Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zegar radiowy w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, maciejhildek1982 napisał:

Wiele osób miało problem z umiejscowieniem anteny. U mnie też nie chciał łapać gdy był umiejscowiony pod kierownicą i też dla próby wywaliłem moduł na siedzenie pasażera i palma wskoczyła. Czasem jest tak że jak auto stoi w garażu kilka dni to zgubi palmę. Wyjadę, pokręcę się trochę i jak nie chce wskoczyć to zostawiam przed garażem i łapie.

Niestety zegarki i stacje pogodowe łapią czas w mig a nasze audi nie. Wielu Kolegów miało problem ze złapaniem sygnału. U mnie zwykle po rozłączeniu aku zwykle łapie do pół godz. choć nie ma reguły.

Jeśli napisałem coś źle proszę mnie poprawić.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Jutro się pobawię. Przedłuże kabelki i rzeczywiście do prób zostawię położę gdzieś w ogólnie dostępnym miejscu. Jak zalapie to bede miał pewność że sprzętowo jest wszystko OK. Bo dotychczas to palmę tylko w necie na fotach widziałem:facepalm:

Pozdro

Opublikowano

Nie bez powodu ori moduł montowany jest na belce zderzaka tylnego z dala od źródeł zakłóceń.

Opublikowano

Przedłużyłem wiązkę, moduł leży na siedzeniu pasażera i po 3h palmy brak:wallbash:

Opublikowano

Spokojnie, auto stoi w garażu czy na zewnątrz? Zegary warto czasem "pobudzić" chociażby poprzez otwarcie drzwi kierowcy.

Opublikowano
1 minutę temu, maciejhildek1982 napisał:

Spokojnie, auto stoi w garażu czy na zewnątrz? Zegary warto czasem "pobudzić" chociażby poprzez otwarcie drzwi kierowcy.

Na zewnątrz, specjalnie zostawiłem. Byłem już dwa razy otworzyć/zamknąć.

Opublikowano

Nie odpuszczaj, mówiłeś że masz 2 moduły. Jak nie jeden to próbuj z drugim.

Opublikowano
6 minut temu, maciejhildek1982 napisał:

Nie odpuszczaj, mówiłeś że masz 2 moduły. Jak nie jeden to próbuj z drugim.

No nie odpuszczam. Zaraz idę sprawdzić a jak nie będzie to wyciągam moduł na dach:lol:

Opublikowano

No i po nocy palma mnie przywitała:lol:

Moduł leżał na podszybiu. Teraz tylko znaleźć odpowiednie miejsce dla niego. Mówicie że bezpośrednio za zegarami będzie ok?

Opublikowano

No i gratulacje! Ja u siebie moduł wrzuciłem przy panelu środkowym (zdjęcie gdzieś kilka stron wcześniej) ale zaraz za zegarami to dobre miejsce. Ktoś tu już tak montował, przejrzyj temat a znajdziesz fotę.

Opublikowano

Ok dzięki, dziś to spróbuję poupychać. Fajne miejsce pod względem odbioru fal jest tam gdzie głośnik centralny na desce rozdzielczej. Ale podejrzewam że tam nie będzie miejsca

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie mam w liczniku, jest możliwość dołożenia? Czy jest w aucie wymagana instalacja? Jak to wygląda?

Opublikowano

Tak Kolego jest możliwość dołożenia, koszt max 100pln, poczytaj kilka stron wcześniej, wszystko masz opisane. Ja sobie dołożyłem i jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano
2 minuty temu, maciejhildek1982 napisał:

Tak Kolego jest możliwość dołożenia, koszt max 100pln, poczytaj kilka stron wcześniej, wszystko masz opisane. Ja sobie dołożyłem i jestem bardzo zadowolony.

34 strony:) ok, poszukam, dziękuję;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Znalazlem pod zderzakiem kostke. Jesli tam jest to musialo to kiedys chulac? Co jeszcze powinno byc zeby byl kaplet? 

20200330_222646.jpg

Opublikowano
17 minut temu, eskey90 napisał:

kaplet

A co to takiego ten " kaplet" ???

Po wyjaśnieniu może będzie łatwiej podpowiedzieć.

Szukałem w google ale nic nie znalazłem.

Opublikowano

Zle wpisalem. Chodzilo co jesscze powinno byc? Doczytalem ze powinien byc jakis modul od srodka przy nadkolu, no i jest. Wystarczy zalozyc ten odbiornik i powinno dzialac? 

Opublikowano
22 minuty temu, eskey90 napisał:

Zle wpisalem. Chodzilo co jesscze powinno byc? Doczytalem ze powinien byc jakis modul od srodka przy nadkolu, no i jest. Wystarczy zalozyc ten odbiornik i powinno dzialac? 

Zobacz jeszcze czy w liczniku masz wtyczkę 3 pinową czarną , jak tak to podepnij antenę i powinno latać wszystko.

Opublikowano
45 minut temu, karol1981 napisał:

Zobacz jeszcze czy w liczniku masz wtyczkę 3 pinową czarną , jak tak to podepnij antenę i powinno latać wszystko.

Napewno w liczniku mam dwie szerokie i jedna jakas waskaz tego co pamietam

Opublikowano

Skoro masz wtyczkę w zderzaku to na 99% masz przy liczniku, kup antenę i będzie działać .

Opublikowano

Ktory pin to zasilanie o ktory sygnał? 

Screenshot_20200403-205607_Google.jpg