siemian Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurwwa nawet Siemiana przerysowali na zlocie .... :thumbdown: a tak poważnie to pewnie gdzie jebłeś po pijaku no pewnie tak... Chociaż przecież ja tam nie byłem pijany :polew:
Madas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurwwa nawet Siemiana przerysowali na zlocie .... :thumbdown: a tak poważnie to pewnie gdzie jebłeś po pijaku no pewnie tak... Chociaż przecież ja tam nie byłem pijany :polew: czyli Cię przerysowali :thumbdown: skurczybyki niech my ich dorwiemy :baseball:
RS Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurwwa nawet Siemiana przerysowali na zlocie .... :thumbdown: a tak poważnie to pewnie gdzie jebłeś po pijaku no pewnie tak... Chociaż przecież ja tam nie byłem pijany :polew: ...no, ba...- jak mogles sie tak nayebac jak dzis dopiero Sobota jest :polew:
RS Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 tygrys jaka sobota- piatek :kox: Sorki, zapomnialem....- racja! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 tygrys jaka sobota- piatek :kox: Sorki, zapomnialem....- racja! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 .. ja na następny zlot jadę już za niecałe 3 tygodnie do Czaplinka co do fotoradarów ... to Szczecinek nie jest lepszy ... ostatnio znajomy tam jechał i mówił że wyzwalacz ustawili na 60km/h .. przy ograniczeniu 50km/h .. pazerność nie zna granic PS. aczkolwiek nie znam lepszego sposobu niż wysokie mandaty .. ale powinny rosnąć wykładniczo w stosunku do przekroczonej prędkości np. 10km 50PLN 20km 150PLN 30km 500PLN 40km 900PLN 50km 1500PLN 60km 2500PLN
Tomeks Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 fotoradary,to pikuś cud,że nikt nie został zatrzymany,za jazdę pod wpływem :gwizdanie: ...jestem 100% pewny,że przynajmniej połowa by nie dojechała
Pepin Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 fotoradary,to pikuś cud,że nikt nie został zatrzymany,za jazdę pod wpływem :gwizdanie: ...jestem 100% pewny,że przynajmniej połowa by nie dojechała Ja zaczynałem wcześniej ... może nie tak jak Moskal .. i wcześniej kończyłem .. może byłbym w tej drugiej połowi
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 może by tak osobny wątek do "chwalenia się mandatami" zrobić każdy napisze ile kosztowal go do wyjazd na i ze zlotu
mushu Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale to trzeba poczekać na "widokówki" około 20 dni ;( mam nadzieję że mimo wszystko w tym wątku nie będę mógł się wypowiedzieć
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: to co Siemian... szkoda całkowita ?
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: ciesz się że nie musiałeś wracać z kartonowym wyposażeniem
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nie no tak źle chyba nie będzie :naughty: Czekam na wycene. Powinna być dziś popołudniu albo jutro rano. No to akcje PZU pójdą w dół :polew: [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 12:40_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: ciesz się że nie musiałeś wracać z kartonowym wyposażeniem fajne było :decayed:
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nie no tak źle chyba nie będzie :naughty: Czekam na wycene. Powinna być dziś popołudniu albo jutro rano. No to akcje PZU pójdą w dół :polew: [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 12:40_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: ciesz się że nie musiałeś wracać z kartonowym wyposażeniem fajne było :decayed: i znowu zapowiedzą podwyżkę stawek
Pepin Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nie no tak źle chyba nie będzie :naughty: Czekam na wycene. Powinna być dziś popołudniu albo jutro rano. No to akcje PZU pójdą w dół :polew: [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 12:40_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: ciesz się że nie musiałeś wracać z kartonowym wyposażeniem fajne było :decayed: i znowu zapowiedzą podwyżkę stawek to wiadomo przez kogo ...
filip1001 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Co jest ?? czemu nikt nie wkleja fotek ze zlotu do Galerii?? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 klisze się prześwietliły :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi