Dev Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 kręgosłup masz jeszcze cały ????? przy jakim doładowaniu takie parametry "wyszły" ????
CoLo Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 2.0bar fakt z -14-15 bylo[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:41_________________________________________________myszkuje jak pojebany na 2.0 bar
Dev Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 rozumiem że kolejny etap to R32 .... :decayed: :decayed:
Buba Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Spanky popraw sie bo reka ci zadrzala prz 3rpm i jest nierowno
Wandej Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 :shocked: Potwór Tym można się normalnie przemieszczać?
CoLo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 pewnie ze LPG ma i dziala tylko jego masa wcurwia. Bo ogolnie ze 200kg mniej bym chcial 4 bieg niestety bo rak brakowalo https://picasaweb.google.com/lh/photo/pLoTnvVBBs61U_XVttBr-dMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:57_________________________________________________ :shocked: Potwór Tym można się normalnie przemieszczać? mozna a nawet trzeba
Wandej Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Bedziesz jeszcze w Płońsku spotował z TT`kami?? Jak tak to daj znac bo chciałbym przewózkę tym zaliczyć :kox:
CoLo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Bedziesz jeszcze w Płońsku spotował z TT`kami?? Jak tak to daj znac bo chciałbym przewózkę tym zaliczyć :kox: tam to raczej nie bo za bardzo nie ma warunkow zeby wyhamowac
Wandej Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja ostatnio na kreski (szału nie ma ) jeździłem na lotnisko w Modlinie Długa i szeroka prosta tam jest tylko dojazd kiepski
CoLo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 a tam kolo modlina to jest jakas miejscowka ? daj jakies namiary
Wandej Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 a tam kolo modlina to jest jakas miejscowka ? daj jakies namiary zajeżdza się tak od tyłu od drogi na Pomiechówek Zerknij sobie w google Tylko nie wiem czy teraz tam jest przejezdne ale na wiosne jak motocykliści jeżdzą to jest zawsze Ja wyciągałem na tej prostej 120km/h a ścigaliśmy się mniej więcej na jej połowie To jest równolegle do pasa startowego lotniska
CoLo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 a tam kolo modlina to jest jakas miejscowka ? daj jakies namiary zajeżdza się tak od tyłu od drogi na Pomiechówek Zerknij sobie w google Tylko nie wiem czy teraz tam jest przejezdne ale na wiosne jak motocykliści jeżdzą to jest zawsze Ja wyciągałem na tej prostej 120km/h a ścigaliśmy się mniej więcej na jej połowie To jest równolegle do pasa startowego lotniska chyba tam gdzie street kings bylo ale pas byl zasypany miejscami, drzewa polozone, betonowe kloce... a tam teraz nie ma jakiegos lotniska ?
Wandej Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 a tam kolo modlina to jest jakas miejscowka ? daj jakies namiary zajeżdza się tak od tyłu od drogi na Pomiechówek Zerknij sobie w google Tylko nie wiem czy teraz tam jest przejezdne ale na wiosne jak motocykliści jeżdzą to jest zawsze Ja wyciągałem na tej prostej 120km/h a ścigaliśmy się mniej więcej na jej połowie To jest równolegle do pasa startowego lotniska chyba tam gdzie street kings bylo ale pas byl zasypany miejscami, drzewa polozone, betonowe kloce... a tam teraz nie ma jakiegos lotniska ? No jest obok Ta droga nie jest tak szeroka jak pas ale 2 auta na spokonie mogą się ścigać. Masz racje było zawalone ale chłopaki z NDM zrobili akcje i usuneli wszystko żeby latać Ja na glebie -40mm wjadę tam ale muszę uważać bo jedzie się prawie po polu jak znajdę filmy to wrzuce na yt
CoLo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 a tam kolo modlina to jest jakas miejscowka ? daj jakies namiary zajeżdza się tak od tyłu od drogi na Pomiechówek Zerknij sobie w google Tylko nie wiem czy teraz tam jest przejezdne ale na wiosne jak motocykliści jeżdzą to jest zawsze Ja wyciągałem na tej prostej 120km/h a ścigaliśmy się mniej więcej na jej połowie To jest równolegle do pasa startowego lotniska chyba tam gdzie street kings bylo ale pas byl zasypany miejscami, drzewa polozone, betonowe kloce... a tam teraz nie ma jakiegos lotniska ? No jest obok Ta droga nie jest tak szeroka jak pas ale 2 auta na spokonie mogą się ścigać. Masz racje było zawalone ale chłopaki z NDM zrobili akcje i usuneli wszystko żeby latać Ja na glebie -40mm wjadę tam ale muszę uważać bo jedzie się prawie po polu czyli teraz jest lux ? a na tym pasie mozna latac ? jak bys byl zrob jakies fotki i przeslij mi na maila [email protected] na tym drugim pasie jest gdzie hamowac ? tak samo dlugie jak ten ze street king ?
Wandej Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 No jest git Po prostej jest asfalt w prawo więc można tam bokiem wchodzić po kresce :kox:Chodzi o tych drifterów?? jeśli tak to właśnie na tym bocznym pasie o którym pisze było to nagrywane W turbo widziałem ten program i skojarzyłem ze to to samo miejsce
CoLo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 chodzi mi o ta miejscowe Street Kings POLAND by Adrenaline Motorsport ta byla zasypana ziemia/drzewami itp a jak jest teraz ?
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Panowie, to nie temat na takie pogaduszki
Wandej Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 chodzi mi o ta miejscowe Street Kings POLAND by Adrenaline Motorsport ta byla zasypana ziemia/drzewami itp a jak jest teraz ? tak to jest to miejsce Jest git(przynajmniej było w grudniu jak jeździliśmy) , można jechać ale jak mówie dojazd jest chu.owy Nie wiem jak tym ferrari tam wjechał Już kończymy Michał
Rekomendowane odpowiedzi