kaj82 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 a to ze ktos przejechal warszawe silnikiem V6 w 1,5 godz i spalila mu srednio 6,5 ropy to... andersen wg mnie jak nic Stary wez najpierw dobrze przeczytaj a potem swe madrosci wypisuj, ja bajek nie opowiadam bo nie mam po co EOT
wit.s Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Śmiać mi sie chce jak to czytam jeżdzę 2 lata tym "strasznie awaryjnym samochodem" i narazie niemiałem żadnej awarii , ale za to słysze i czytam non stop tematy które zaczynaja sie [1.9 TDI]. Sprawa jest prosta jak auto jest wychlastane to czy to jest 1.9 czy 2.5 czy może 3.0 a może 1.8 T to każde tak samo się może zesrać i faktycznie lepiej zaknąć ten temat Nic dodać, nic ująć. Mam już powoli dosyć dyskusji na temat wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą i to najczęściej prowadzonych przez Żydów
kaj82 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Śmiać mi sie chce jak to czytam jeżdzę 2 lata tym "strasznie awaryjnym samochodem" i narazie niemiałem żadnej awarii , ale za to słysze i czytam non stop tematy które zaczynaja sie [1.9 TDI]. Sprawa jest prosta jak auto jest wychlastane to czy to jest 1.9 czy 2.5 czy może 3.0 a może 1.8 T to każde tak samo się może zesrać i faktycznie lepiej zaknąć ten temat Nic dodać, nic ująć. Mam już powoli dosyć dyskusji na temat wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą i to najczęściej prowadzonych przez Żydów hehe dobre
Rekomendowane odpowiedzi