bossawka Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 http://www.i-region.eu/pl/spoleczenstwo/rekord-guinnessa-w-przeje-dzie-a-cucha-aut-tej-samej-marki Co myślicie o pobiciu Volviaków?
Kolkov Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 dałoby radę kwestia dogadania miejsca...
bossawka Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Też tak myślę a jeszcze jakbyśmy skrzyknęli ludzi z innych modeli...
filip1001 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 ja się piszę dajcie tylko znać gdzie i kiedy
GILI Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Widziałem w lipcu i sierpniu na Pomorzu auta Volvo z naklejkami na tylnej szybie,promującymi tą imprezę. Słyszałem też,że latem nad morzem odbył się liczny zlot aut tej marki.
Luka3s Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Super byłoby tak się skrzyknąć.. i pojechać wszyscy razem. Niezły pomysł. Ustalić termin i niech każdy kładzie w skarpete kaske na wyjazd i rezerwuje czas + inne audiczki. Wypas... przynajmniej według mnie[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 23:18_________________________________________________w sumie to jedno z marzeń :>
adrianus Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 baa, ja tez jestem za jak znam zycie to 90% forumowiczow bedzie za, ale do realizacji takiego eventu to jeszcze dluuga droga
Cristoforo Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 potrzeba mim 571 aut dacie radę
filip1001 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 potrzeba mim 571 aut dacie radę a co Ty nie będziesz brał udziału ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 jakbyśmy chcieli to taki rekord padnie, ale po co małpować za kimś?
filip1001 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 dlaczego nazywasz to małpowaniem? przecież po to są rekordy, żeby je bić
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 dlaczego nazywasz to małpowaniem? przecież po to są rekordy, żeby je bić eee bo volvo to zaczęło, teraz ktoś inny na to wpadnie a za chwilę znów ktoś inny i tak się zacznie nowa moda
Kimi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 eee bo volvo to zaczęło, teraz ktoś inny na to wpadnie a za chwilę znów ktoś inny i tak się zacznie nowa moda Nie Volvo, tylko Renault, w Poznaniu, podczas wizyty Renault F1 Team i Robcia
filip1001 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 dlaczego nazywasz to małpowaniem? przecież po to są rekordy, żeby je bić eee bo volvo to zaczęło, teraz ktoś inny na to wpadnie a za chwilę znów ktoś inny i tak się zacznie nowa moda jakby nasz klub porządnie się postarał to bardzo ciężko byłoby pobić naszą grupę
Szamek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 dlaczego nazywasz to małpowaniem? przecież po to są rekordy, żeby je bić eee bo volvo to zaczęło, teraz ktoś inny na to wpadnie a za chwilę znów ktoś inny i tak się zacznie nowa moda jakby nasz klub porządnie się postarał to bardzo ciężko byłoby pobić naszą grupę też tak uważam do tego jakby były inne :gwizdanie: a uważam że nie jeden z nas by chciał wziąć udział p.s. tylko musiałoby być to gdzieś w centrum Polski, bo nie wiem czy komuś by się chciało jechać z jednego końca Polski na drugi
bossawka Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 dlaczego nazywasz to małpowaniem? przecież po to są rekordy, żeby je bić eee bo volvo to zaczęło, teraz ktoś inny na to wpadnie a za chwilę znów ktoś inny i tak się zacznie nowa moda jakby nasz klub porządnie się postarał to bardzo ciężko byłoby pobić naszą grupę też tak uważam do tego jakby były inne :gwizdanie: a uważam że nie jeden z nas by chciał wziąć udział p.s. tylko musiałoby być to gdzieś w centrum Polski, bo nie wiem czy komuś by się chciało jechać z jednego końca Polski na drugi Dokładnie popieram :good: :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi