mareko1 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam, Mam mały problem, otóż dzisiaj w mocno deszczowy dzień odpalając samochód słyszałem dziwny dzwięk z tyłu auta, coś jak by dzwięk "wybuchu" ewentualnie odetkania czegoś pod ciśnieniem (takie buum). Wie ktoś co to może być, bo pewnie to jakaś błachostka ale lepiej zapytać. Z góry dziękuję za podpowiedzi.
letallec Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale odpalił? Moze jakies zwierze sie zadomowilo w wydechu. Albo ktos Ci zrobil dowcip i cos tam wsadził
mareko1 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale odpalił? Moze jakies zwierze sie zadomowilo w wydechu. Albo ktos Ci zrobil dowcip i cos tam wsadził Odpalił, jeżdzi, ja zyję, nie jestem pogryziony przez grożne zwierzę więc wszystko niby ok. Jednak ciągle zastanawia mnie ten dzwięk
esem Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Podłączam się pod pytanie miałem coś podobnego, w momencie przekręcenia kluczyka bum, nie głośne ale niepokojące, po przejechaniu ok 15 km i postoju 2 godziny. Powtarzało się to już wcześniej głównie przy zimnych dniach -7 stopni. Co to może by?? Czy może się woda zbiera w układzie wylotowym, u mnie te sytuacje miały miesce zimą???
Musashi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175460.0
Rekomendowane odpowiedzi