musti Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 coś tam mam ale nie dużo .... może uda się załatwić coś .... kolega ma tam stacje i spróbuje pogadać ... weź na kogoś kto nie ma jeszcze punktów a ma prawko i np nie jeździ autem tak też kombinuję ale wszyscy znajomi którzy mają prawko, regularnie jeżdżą .... wezmę na siebie jeśli w ogóle przyjdzie ... Madas do zimowego jeszcze trochę czasu więc byś nie nałapał ślepych i dojechał
Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 spokojnie będę śmigał ostrożnie teraz
musti Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 spokojnie będę śmigał ostrożnie teraz ale powiedz tak szczerze uśmiechnąłeś się chociaż do zdjęcia włosy poprawiłeś kołnierz w górze był?Wiesz to może być Twoje najdroższe zdjęcie tzn warte tylko trochę złotówek
Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 od tyłu walnęło więc d*pę pokazałem jedynie ale auta oczywiście :D
musti Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 od tyłu walnęło więc d*pę pokazałem jedynie ale auta oczywiście :D jak Ci przyjdzie coś choć nie polecam to wiesz zgłoszenie do kalendarza na 2011 możesz słać
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale z Was d_upy wołowe są... Przecież tam było ich widać. Jechałem pierwszy i z chyba 400m widać było auto straży gminnej na środku parkingu pod szkołą... Zdąrzyłem jeszcze zwolnić i chłopakom przez CB powiedzieć: o Straż Gminna pewnie fotoradar...
musti Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale z Was d_upy wołowe są... Przecież tam było ich widać. Jechałem pierwszy i z chyba 400m widać było auto straży gminnej na środku parkingu pod szkołą... Zdąrzyłem jeszcze zwolnić i chłopakom przez CB powiedzieć: o Straż Gminna pewnie fotoradar... Siemian ale Ty już zarobiłeś sarnę inni za to dostaną pamiątkowe zdjęcie
Pepin Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale z Was d_upy wołowe są... Przecież tam było ich widać. Jechałem pierwszy i z chyba 400m widać było auto straży gminnej na środku parkingu pod szkołą... Zdąrzyłem jeszcze zwolnić i chłopakom przez CB powiedzieć: o Straż Gminna pewnie fotoradar... Ty jechałeś wcześniej .... teraz stał na górce .. jak się zjeżdżało ... btw. ja nawet nie zauważyłem 70tki .. musieliśmy klepać o pupie-marynie na CB ... a i jeszcze jedno ... małe ale do organizatorów ... cała moja dieta na marne .. 2kg cięższy po zlocie
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 w necie natrafiłem na takie foto.... przyznawać się który to :polew: :polew: :polew: :polew:
david_n Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale z Was d_upy wołowe są... Przecież tam było ich widać. Jechałem pierwszy i z chyba 400m widać było auto straży gminnej na środku parkingu pod szkołą... Zdąrzyłem jeszcze zwolnić i chłopakom przez CB powiedzieć: o Straż Gminna pewnie fotoradar... Marek :polew: prosze Cie. Przejechalismy kolo fotki, ja mowie: fotka, a Marek: tak?! gdzie?! :laghing2: :laghing2: :laghing2:
siemian Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ale z Was d_upy wołowe są... Przecież tam było ich widać. Jechałem pierwszy i z chyba 400m widać było auto straży gminnej na środku parkingu pod szkołą... Zdąrzyłem jeszcze zwolnić i chłopakom przez CB powiedzieć: o Straż Gminna pewnie fotoradar... Marek :polew: prosze Cie. Przejechalismy kolo fotki, ja mowie: fotka, a Marek: tak?! gdzie?! :laghing2: :laghing2: :laghing2: oj nie nie. Ten po lewej stronie przy szkole chyba, było widać i to z daleka. Nawet przecież potem pytałem Cie przez CB ile można było tam jechać, bo tak się przejąłem meldowaniem przez CB że nie zwróciłem uwagi do ilu wyhamowałem Widać że to B8 tak na Ciebie podziałało że wszystko Ci sie pomieszało... :decayed: Ale nie dziwie się. Nowsze auto... Wreszcie w jedynym słusznym kolorze i wreszcie coś co ma więcej niż 70 koni... Ale nie martw się i tak mnie nie objedziesz :evil:
GRazny Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 w necie natrafiłem na takie foto.... przyznawać się który to :polew: :polew: :polew: :polew: Hey... a o tym nie słyszeliście? To zdjęcie to koleś z Niemiec w angielskim aucie... u nich jest takie prawo że zdjęcie fotela pasażera jest automatycznie zamazywane już przez fotoradar (czyli kierowcy angielskiego pojazdu) i koleś całe Niemcy zjechał z mapetem na swoim siedzeniu pasażera podobno go nie dorwali [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 07:34_________________________________________________ ... cała moja dieta na marne .. 2kg cięższy po zlocie ja tylko 1kg :> ale nadrabiam
dziadek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ... cała moja dieta na marne .. 2kg cięższy po zlocie ja tylko 1kg :> ale nadrabiam Panowie w tym wieku a wy się ważycie? Ja przestałem jak minąłem setkę
zlota1977 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Myśle,że jak by Pepini 5 kilo przytył to tragedi by nie było no ale zawsze to 5 kg w niuni więcej :gwizdanie:
malik Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Więcej tutaj: http://picasaweb.google.com/malinowy/Zlot Miłego oglądania
Kamyk Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 cholera ale mnie impreza ominęła ... k.
Tomeks Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 taki werbalny kropek,ciekawe kto dostał
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ten kto robil zdjęcie - malikus :kox:
Rekomendowane odpowiedzi