klysek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 ja powiem tak zapisujcie mnie juz na zimowy impreza przednia :dance:
magneto Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Mi też się podobało, ale moja wstępna ocena może być podyktowana tym, że jeszcze nie wytrzeźwiałem :polew: :polew: :polew: Super było poznać tylu sympatycznych ludków
david_n Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ja wlasnie wrocilem, ide zapic smutki :gwizdanie: ze sie skonczyl zlot :kox: Tomeks, Bieniek - czemu (podobno) w piatek w nocy padal deszcz? i czemu bylo zimno? Dzieki Wszystkim
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dawid, dzięki za kreskę - naprawdę miło było poznać
klysek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 jak ktos bedzie robil liste na zimowy to zapisujcie klysek89+ Ewcia w zyciou juz nie przepuszcze zadneg zlotu
filip1001 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dzięki za bardzo fajny spocik Mam takie krótkie pytanie: :gwizdanie: gdzie będzie zimowy ?? :gwizdanie: Zresztą to mało ważne, bo i tak pojadę Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia następnym razem . Fajnie było poznać wiele fajnych osób
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Co Ty gadasz bajk - z dnia na dzień wyglądałeś coraz lepiej
bajk Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 To dobrze, że chociaż wyglądałem :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Nie piję już Ja, też ... i nie otwieram rano drzwi "Moskalom" :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Nie piję już Ja, też ... i nie otwieram rano drzwi "Moskalom" :gwizdanie: też Was od rana poił vódką? czyli nic się u niego nie zmieniło
Lukas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 troche sie zmieniło bo już w niedziele z rana nie latał po domkach bo musiał na zmianę trzymać parasol w pokoju z Łatkiem
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Moskal jest chojrak bo pierwszy poszedł spać (...po schodach wchodził na czworakach ).
Pucek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Moskal jest chojrak bo w piątek pierwszy poszedł spać (...po schodach wchodził na czworakach ). Łatek go tak napoił? czy może Poziu
lukasera Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dzięki Pomorze było :good: Do następnego!
dziadek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Nie piję już Ja, też ... i nie otwieram rano drzwi "Moskalom" :gwizdanie: też Was od rana poił vódką? czyli nic się u niego nie zmieniło no dokładnie, pewnie się obudził i stwierdził że trzeba wyrównać poziom alkoholu we krwi bo jest zbyt niski no i chyba tylko my mu otworzyliśmy
Tomeks Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Gdyby nie Tomeks to było by fajnie... a Ola cały zlot szeptała mi do ucha "gdyby nie alvaro,Tomeczku,gdyby nie alvaro,to ojjj... :naughty:"
Rekomendowane odpowiedzi