hager84 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 witam jestem szczęśliwym Świerzym nabywca a4 b7 2.0tdi bre 140koni rocznik 2006 przebieg 113tys chciałbym sie dowiedzieć jakie mnie mogą spotkać nieprzyjemne niespodzianki z tym silnikiem. z góry dziękuje
czeslaw555 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 to może być sprawka łożyska albo docisku
HeresR32 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Panowie ja mam do was takie male pytanko... Na poczatku kupujecie auto a pozniej pytacie sie jakie mozecie miec niespodzianki, proponowalbym zrobic na odwrot bylo by troszke lepiej a jezeli chodzi o ten silnik to ma bardzo duzo niespodzianek jest sporo info na ten temat na forum... pozdrawiam
Bugatti Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Niespodzianek może być wiele..od tych przyjemnych np. gifty od fabryki...do tych mniej przyjemnych np. czaszka dawnego właściciela we wnęce koła zapasowego ;-P NMSP Pozdr.
maq Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 kolego hager84 . wystarczy w szukajce wpisać BRE i masz sporo tematów .. chociażby http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=109218.0
pukko Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Niespodzianek może być wiele..od tych przyjemnych np. gifty od fabryki...do tych mniej przyjemnych np. czaszka dawnego właściciela we wnęce koła zapasowego ;-P NMSP Pozdr. masz miszcza za tę odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi