Gibons Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 A co ma szerokość bagażnika jak pozostałe elementy są regulowane. Sprawa może i fajna sam mam te szyny ale jak cuber napisał mam też matę do bagażnika na której bardziej mi zależy i szyn nie używam bo nie ma jak ;/
KOval81 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Gibons - dla chcącego nic trudnego - pobaw się chwilkę w McGyver'a i dotnij jak trzeba
Gibons Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Co mam dociąć ? musiałbym całą matę bokiem ciąć po jednej i drugiej stronie tak zebym potem mógł regulować tymi taśmami.
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 Co mam dociąć ? musiałbym całą matę bokiem ciąć po jednej i drugiej stronie tak zebym potem mógł regulować tymi taśmami. No ja nawet ORI matę poświece i będę ciachał
KOval81 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Co mam dociąć ? musiałbym całą matę bokiem ciąć po jednej i drugiej stronie tak zebym potem mógł regulować tymi taśmami. Zuch chłopak - chyba nie myślałeś o cięciu taśm Albo rybka albo akwarium, bo Audi jeszcze nie zrobiło chyba maty pod zamontowane szyny.
milart Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Co mam dociąć ? musiałbym całą matę bokiem ciąć po jednej i drugiej stronie tak zebym potem mógł regulować tymi taśmami. Zuch chłopak - chyba nie myślałeś o cięciu taśm Albo rybka albo akwarium, bo Audi jeszcze nie zrobiło chyba maty pod zamontowane szyny. Kupowałem samochód w salonie w Niemczech i dostałem gratis taką matę: Jest złożona na pół i po złożeniu siedzeń mogę ją rozłożyć i wtedy je ochrania.
KOval81 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To jest ta welurowa na środku pomiędzy szynami? Ciekawe, czy robią coś takiego gumowego:eusathink:
milart Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To jest ta welurowa na środku pomiędzy szynami? Ciekawe, czy robią coś takiego gumowego:eusathink: Tak to ta welurowa. Co do gumy to ciężko mi powiedzieć bo mam całościową i jak jest potrzebna to uchwyty idą do schowka i przewożę co trzeba. Na szczęście bardzo rzadko.
Gibons Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Też mam taką welurową składaną na pół i gumową też mam dostałem do samochodu kupowałem w Polsce:P
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Po długim poszukiwaniu trafiłęm czarną z 2013 roku pełną skórę S-line Fotele kanapa itd juz na aucie , jutro montaż boczków ps. Moje stare wnetrze S-line skóra + materiał speed dalej do sprzedania
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 foty będą jutro jak założę boczki
alvaro Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 foty będą jutro jak założę boczki Cienias...
kondi30 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 O 22:13 mija 3 rocznica założenia tego wątku. Może Cuber, szykuje foty z tej okazji właśnie na 22:13:wink:
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 spoko dzisiaj postaram się wrzucić bo wczoraj z racji grila u Pozia pod Wawą nie miałem jak cierpliwosci ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ---------- Tak na szybko 3 fotki , jutro zrobię lepszej jakości Ogólnie fotele praktycznie nówki , jednak co pełna skóra to pełna Przypominam moje poprzednie S-linowe fotele na sprzedaż
griga-st Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Dla mnie bomba:thumbup1: Siedzenie kierowcy w photoshopie robiłeś, czy naprawdę tak dobrze wygląda?
peter22 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Cała skóra praktyczniejsza, ale w upalne dni lepiej sie siada jak w środku jest materiał albo Alkantara. prezentuje sie za***iście
Rekomendowane odpowiedzi