kamil Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Niestety ale zgodzić się nie mogę. GTA4 znudziła mnie po 3 misji. Mafia 2 niszczy GTA pod każdym względem :> :> :>
Reniu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zobaczymy jak bardzo się rozczarujesz jak gra Ci się skończy za szybko Na początku też byłem rozentuzjazmowany W dłuższej perspektywie GTA jest nie do zajechania
Sander Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wlasnie przeszedlem Mafie 2, ogolnie myslalem, ze bedzie chociaz 20 rozdzialow, a tu tylko 15 jak dla mnie jak na tyle ile razy przekladali jej premiere, chyba z rok myslalem, ze bedzie cos dluzszego, a tu cieniutko ogolnie wg mnie nie ma co porownywac do I czesci, tam nawet po przejsciu chcialo sie jeszcze grac, a tu koniec gry i nie ma co robic juz nie mowiac o ilosci aut, bo tutaj jest ich chyba 10, nie liczac ciezarowek itp.
kamil Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mafie skończyłem tydzień temu. GTA nie ma szans
Reniu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mam odmienne zdanie, Mafia 2 to zmarnowana szansa. Wątek fabularny świetny ale nic poza tym.
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Recenzje mowia to samo, dlatego na razie odpuscilem zakup Mafii... poczekam az ceny mocno zjada i moze na zime sobie kupie
Luka3s Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ściągnąłem tą mafie w końcu ale nie umiem jej ogarnąć, zainstalowała się itp. Ściągałem SKIDROW, skopiowałem cracka, ale odpala mi się ten steam... i nie wiem co dalej ?? Generalnie to przypadkiem nie powinno się tej gry odpalać po odłączeniu neta żeby nie namierzyli że pirat ?
Reniu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 To nie forum warezowe... zrób wg instrukcji na "pudełku" a nie będzie problemów Śmiga bez skomplikowanych figur.
Luka3s Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 działa luz... Tylko cały czas mi bije serce.. a jestem już w chapter 2 czy tam 3.. [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 23:55_________________________________________________Kurde wiecie o co chodzi może z tym zdrowiem ? ... Cały czas mi maleje i mi się obraz rozmazuje, zjem coś i po chwili znów zaczyna schodzić..
Luka3s Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 No właśnie zainstalowałem, zaraz ogarne czy kąsa.. [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:07_________________________________________________Dziaaałaaaa [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 22:16_________________________________________________Reniu, browar dla ciebie !
Reniu Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Będziesz kiedyś przelotem w kuj-pom to zmontujemy jakiegoś spota
insane_Infinity Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 no to chyba i ja zassam dzis tą gierkę bo 140pln na gry to nie...
Czaro_22 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=53457 to było do przewidzenia
EnDrIu` Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Panowie mam problem z misja gdzie ucieka sie z budynku z gory na dol (blok jest podczas budowy) schodze na dol wybijam wszystkich, a ten moj kumpel nie chce sam zejsc...bez niego nie moge wyjsc z budynku. Poradzil sobie ktos z tym?
Czaro_22 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 idziesz po prostu, wybijasz przed budynek i sami się pojawią przed budynkiem :gwizdanie:
Luka3s Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Plasttikooowa biedronkoo ty mojja kochanaaaa a ja mam misje z sejfem chyba 3"? .. chapter? denerwujące
insane_Infinity Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Dobra Odpaliłem Gre..powiem tak Grafika jest wyjebongo...na max detalach gra nawet nie pierdnie....hehe
kamil Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=53457 to było do przewidzenia Dlatego właśnie tej gry nie kupie.
EnDrIu` Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 idziesz po prostu, wybijasz przed budynek i sami się pojawią przed budynkiem :gwizdanie: Był jakiś błąd w grze, musiałem przejść ponownie 14 rozdział i bylo ok. Przeszedlem cała...jednak Mafia 1 była dużo lepsza. Na gigantyczny plus dwójki mozna zaliczyć zime w grze:) jak sie ustawiło na realistyczny sposob jazdy było duzo zabawy
Rekomendowane odpowiedzi