Gość audi Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 WITAM ponizej kolega pytal o zywotnosc benzyniaka ,a moze ktos wie jak jest z dieslem .kupilem auta jak mialo 93 tys zrobilem 40tys w rok i jeszcze nic nie padlo po za pompka zamka no i pewnie jeszcze teraz trzeba wymienic rozrzad ale z tym poczekam. dzieki za wszystkie odpowiedzi
spanky Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 WITAM ponizej kolega pytal o zywotnosc benzyniaka ,a moze ktos wie jak jest z dieslem .kupilem auta jak mialo 93 tys zrobilem 40tys w rok i jeszcze nic nie padlo po za pompka zamka no i pewnie jeszcze teraz trzeba wymienic rozrzad ale z tym poczekam. dzieki za wszystkie odpowiedzi zywotnosc zalezy od tego jak dbasz o auto .... mozesz nim jezdzic i 1,5 mln kilometrów (Seat Toledo 1.9 TDI 1Z ;-) ) a mozesz tez zajezdzic go w 10 tys km .... ;-) .
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 spanky, ze 1,5 mln km mozna zrobic to fakt (szczegolnie 90KM), ale zeby zajechac silnik po 10k km :shock: turbine byloby ciezko a co dopiero silnik
Radek321 Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 spanky, ze 1,5 mln km mozna zrobic to fakt (szczegolnie 90KM), ale zeby zajechac silnik po 10k km turbine byloby ciezko a co dopiero silnik Małe OT A założymy się że się da :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 Radek321, dobra...jechac na maxa na 1 lub 2 chodzi o normalna jazde
Krzychu88 Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 u mnie znajomy kupil sobie a4 z przebiegiem 300tys. padla mu skrzynia biegow, maska sie nie otwierala, zamki w drzwiach nie chodzily, autko nic zywe nie bylo. A inny tez kupil z tym samym przebiegiem i jezdzi do dzis i nawet rozrzadu nie wymienil, i nic mu nie padlo, aha i oba autka byly z niemiec :mrgreen:
baskecior Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 spanky, ze 1,5 mln km mozna zrobic to fakt (szczegolnie 90KM), ale zeby zajechac silnik po 10k km turbine byloby ciezko a co dopiero silnik Małe OT A założymy się że się da :mrgreen: A założymy się że nie ? Moje B4 TDI przez 3 lata było ganiane jak wściekły pies, ci ktorzy mnie znaja , wiedza ze to były tortury ... jakos silnika nie przekreciłem, ale faktem jest ze oliwa i serwis zawsze byl na czas.
spanky Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 spanky, ze 1,5 mln km mozna zrobic to fakt (szczegolnie 90KM), ale zeby zajechac silnik po 10k km :shock: turbine byloby ciezko a co dopiero silnik np cos sie zacznie dziac z silnikiem (wycieki oleju itp ) i wlasciciel nie bedzie sie tym przejmowal (nie sprawdzi stanu oleju ,nie uzupełni itp) to motor powie papa .... razem z turbinka ... :twisted: P.S wiem ze jes to ekstremalny przypadek ale wierz mi ze i takie se zdarzaja ... ;-)
bolek Opublikowano 29 Lipca 2006 Opublikowano 29 Lipca 2006 Wujek mój ma na 1z 570 tys na taxi i hula mu jak tralala,jedyne co do n75 mu sie wysrał ze dwa razy i przepływka,co do Afn do tez slyszalem ze 500 tys przy normalnej eksploatacji to z palcem w......
Gość pbogusz13 Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 ja mam nakulane ponad 240 tys i silnik chodzi jak ta lala. Auto mam w automacie. Nie bierze oleju ani nic z tych rzeczy. a co do zajechania silnika to znam osobiscie goscia ktory zajechal turbo w passacie w 12tys.(zimny silnik i pedal, po deptaniu od razu gasil silnik)
grubcio1980 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Wszystko jest do zrobienia jak sie chce!!!Ale to twarde cholery
Rekomendowane odpowiedzi