XC Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Chodzi mi ostatnio po głowie zmiana mojego silnika a coś większego. Widzialem chyba w b4, że wstawił ktos 4.2 zakładam iz w moim też by sie to upchnęło. Moje pytanie, widział ktos cos takiego? Jeżdził? Duzo będzie przy tym roboty no i czy warto? Z jakim kosztem mogę sie spotkać? :gwizdanie: Ale po Łodzi chyba drugiej takiej by nie było
Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 to lepiej już 2,7bit albo 2,8VR6 upchać niz ciezkiego kloca który szału nie robi :gwizdanie: Był juz podobny temat o takim swapie, są fotki w A4 i linki do takich projektów
domjenick Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 temat przerabiany, wkładając coś,co generuje więcej niż 250 koni-w FWD stanowi już problem podczas ruszania,nie wiem,czy w B5 jest ESP,ale bez tego z mocą pow.200 koni-auto zacznie tracić trakcję w każdym zakręcie-nie ma szpery,więc ESP musi to kontrolować-zainstalowanie-kolejne koszta-generalnie da się wszystko-tylko w jakim celu? chyba lepiej kupić coś z takim silnikiem i z Q
Rekomendowane odpowiedzi