza Gymkhane - calkiem fajna.

Ogolnie na razie bez szału, niczym mnie ta gra nie zaskoczyła :)

Opublikowano

Ogolnie na razie bez szału, niczym mnie ta gra nie zaskoczyła :)

A czym miała zaskoczyć ???

Opublikowano

DIRT 1/2 - duza roznica jakosciowa, grafika, model jazdy

DIRT 2/3 - niewielki postep moim zdaniem, gra jest poprostu odswiezona

Gra byla promowana mocno jako powrot do korzeni, rajdy, rajdy, rajdy, a tu pupa :) - mi to nie przeszkadza, ale szczerze mowiac to liczylem na ciut wiecej tych oesow.

"Najlepszy" jest widok z kokpitu, nie zmienil sie od Dirta 1, a w dodatku goowno widac.

+ za uszkodzenia, bo wygladaja fajnie, posiadacze PS3 wreszcie poznaja co to znaczy przy*ebac w drzewo :D