izariz Opublikowano 29 Lipca 2006 Opublikowano 29 Lipca 2006 Dzisiaj podczas jazdy usłyszałem stuki (co pewnien czas) dochodzące z dechy. Dźwięk jest podobny do np. uderzającego breloczka od kluczyków w obudowę kolumny kierownicy. Niestety, to nie to. Podczas pracy motoru na postoju nic nie słychać. Może ktoś miał podobny przypadek?
M@rcus Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 W moim zauwazylem (uslyszalem) dokladnie to samo - troche to irytujace... Kiedys moze sie za to wezme. Moze cos za zegarami - sprawdze przy okazji jak bede zakladac alu-ringi na budziki... Niestety na razie pozostaje glosna muzyka, zeby sie nie denerwowac... Pozdrawiam
izariz Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Opublikowano 31 Lipca 2006 Chyba znalazłem przyczynę stukania. Do tego małego otwieranego schowka (nad radiem) włożyłem klucze od garażu i od domu. Na 99,9% to one postukiwały ...
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Chyba znalazłem przyczynę stukania. Do tego małego otwieranego schowka (nad radiem) włożyłem klucze od garażu i od domu. Na 99,9% to one postukiwały ... Hahhahaah dobre , a najlepsze jest do , że jak widać nie tylko Ty wozisz tam klucze bo innym też stuka i nie wiedza co to
M@rcus Opublikowano 31 Lipca 2006 Opublikowano 31 Lipca 2006 Ehhh... Niestety u mnie to nie beda klucze, poza tym nie mam nawet schowka nad radiem Kiedys moze znajde winowajce... Pozdrawiam
adadur Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Stuków nie mam ale przy kręceniu kierownicą czasem zdarzy sie ze zapiszczy jak drzwi starej szafy hehehe
sylvos Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam wszystkich mam ten sam problem w moim avancie. Niestety nie mogę zlokalizować elementu stukającego witaj i masz chyba inny problem bo pomyliles dzialy i zamiast do NEWBIE to przywedrowales tutaj
Rekomendowane odpowiedzi