Ans Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Siemano Chcialem Wam przedstawic moje małe wozidełko Po mojej ekspresowej przygodzie z A4, chciałem żeby moje następne auto było duże, wygodne - na komfortowym zawieszeniu , czarne - no przede wszystkim w ciemnym kolorze , minimum cztero drzwiowe bo nie chciało mi sie wachlować siedzeniami i że jestem biednym studentem więc jak najbarzdiej oszczędne, czyli jakiś ropniaczek czy OO!!!!!! Wiadomo nie ? Dlatego zakupiłem 3 drzwiowe, srebrne A3 w wersji Ambition w benzynie 1.8 Turbo AGU Autko jest z 1998 roku Silnik 1.8 T agu jak wspomnialem megaoszczędny chyba najbardziej bezrobotny motor w Polsce (jezdze jak emeryt) Zawieszenie sportowe Fotele tak samo no w sumie wszystko w pakiecie Ambition Klimatronik Naglosnienie noki Centralka Alpine (teraz) Felgi OZ racing Vela 8J z oponkami 225/45/17 Bridgestone potenza Zmienione lampy przód na FK + odłączone ringi Megatuningzenon 5000K Grill ori ABT Do tego pare smaczków i w ogole Bedzie tego jeszcze troche i był jeszcze unikatowy skrzypiący fotel kierowcy ale sie z tym uporałem zapraszam do oglądania licze na Wasze komentarze kazdy ma swoje zdanie , jednak licze sie z samymi pozytywnymi tak było po samym zakupie, na poczatku foty robil Hondziarz , wiec jak mogloby zabraknac auta z niemiec z fotka w stylu JDM niech już bedzie wstawie fote ze sniezynka i jak ? :gwizdanie: EDIT 2014 wrzuce zdjęcia jak wyglądała później aby czasami ją sobie powspominać przed sprzedażą wyglądała tak tutaj troche historii US stajl tak było w 2011 ogólnopolski fajna mina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzieki Własnie będą Ori xenon z polifta i pomaluje je na czarno w środku chyba a licznik wyrezalbym z S3 tylko ze mam analogowy zegarek i jestem jak narazie czekam na tylnie lampy i na instalacje FMIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Felga na żywo wygląda fajnie wcześniej mialem ori 205/65/15 jezdzilo sie jak dziadka Ursusem Lampki na tył będą takie chociaż jeszcze moge dać Ori polift a i zapomniałbym o lotce S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Identyczna jak moja, tylko u mnie jest pełny FIS. Fajne autko i nieźle się zbiera, dużo bardziej zwrotne niż A4 B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ori polift ladniejsze, a jak chcesz ciemne to przyciemnic folia albo sprayem Te są też ładne, przynajmniej nie będzie miał problemów na przeglądzie albo (odpukać) jak mu ktoś w tyłek wjedzie i będzie się tłumaczył tym, że nie widział stopu bo lampy są sprayem/folią przyciemnione. A takie jak te, dymione fabrycznie, mają homologację. A wracając do tematu A3 bardzo fajna, przednie światła czarne też mi się podobają Trochę razi tylko sposób zamontowania anteny CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Miałem taką A3 srebrną w Ambition właśnie z tymi lampami tylnymi Depo Masz fajny grill ABT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzięki Antene CB wczoraj zdjąłem bo faktycznie nie pasuje , bede z magnesówką jezdzil A lampeczki mowisz fajnie wygladaly u Ciebie? masz moze jakies foto ? grill to podobno nawet swojego rodzaju rarytasik :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Fota mojej A3 na tych Depo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Dzieki za foto fajnie to wygląda Dawid , nad poliftami tez sie zastanowie sasiad ma poliftową i jakos tak trzeba bedzie porównać [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 23:18_________________________________________________a teraz mały mod który wpadł na dniach Że polifty mi sie nie podobają nic a nic ,wpadły nowe lampki kur*a nigdy bym sie nie spodziewał ,że bede rezał auto w ten sposob ja zatwardzialy german stylowiec i fan oemowych czesci i jak? zdjalem antene cb z klapy tez bo mi sie nie podobała teraz z midlandem ML145 bede musial pomykac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Srednio te lampy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 na żywo jest lepiej tragedi nie ma mojej przyszłej żonie sie podobają także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 jeszcze czarne kola i czarny dach....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 lampy nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dla mnie lampy odpust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 paa, jak ci kotleta odgrzewam, ale musiałem ci to gdzieś wrzucić p.s. całkiem ładne te aczy było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ooooo dzięki za odkopanie, ale zdjęcia...., nawet nie było żadnych późniejszych, z chęcią zaktualizowałbym fotki jak wyglądała później bo połowa sie zmieniła, a silnik był praktycznie nowy :decayed: Właśnie kumpel mi to podesłał na FB, ktoś tu sie podszywa pod jedyny i najlepszy oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzieje się tu coś? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy92 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Przecież auto już dawno zmieniło właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi