Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZLOT JAROSŁAWIEC 2010 -WRAŻENIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś tam mam ale nie dużo .... może uda się załatwić coś .... kolega ma tam stacje i spróbuje pogadać ...

weź na kogoś kto nie ma jeszcze punktów a ma prawko i np nie jeździ autem :hi:

tak też kombinuję ale wszyscy znajomi którzy mają prawko, regularnie jeżdżą .... :kwasny: wezmę na siebie jeśli w ogóle przyjdzie ... :)

Madas do zimowego jeszcze trochę czasu więc byś nie nałapał ślepych i dojechał :kox:

Opublikowano

spokojnie będę śmigał ostrożnie teraz :evil:

Opublikowano

spokojnie będę śmigał ostrożnie teraz :evil:

:good: ale powiedz tak szczerze uśmiechnąłeś się chociaż do zdjęcia włosy poprawiłeś kołnierz w górze był?Wiesz to może być Twoje najdroższe zdjęcie tzn warte tylko trochę złotówek :evil:

Opublikowano

od tyłu walnęło więc d*pę pokazałem jedynie ale auta oczywiście :D :D

Opublikowano

od tyłu walnęło więc d*pę pokazałem jedynie ale auta oczywiście :D :D

jak Ci przyjdzie coś choć nie polecam to wiesz zgłoszenie do kalendarza na 2011 możesz słać :tongue4:

Opublikowano

ale z Was d_upy wołowe są... Przecież tam było ich widać. Jechałem pierwszy i z chyba 400m widać było auto straży gminnej na środku parkingu pod szkołą... Zdąrzyłem jeszcze zwolnić i chłopakom przez CB powiedzieć: o Straż Gminna pewnie fotoradar...

Opublikowano

ale z Was d_upy wołowe są... Przecież tam było ich widać. Jechałem pierwszy i z chyba 400m widać było auto straży gminnej na środku parkingu pod szkołą... Zdąrzyłem jeszcze zwolnić i chłopakom przez CB powiedzieć: o Straż Gminna pewnie fotoradar...

Siemian ale Ty już zarobiłeś sarnę :evil: inni za to dostaną pamiątkowe zdjęcie :cool1:

Opublikowano

Ty jechałeś wcześniej .... teraz stał na górce .. jak się zjeżdżało ...

btw. ja nawet nie zauważyłem 70tki .. musieliśmy klepać o pupie-marynie na CB ...

a i jeszcze jedno ... małe ale do organizatorów ... cała moja dieta na marne .. 2kg cięższy po zlocie ;)

Opublikowano

w necie natrafiłem na takie foto....

przyznawać się który to :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

zwierzak.jpg

Opublikowano

Marek :polew: :polew: :polew: prosze Cie.

Przejechalismy kolo fotki, ja mowie: fotka, a Marek: tak?! gdzie?! :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

Marek :polew: :polew: :polew: prosze Cie.

Przejechalismy kolo fotki, ja mowie: fotka, a Marek: tak?! gdzie?! :laghing2: :laghing2: :laghing2:

oj nie nie. Ten po lewej stronie przy szkole chyba, było widać i to z daleka. Nawet przecież potem pytałem Cie przez CB ile można było tam jechać, bo tak się przejąłem meldowaniem przez CB że nie zwróciłem uwagi do ilu wyhamowałem :) Widać że to B8 tak na Ciebie podziałało że wszystko Ci sie pomieszało... :decayed: :decayed: Ale nie dziwie się. Nowsze auto... Wreszcie w jedynym słusznym kolorze i wreszcie coś co ma więcej niż 70 koni... Ale nie martw się i tak mnie nie objedziesz :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

w necie natrafiłem na takie foto....

przyznawać się który to :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

zwierzak.jpg

Hey... a o tym nie słyszeliście? To zdjęcie to koleś z Niemiec w angielskim aucie... u nich jest takie prawo że zdjęcie fotela pasażera jest automatycznie zamazywane już przez fotoradar (czyli kierowcy angielskiego pojazdu) i koleś całe Niemcy zjechał z mapetem na swoim siedzeniu pasażera :polew: podobno go nie dorwali :naughty:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 07:34_________________________________________________

... cała moja dieta na marne .. 2kg cięższy po zlocie ;)

ja tylko 1kg :> ale nadrabiam :wink4:

Opublikowano

... cała moja dieta na marne .. 2kg cięższy po zlocie ;)

ja tylko 1kg :> ale nadrabiam :wink4:

Panowie w tym wieku a wy się ważycie? Ja przestałem jak minąłem setkę :cool1:

Opublikowano

Pepin pewnie żartował... ja nie :wink4:

Opublikowano

Myśle,że jak by Pepini 5 kilo przytył to tragedi by nie było :tongue4:

no ale zawsze to 5 kg w niuni więcej :gwizdanie:

Opublikowano

cholera

ale mnie impreza ominęła ...

:angry:

k.

Opublikowano

Pozdrowienia od admina :polew: :polew:

Opublikowano

taki werbalny kropek,ciekawe kto dostał :mysli:

Opublikowano

ten kto robil zdjęcie - malikus :kox: :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...