johnnythebest Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Jak nie występuje, wczoraj kupiłem - 10zł u mnie w aso To jest właśnie ten nowszy model, który się tak łatwo nie łamie, stary zatrzask był dwuczęściowy i wkład się w nim łamał. Występuje też pod 4B0 886 373 Pewnie dlatego go wycofali Też odebrałem i nowy numer to jak pisze kolega to 4B0 886 373 Git chłopaki Edytowane 22 Listopada 2016 przez johnnythebest
sandmann Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Chłopaki czy zestaw foteli od angola można wrzucić do wersji EU (chodzi konkretnie o recaro w pełnej elektryce?) a jeśli tak to czy nie ma problemu z podłączeniem ich pod memo ?(zakładając że mam obecnie memo lusterek)
Bruuuum Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Tak, można włożyć angliki P&P tylko wymiana bezpiecznika na większy jak teraz nie masz pełnej elektryki, pod warunkiem, że nie masz teraz czujnika zajęcia fotela pasażera (3 pin na czarnej kostce - jest; 2 pin - nie ma). Jeśli jest czujnik trzeba przełożyć albo przekodować. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Bruuuum
lukas551 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Będe w trakcie zmiany foteli przód ze zwykłych na fotele z elektrycznymi lędźwiami.Teraz ptanie czy prowadnica po której przesuwany jest fotel,bedzie pasowała P&P do drugich foteli,i czy ogólnie jest możliwosc demontażu prowadnicy od fotela?Aktualnie posiadam oświetlenie pod fotelem a w tamtych nie ma.Jest możliwość przełożenia p&p? Edytowane 17 Grudnia 2016 przez lukas551
ADeK Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Czy jest problem przy zmianie foteli przednich z C6 do B7 jeśli chodzi o elektrykę (kostki), trzeba coś zmieniać?, czy są faktycznie p&p ? Edytowane 28 Grudnia 2016 przez ADeK
tomcio12345 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Kostki są inne. Tylko od airbaga jest ta sama.
ADeK Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 To najlepiej zakupić kostki i przełożyć przewody z pinami w fotelach czy w aucie ?
MariuszKK Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chyba lepiej w fotelach, bo możesz zrobić poza autem, na stole warsztatowym lub nawet w domu..
tomcio12345 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 W fotelach dużo łatwiej, w aucie musisz podłogę zadźwigać, po co się męczyć. A przy okazji zostają ci orginalne wtyczki w aucie.
lukas551 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Oświetlenie nóg pasażera tył bedzie pasowało P&P ze zwykłych foteli do foteli z pompowanymi plecami? Gdzie jest poprowadzony przewód z tego oświetlenia?Gdzie najlepiej podpiąć się z instalacją odpowiadającą za regulacje pleców? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez lukas551
lukas551 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Elektryczna regulacja lędźwi-Gdzie najlepiej podpiąć + i - ??? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez lukas551
tomcio12345 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zobacz czy masz już czerwone kostki pod fotelami (zdarza się, że już są i jest w nich już masa). Jak nie ma, to jak ściągniesz plastik z nad nóg od kierowcy, to jest miejsce gdzie schodzi się kilka czerwonych przewodów, tam najlepiej podpiąć plus z obu foteli. Natomiast masę najlepiej podpiąć w śruby już na to przygotowane, po obu stronach znajdują się przed przednimi głośnikami (nie w drzwiach tylko przed nimi :p, musisz zdemontować te plastiki, powinieneś zauważyć i się zorientować). Dobrze jest też sobie bezpiecznik założyć na plusie
Dawid P. Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Gdzies doczytalem, ze podobno fotele z a5 pasuja tylko kwestia czy duzo dlubania bedzie w podlaczeniu? Mam okazje kupic takie fotele full elektryczne z tym ze moja sa manualne i zastanawiam sie czy to bedzie oplacalne
ADeK Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Dwa piny w czerwoną kostkę przewód 2,5 chyba, że masz już masę w czerwonej kostce to tylko + po drodze bezpiecznik 30A. Widzę, że mieszkamy blisko jakbyś potrzebował jakieś piny do kostek daj znać. Mam z ASO oryginały z kawałkiem przewodu, a nawet jak byś chciał kolego to mogę podłączyć u Ciebie tą elektrykę do kostek. Edytowane 17 Lutego 2017 przez ADeK
reganajax Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Dzięki za poradnik, jutro będę się bawił z nowym zestawem Mam jeszcze jedno pytanko. Stare fotele nie były elektryczne a nowe są. Dużo trzeba przerabiać aby nowe działały?
tomcio12345 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Wystarczy, że pociągniesz kabel plus i masę (zdarza się że masa już jest) do kostki czerwonej fotela i wszystko śmiga. Dobrze jest sobie jeszcze założyć bezpiecznik na kablu plusowym
ekonom Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Przymierzam się do wymiany foteli czy jesteście w stanie najlepiej na zdjęciach pokazać różnice w mocowaniu wersji avant i sedan foteli ? Nie demontowalem tego wcześniej a jadę kupić komplet foteli do avanta. Jeszcze takie pytanie logistyczne czy komplet foteli Recaro zmieści się do wersji avant ?
Rekomendowane odpowiedzi