wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ...i sprawa jasna kumpla wysle do ASO niech zamawia za listwy z rabacikiem niecale 500 PLN Tylko nie rozumiem czego takie tanie czesci sa do B8 porownujac z B6 czy b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Piękna czarna kosiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ładna . Cuber rozdziewiczyłeś wszystkie modele A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex181266 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ładne, ale same karawany wybacz, ale musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie powinno być "Cuberowóz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 ładne, ale same karawany :naughty: nie powinno być "Cuberowóz" tak jakoś dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ciekawe czy była walona czarnula :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ciekawe czy była walona czarnula :naughty: moja ponoc nie bardzo a Twoja ? Oto wersja zimowa i felgi do sprzedania :gwizdanie: 16-stki, et 37, Kapcie Michelin 205/55/16 w stanie dobrym ok 6 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ciekawe czy była walona czarnula :naughty: moja ponoc nie bardzo a Twoja ? Oto wersja zimowa i felgi do sprzedania :gwizdanie: 16-stki, et 37, Kapcie Michelin 205/55/16 w stanie dobrym ok 6 mm A moja była i nawet wiem jak i gdzie ale to nie istotne ważne ze sie prowadzi super miałem kiedyś inną i tak była walnięta ze musiałem sprzedać chwila podniecenia autem i jest w tedy problem jle za te fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 z oponami coś ok 1,8 do dogadania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Oky jak sprzedam swoje 17'' s line to się odezwie i będziemy negocjować :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Cuber, a czasami felgi od B8 nie mają średnicy otworu centralnego 66,5? W B6/B7 był 57,1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Cuber, a czasami felgi od B8 nie mają otworu centralnego 66,5? W B6/B7 był 57,1. tak mają ale pierscień centrujący rozwiązuje sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 dokladnie... problem byl by w drugą stronę Cuber Ty nie miałeś tych kół na B7 w Bukowinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 dokladnie... problem byl by w drugą stronę Cuber Ty nie miałeś tych kół na B7 w Bukowinie ? pewny nie jestem ale jakieś zimówki Siemian od Cubra kupował - chyba właśnie te z B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Cuber Ty nie miałeś tych kół na B7 w Bukowinie ? Miałem takie same tylko że 17-stki i zakupił je Siemian [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________Kurcze nie wiedziałem ze da sie zrobic w B8 doświetlanie zakrętów David_n Vagiem zmienił u siebie i mu działa a dzis na spocie próbowalismy rozkminić u mnie i juź nie bardzo poszło , ciekawe dlaczego ? Kodowanie przyjął , Inny moduł comfortu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 w B8 doświetlanie jest w halogenach czy w reflektorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 w B8 doświetlanie jest w halogenach czy w reflektorze? halogeny fakt że nie widziałem wcześniej tego w B8, ale David gdzies to wyczytał na forum i właczył u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Cuber podajcie jak i gdzie to zobaczę czy u Janusza da się to ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi