lexpar Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wielokrotnie czytałem na ten temat, ale mam problem (nie znalazłem podobnego tematu na forum). Wymieniłem filtry (wszystkie) i jak włączam nawiew bez klimy to zajeżdża mi smrodek śmierdzącej mokrej szmaty. Natomiast przy włączonej klimie nie ma takiego objawu nadmuch powietrza OK!, beż zapachu. Zaznaczam, że tego śmierdziela czuć tylko przy rozruchu nawiewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jedz do firmy serwisującej klime na odgrzybianie... koszt cos koło 50 zł ? Sam musze to zrobic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jedz do firmy serwisującej klime na odgrzybianie... koszt cos koło 50 zł ? Sam musze to zrobic :gwizdanie: Chyba nie ma takiej potrzeby:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10719.0.html ...i 5 dych w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 zanim zabierzesz się za odkażanie możesz sprawdzić sam filterek kabinowy - może to on sam powoduje ten zapach - poprostu go wyjmiując. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 grabalaba : nie wiem czy odgrzybianie kosztuje nawet te 50 zł. Co do tego ze 50 zł zostanie to tez nie bardzo... Ile kosztuje taki srodek ? NA dniach bym to zrobił bo mnie wnerwia juz ta mokra scierka z nawiewów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Filterek jest wymieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mam podobnie, z tym że u mnie zawsze lekko zajeżdża przez pierwszą minutę powiedzmy. Filterek kabinowy wymieniony własnoręcznie, odgrzybianie środkiem za jakieś 50 czy zeta również i chyba tak czy i anczej będę musiał do porządnego serwisu pojechać z tą klimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mam podobnie, z tym że u mnie zawsze lekko zajeżdża przez pierwszą minutę powiedzmy. Filterek kabinowy wymieniony własnoręcznie, odgrzybianie środkiem za jakieś 50 czy zeta również i chyba tak czy i anczej będę musiał do porządnego serwisu pojechać z tą klimą Odgrzybiłeś tak: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10719.0.html??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ponowie pytanko (bo zostało przeooczone chyba ) Jaki dobry i tani srodek zamówic w sklepiku u mnie (orientacyjan cena) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Filterek jest wymieniony to zdemontuj go na chwilę i sprawdź czy smrodek się utrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ok! Spróbuje wyjąć filterek i zobaczę jak będzie. Ale zapach jest mokrej, zatęchłej szmaty brr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A u mnie smierdzi stechłą wodą a susza wszedzie Czas na odgrzybianko To poleci ktos dobry srodek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No cóż. muszę niestety odgrzybić i wtedy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No to proponuje zastosować się do instrukcji zamieszczonej przez Zdenia: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10719.0.html - ponaddto na koniec warto psiknąć pod filtr kabinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jeśli po odgrzybieniu czujecie nadal dziwne zapachy polecam takie coś http://allegro.pl/item226191681_wurth_prep_do_czysz_kan_wentylacyjnych_i_wnetrz_.html cena jest tylko deczko przesadzona, bo można to kupić za 25 zł. Używamy tego przy serwisowaniu klimy po odgrzybieniu. Potrafi usunąć bardzo intensywny zapach psa, co doprowadzało mnie do szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi