Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B5] tarcze nacinane nawiercane, jakie polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :hi:

zastanawiam sie nad nawiercanymi tarczami tylko nie wiem jakie firmy sa godne uwagi a jakich unikac i jak ksztaltuje sie to cenowo wzgledem gladkich tarcz.

Opublikowano

zakup sobie zwykle tarcze gladkie, takie tarcze tylko ladnie wygladaja i chyba nic pozatym. jak nie szalejesz to szkoda kasy. polecam MIKODA, tania, Polska, dobra.

Opublikowano

Posiadam takie tarcze u siebie kupiłem mikody według mnie jest różnica w sile hamowania jeszcze jak sie wszystko nagrzeje i jest równa droga po dobrym hamowaniu zbiera mnie na wymioty a nie przerabiałem nic więcej.

Opublikowano

Unikaj tanich tarcz nawiercanych i nacinanych z allegro....

Opublikowano

mam do ''oddania'' Brembo Serie Oro 288/25mm :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: + klocki jakie chcesz

Opublikowano

Ja też mam Mikody do tego klocek ferrodo DS performance i hamulce jak żyletki dużo lepsze od ori Zrobiłem na nich ok 10 kmm i niczego niepokojącego nie zauważyłem. Mikoda w swojej klasie jest najlepsza w relacji cena/jakość. Znajomy też na nich lata i nie narzeka

Opublikowano

szkoda troche FDS-ów na nacinane tarcze :no: :no: :no:

Opublikowano

Mówisz że się szybko zetrą czy jakiś inny powód??bo hamuje to naprawdę rewelacyjnie :naughty:

Opublikowano

Jak dobrze hamują to nie szkoda.

I ja też polecam Mikody mimo, że czasami można usłyszeć o nich złe opinie. :good:

Opublikowano

EBC ultimaxy

Brembo ORO

ZM sport

Tarox

[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 21:22_________________________________________________to w rozsądnej kasie