r4fcio Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Witam. Na wstepie napisze ze chodzi o TYŁ 1. Czym i jak usunac nalot z rdzy na alusach ?? Nalot najprawdopodobnie z tarcz ktore juz sa do wymiany ;/ JEzeli niewiecie oco loto to jutro zrobie fotki ale to sa takie kropki rdzy na felgach ;/ i strasznie brzydko to wyglada ;/ 2. No i musze zmienic tylnie tarcze i klocki czytalem na forum i kazdy poleca ATE tarcze i jakies inne klocki ewentualnei tez ATE. Szukalem na allegro i jakos kurde same do B5 ;/ czemu ?? nieznajde do B6 na allegro ?? niechce zamawiac w sklepie bo pewnie cena bedzie duzo wyzsza ;/ a i jakie wymiary bo zielony jestem ?? I ile mniejwiecej za wymiane tego u mechanikow ? ;d pzdr :kox:
oktawian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś się do usera topor on ma hurtownie motoryzacyjną . Na pewno Ci coś dobierze w dobrej cenie . A co do tarcz i klocków to polecam TRW sam ostatnio uu siebie w pastuchu B6 takie zakładałem i chodzi jak ta lala Odnośnie wymiany jak masz trochę umiejętności to sam to wymienisz ew. jak coś to pisz . Pozdro .
andy_sky Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 zapodaj zdjęcia tych felg może polerka da radę
r4fcio Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Ponizej fotki nieszczesnych tylnich felg ;/
andrew5667 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 sidolux kup i szczoteczka do zedow czysc
Dev Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 zrob foto tarczy z zaciskiem, zobaczymy co tam masz. Prawdopodobnie 245/10mm. Jak cos to mam kpl Ferodo. Info na priv.
fly07 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 sidolux kup i szczoteczka do zedow czysc Nie da rady - w feldze są już wżery. Można spróbować zapolerować Dremelem z pastą polerską. Jak wżery nie są za głębokie to jeszcze da się coś z tego zrobić. Na początek zrób próbę.
krystianx85 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 pasta tempo powinna też sobie z tym poradzić i jest łatwo dostępna .
Rekomendowane odpowiedzi