lukasz92 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 byłby ktos chetny odnowic mi przyciski esp,awaryjny,kubeki rączki drzwi?
nitroo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Poszukaj w tematach o regeneracji kolegę Radek.
jacek70 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 byłby ktos chetny odnowic mi przyciski esp,awaryjny,kubek i rączki drzwi? Plastiki na rączkach drzwi w jakim masz kolorze. Jeśli spod podrapanej powierzchni przebija czarny plastik to proponuje zdrapać resztę powłoki i będzie dobrze. Ja tak miałem u siebie. Zdrapałem patyczkiem po lodach i jest jak nowe. Nie można drapać niczym metalowym aby nie porysować plastiku.
Czesław112 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Witam a idzie zdemontowac same pokrętło i wymienic na nowe?Bo pierścień mozna tylko to pokrętło mnie irytuje
Talib13 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Gdzieś był temat o tym, coś mi się kojarzy, że należy coś podpiłować albo przeciąć poszukaj ale na pewno się da
kretoxx Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wczoraj wymieniałem pokrętło + pierścień, zestaw z allegro ok 16 zł z wysyłką , zrobiłem tak przekręciłem na max w prawo (na światła mijania) potem 2 razy do siebie (przeciwmgielne tył) i potem szlifierką wyciąłem środkowy ząbek wystający na pokrętle (ciąłem od boku dookoła) a ana końcu od góry naciąłem w 2ch miejscach przy środku , pokrętło zeszło został biały platstik w środku który trzymają 2 ząbki plastikowe czarne , podważamy z obu stron cienkim śrubokrętem i wychodzi ten biały plastik, zakładamy nowe i tyle zajęło mi to jakieś 7 minut, powodzonka
rawber93 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 czy pokretlo z wlacznika swiatel z B8 bedzie pasowalo do B6/B7? ewentualnie z Passata?
krzysiekze3 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Czesc, ma ktoś może szablon do klimatronika w Corelu lub w PDF tak abym mógł sobie wyciąć na ploterze? Przeszukałem sporo i niestety nie znalazłem, a mam możliwość samodzielnego wycięcia.
Andre91x Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 Hej, nie mogę się odnaleźć ma ktoś szablony do regeneracji przycisków?? ogólnie potrzebuje ich kilka
Rekomendowane odpowiedzi