Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie 3G + tylko zwykłe :) a napisałem powyżej 3G + kiera poliftowa :)

Opublikowano

Graty navi 3G i kiery polift

3G jest jest ogień. Twardziel na pokładzie i jest gitara a do tego navi lepsza :decayed: Ja jestem bardzo zadowolony z tej zabawki :banan:

Opublikowano

A w czym 3G jest lepsze od 2G, bo szczerze powiem to nie wiem ?

Opublikowano

m.in. w tym, że 3G ma twardy dysk i mapy od navi nie są na płytach. poza tym odrobinę większy ekran i kilka bajerów. inny joystick, slot na 2 karty pamięci zamiast zmieniarki nad klimą :wink:

Opublikowano

Jendrek ekran jest tez 7' ale rozdzielczość 2x większa 800x400

W navi są obrysy budynków w miastach i o wiele wiecej komend w voice control...

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

a to przepraszam. wydawało mi się, że 2G ma ekran 6,5" :decayed:

Opublikowano

Systemy nawigacji MMI A4 B8

12.2007 do 06.2009 2G MMI Basic Plus => 6 "wyświetlacz monochromatyczny (czarno-czerwony), zmieniarka CD na 6 płyt

12.2007 do 06.2009 MMI 2G Wysoka => 6,5 "kolorowy wyświetlacz, rozdzielczość 480x240, zmieniarka CD na 6 płyt

Zmiana modelu / faceliftingu od 22kW i 29kW 2009.

07.2009 do ....... MMI 3G => 6,5 "TFT Farbdispaly, 480x240 rozdzielczość, 2x SDHC, napęd DVD, DVD lub kartę SD, aby materiał

07.2009 do ....... MMI 3G Plus => 7 "TFT Farbdispaly, rozdzielczość 800 × 480, 3D Navigation, Joystick, 2x SDHC, napęd DVD, 40GB dysk twardy (10 GB na muzykę Jukebox), mapy na dysku

Aby szybko odróżnić MMI MMI 2G i 3G, zwrócić uwagę na napis w konsoli środkowej (Main Unit):

- MMI 2G "Audi cd changer"

- MMI 3G "Audi multimedia"

MMI.jpg

Opublikowano

Prosze o info w której firmie zakładasz mmi 3g.

Opublikowano
Prosze o info w której firmie zakładasz mmi 3g.
NAVI POL w Krakowie :)
Opublikowano

Autko odebrane, jakie wrażenia ,wszystko Ok.Jestem wstepnie umówiony na montaż kolega ma ogarnąć temat chyba że beda jakieś problemy to również zawitam do Krakowa .

Zapodaj jakies foty :naughty:

Opublikowano
Autko odebrane, jakie wrażenia ,wszystko Ok.Jestem wstepnie umówiony na montaż kolega ma ogarnąć temat chyba że beda jakieś problemy to również zawitam do Krakowa .

Zapodaj jakies foty :naughty:

składa się :) odbiór około 22-giej wiec fotki zapewne jutro :)

Opublikowano

Moga byc tez nocne foty :naughty:

Opublikowano

Cuber jak się przesiądziesz z concerta na MMI 3G z hdd to będziesz mile zaskoczony, ale navi nie jest wcale taka rewelacyjna w Polsce :kwasny: ale i tak robi robotę - od razu dasz sobie j.polski i mapki z 2013, tak? :naughty:

Opublikowano

Teraz to bedzie jeździł po bułki na druga stronę ulicy używając navi :wink:

Opublikowano
Teraz to bedzie jeździł po bułki na druga stronę ulicy używając navi :wink:

przez Wieliczkę :grin:

Opublikowano
Cuber jak się przesiądziesz z concerta na MMI 3G z hdd to będziesz mile zaskoczony, ale navi nie jest wcale taka rewelacyjna w Polsce :kwasny: ale i tak robi robotę - od razu dasz sobie j.polski i mapki z 2013, tak? :naughty:
no jasne ze tak :) jezyk wgrany będzie jutro :) powiem wam ze DVD zapierd.... aż miło :decayed:

Ale kiera poliftowa też daje radę heheheh jutro fotki :)

Opublikowano
no jasne ze tak :) jezyk wgrany będzie jutro :) powiem wam ze DVD zapierd.... aż miło :decayed:

Ale kiera poliftowa też daje radę heheheh jutro fotki :)

Masz plaską? Za ile swoją popchniesz z poducha? Daj info na PW ;)

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

Nie płaską normalną multi s-line :)Swoją się wymieniłem i dopłaciłem:) na nówka sztuka nie śmigana :)

Opublikowano

Skoro planujesz zminic stolki to za ile stare bedziesz chcial sprzedac?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...