Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] A4 1.8TQ AEB do codziennej jazdy - soft by GTO // UPD str 1 NEW POWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kręgosłup masz jeszcze cały ?????

przy jakim doładowaniu takie parametry "wyszły" ????

Opublikowano

2.0bar fakt z -14-15 bylo[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:41_________________________________________________myszkuje jak pojebany na 2.0 bar

Opublikowano

rozumiem że kolejny etap to R32 .... :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Spanky popraw sie bo reka ci zadrzala prz 3rpm i jest nierowno :disgust:

Opublikowano
:shocked: :shocked: Potwór :slina: Tym można się normalnie przemieszczać? :przebiegly:
Opublikowano

pewnie, nawet LPG ma.... :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

pewnie ze LPG ma :) i dziala tylko jego masa wcurwia.

Bo ogolnie ze 200kg mniej bym chcial :)

4 bieg niestety bo rak brakowalo

https://picasaweb.google.com/lh/photo/pLoTnvVBBs61U_XVttBr-dMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 00:57_________________________________________________

:shocked: :shocked: Potwór :slina: Tym można się normalnie przemieszczać? :przebiegly:

mozna a nawet trzeba :)

Opublikowano

Bedziesz jeszcze w Płońsku spotował z TT`kami?? Jak tak to daj znac bo chciałbym przewózkę tym zaliczyć :kox: :kox: :decayed:

Opublikowano

Bedziesz jeszcze w Płońsku spotował z TT`kami?? Jak tak to daj znac bo chciałbym przewózkę tym zaliczyć :kox: :kox: :decayed:

tam to raczej nie bo za bardzo nie ma warunkow zeby wyhamowac :)

Opublikowano

Ja ostatnio na kreski (szału nie ma :decayed:) jeździłem na lotnisko w Modlinie :wink4: Długa i szeroka prosta tam jest tylko dojazd kiepski :thumbdown:

Opublikowano

a tam kolo modlina to jest jakas miejscowka ?

daj jakies namiary

Opublikowano

daj jakies namiary

zajeżdza się tak od tyłu od drogi na Pomiechówek :wink4: Zerknij sobie w google :wink4: Tylko nie wiem czy teraz tam jest przejezdne ale na wiosne jak motocykliści jeżdzą to jest zawsze :decayed: Ja wyciągałem na tej prostej 120km/h a ścigaliśmy się mniej więcej na jej połowie :naughty: To jest równolegle do pasa startowego lotniska :wink4:

Opublikowano

daj jakies namiary

zajeżdza się tak od tyłu od drogi na Pomiechówek :wink4: Zerknij sobie w google :wink4: Tylko nie wiem czy teraz tam jest przejezdne ale na wiosne jak motocykliści jeżdzą to jest zawsze :decayed: Ja wyciągałem na tej prostej 120km/h a ścigaliśmy się mniej więcej na jej połowie :naughty: To jest równolegle do pasa startowego lotniska :wink4:

chyba tam gdzie street kings bylo

ale pas byl zasypany miejscami, drzewa polozone, betonowe kloce...

a tam teraz nie ma jakiegos lotniska ?

Opublikowano

daj jakies namiary

No jest obok :wink4: Ta droga nie jest tak szeroka jak pas ale 2 auta na spokonie mogą się ścigać. Masz racje było zawalone ale chłopaki z NDM zrobili akcje i usuneli wszystko żeby latać :naughty: Ja na glebie -40mm wjadę tam ale muszę uważać bo jedzie się prawie po polu :decayed:

jak znajdę filmy to wrzuce na yt :wink4:

Opublikowano

daj jakies namiary

No jest obok :wink4: Ta droga nie jest tak szeroka jak pas ale 2 auta na spokonie mogą się ścigać. Masz racje było zawalone ale chłopaki z NDM zrobili akcje i usuneli wszystko żeby latać :naughty: Ja na glebie -40mm wjadę tam ale muszę uważać bo jedzie się prawie po polu :decayed:

czyli teraz jest lux ?

a na tym pasie mozna latac ?

jak bys byl zrob jakies fotki i przeslij mi na maila [email protected] ;)

na tym drugim pasie jest gdzie hamowac ? :) tak samo dlugie jak ten ze street king ?

Opublikowano

No jest git :good: Po prostej jest asfalt w prawo więc można tam bokiem wchodzić po kresce :kox:Chodzi o tych drifterów?? jeśli tak to właśnie na tym bocznym pasie o którym pisze było to nagrywane :good: W turbo widziałem ten program i skojarzyłem ze to to samo miejsce :wink4:

Opublikowano

Panowie, to nie temat na takie pogaduszki :)

Opublikowano

chodzi mi o ta miejscowe Street Kings POLAND by Adrenaline Motorsport

ta byla zasypana ziemia/drzewami itp a jak jest teraz ?

tak to jest to miejsce :good: Jest git(przynajmniej było w grudniu jak jeździliśmy) , można jechać ale jak mówie dojazd jest chu.owy :kwasny: Nie wiem jak tym ferrari tam wjechał :decayed:

Już kończymy Michał :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...