MICKY74 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Witajcie! Przepraszam, jeśli się powtarzam...ale opcja "szukaj" nic konkretnego nie znalazła na ten temat... Niestety nie posiadam instrukcji do mojej Perełki, a zgasło mi światełko po lewej stronie z tyłu ... 1. Jak się zdejmuje osłonę? 2. Jaka żarówka tam wchodzi? Pozdrawiam
steve69 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Zerknij na to: http://chomikuj.pl/steve69/Wymontowanie i zamontowanie oświetlenia wnętrza/oświetlenia do czytania z tyłu.jpg -- Pozdrawiam. Sławek
darecki_123 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Podepne sie pod temat, czy przyciski włączające oświetlenie z tyłu powinny być podświetlone ? u mnie lampki działają, ale przyciski nie swięcą się tak jak w pozostałych lampkach.
MICKY74 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 Jutro zobaczę, jak jest u mnie i dam znać [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:58_________________________________________________U mnie nic z tyłu nie świeci Pozdrawiam
A4_Dominik_WAW Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Podepne sie pod temat, czy przyciski włączające oświetlenie z tyłu powinny być podświetlone ? u mnie lampki działają, ale przyciski nie swięcą się tak jak w pozostałych lampkach. U mnie w B6 w tej lampce podświetlają się przyciski a dodatkowo zamontowałem jeszcze diody
Rekomendowane odpowiedzi