emtes Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 witam, przedstawiam mój świeży nabytek Audi A4 1996r. 1.8 (ADR) 125PS Auto sprowadzone z Niemczech, jestem jego drugim właścicielem. - 4x el. szyby - 4x airbag - klimatronik - ABS - centralny zamek - alu `16 - immobilizer - el. lusterka Plany : - wymiana rozrządu, wszystkich płynów & filtrów - nowe klocki, tarcze - białe kierunki boczne - lampy przód: prawdopodobnie dzielone DEPO wz. S4 - lampy tył: II lift lub LEDy - tylny znaczek A4 i 1.8 out - grill poliftowy - nagłośnienie - lekko przyciemnione szyby - trójramienna kierownica z S4 Fotki od sprzedawcy : Od poniedziałku ruszam z pierwszymi modami
KANAL Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Plany : - modernizacja świateł przód/tył (zastanawiam sie na jakie) + zacne żarówy Nie ma sie co zastanawiac. Lampy przod: II lift , ew. takie jak ja mam dzielone DEPO wz. S4 (wtedy nie tniesz blotnikow) + dobra żarówka lub xenon HID Lampy tył: II lift lub LEDy Oczywiscie kwestia gustu i sam wybierzesz co Ci sie bedzie podobalo. Tylko nie zakladaj na przod SONARow bo za rok bedziesz chcial je sprzedac abo wyrzucic. Nie swieca dobrze.
Bogumił Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 To dodatkowo wymień kierownicę na S-Line (trój ramienna) bo ta rodem z b4 jest taka sobie.
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 jakoś sam grill RS-a nie widzi mi się. jak juz to lepiej całe body wstawić tymbardziej że jak widze gleby nie planujesz i większego koła to grill od RS-a jak najbardziej nie [br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 09:23_________________________________________________co do lamp to jak najbardziej polifty
pablo_9 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ładna sztuka jak każda B5 co do zmian to tak jak koledzy wyżej napisali oni wiedzą co piszą, wejdź do każdego w profil i zobacz jakie zmiany porobili to będziesz wiedział od kogo czerpać przykład Napisałeś, że chcesz zmienić podświetlenie zegarów to szczerze nie baw się w zmiany podświetlenia tylko jak już przeprowadzisz wszystkie wyżej wypisane zmiany to zakładaj licznik z FIS-em to będzie dopiero:kox:
kuternik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 odradzam zmianę podświetlenia!!!Fis jak najbardziej!
emtes Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 dzięki za wszystkie, jak najbardziej trafne, wskazówki
XC Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ladna tylko mnie to drewno nie lezy.. :gwizdanie: i tak jak wyzej, lampy veleo soczewka kierownica no i tylne lampki mozesz zmienic.
wojciu0308 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 lampy koniecznie polifty i przod i tyl oczywiscie razem z xenio podswietlenie albo fis albo nie ruszczac nic no i gleba i juz bedzie powodzenia w modach
312MC Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Masz taki sam kolorek jak moja. Wygląda na zadbaną ale piki co to taki troche dziadkowóz, i szkoda że taki maly silniczek bo zapewne spala podobnie do mojego a jedzie dużo słabiej i dzwięk nie ten co w V6 Ale życze powodzonka w modyfikacjach.
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 - 3-ramienna kierownica s-line To dodatkowo wymień kierownicę na S-Line (trój ramienna) nie ma czegoś takiego w B5 jest kierownica trójramienna z S4 jesli juz masz zmieniać światła z przodu to nie zakładaj dzielonych tylko zespolone , troszke wiecej roboty ale efekt o wiele lepszy
emtes Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 moskal poprawione, dzieki póki co mam inne zmartwienie, termin do rejestracji wyznaczyli mi na 10.09 - za miesiac.
312MC Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 to słabo sie starasz...ja ostatnio paska zarejestrowałem w 4 dni...dobra flaszka przy oplacie akcyzy i kawa w wydziale komunikacji załatwła sprawe a kolejki nie małe sa, i nawet fajne blachy dostałem
bartoooh Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 No można już taka polatać troszke:) ale co to? żyd cie sie pali:D:D hehe spoko nie to co moja poturbowana włoszka po bardzo ciężkich przejsciach:/
Rekomendowane odpowiedzi