Bart-S Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Fakt - nie ma co dalej dyskutować na ten temat. Każdy z nas ma własne preferencje...
Cuber Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Panowie jeszcze pytanie dośc ważne , B&O w B8 słuchaliscie z 3G czy z concertem ? Bo to zasadnicza róźnica i stad mogą byc różnice w odsłuchu w 3G mamy dzwiek cyfrowy przeslany swiatlowodem oraz jest procesor dzwieku dolby digital
pawel1380 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A kiedy ta zmiana nastapiła? A w 2G nie mamy dzwieku cyfrowego?
Cuber Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 A w 2G nie mamy dzwieku cyfrowego? mamy ale jest inny wzmacniacz i też 2Gnie odtworzy Ci dzwięku dolby digital
pawel1380 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Tylko jak płyta nagrana w stereo to na cholerę mi dolby digital...To moze do filmow sie przydaje. Ja jestem wyznawcą starej szkoły zestawu porzadnych glosnikow z przodu i woffera w bagazniku wszystko ma byc pieknie zgrane i dziekuję.Oczywiscie fabrycznie jest głośników znacznie wiecej ale dla mnie granie w Audi zaczyna się od A6 i koniec kropka.To moja opinia.
Cuber Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 .To moja opinia. I tego się trzymajmy Wlasnie dorezalem do mojego pascia, multifunkcje ( ktos kto konfigurował moja audike w DE to serdecznie mu gratuluje ) tempomacik i podswietlane kratek nawiewów ehhh to Audi żeby skąpić na oświetleniu ;( za to diody w lampce górnej były seryjnie Następny mod to dokompletowanie wszytskiego do light pakietu
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 .To moja opinia. Wlasnie dorezalem do mojego pascia, multifunkcje ( ktos kto konfigurował moja audike w DE to serdecznie mu gratuluje ) tempomacik i podswietlane kratek nawiewów ehhh to Audi żeby skąpić na oświetleniu ;( za to diody w lampce górnej były seryjnie Następny mod to dokompletowanie wszytskiego do light pakietu Jakies fotostory co i jak W kratkach byly diody i instalacja ? powiem szczerze , ze nie wiem czy mam u siebie musze zobaczyc
Cuber Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 W kratkach byly diody i instalacja ? powiem szczerze , ze nie wiem czy mam u siebie musze zobaczyc Niema diód ,trzeba tylko dokupić LED-y + kostki ( koszt około 90 zł w ASO ), powpinac w kratki zrobic instalacje pod popiołke na przykład i wszytsko bangla kostki: 4B0 971 832 3 szt led-y : prawa kratka, środkowa kratka i lewa kratka 8T0 919 177 8T0 919 178 8T0 919 177 A
turdzi Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 masz jakies fotki jak to wyglada , lub inaczej czy to podswietlenie wchodzi w sklad pakietu oswietlenie ?
Cuber Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 masz jakies fotki jak to wyglada , lub inaczej czy to podswietlenie wchodzi w sklad pakietu oswietlenie ? tak to sa elementy light pakietu , normalnie jak w B7 czy B6 świeci sie regulacja kratek nawiewów ( w B8 zrobili już to jako led-y ) nic specialnego ale w nocy brakowało tego Fotek nie robiłem bo za jasno było jeszcze
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Bylem dzis w ASO i nakupilem troche gratow chlopaki od razu sie pytaja co bede teraz rezal No niestety po sprawdzeniu brak oswietlenia kratek ale sa diody w panelu w podsufitce
Cuber Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 ale sa diody w panelu w podsufitce to chyba standard
wrclaguna Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 ale sa diody w panelu w podsufitce to chyba standard Cale podzespoly sa te same co w B6 B7
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 No to kolejne mody już na pokladzie : - tempomat - multifunkcja - kolorowy wyświetlacz MMI - kolorowy FIS zegary ciut zakurzone bo nie było czasu ich wyczyścić
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 z kolorowym fisem i wyświetlaczem MMI auto zupełnie inaczej się prezentuje... jak dla mnie to powinien być już standard..
antonio Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 a czy mi się wydaje czy wrc ma sterowanie od Audio umieszczone koło drążka zmiany biegów czym to jest spowodowane??
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 tym, że ma nawigację. a Cuber jej nie ma i ma zwykłe radio concert..
Rekomendowane odpowiedzi