Opublikowano 15 Grudnia 201015 l Autor No ,tylko tego boku podartego szkoda , jutro dokladnie obejrze ;(
Opublikowano 15 Grudnia 201015 l Autor Co wywinales ? baba mi wymusiła , do szpachlowania/malowania 2 drzwi , klepanie tylny blotnik
Opublikowano 15 Grudnia 201015 l Co wywinales ? baba mi wymusiła , do szpachlowania/malowania 2 drzwi , klepanie tylny blotnik to poszerzaj oba nadkola przy okazji , i jakieś 10J na tył
Opublikowano 15 Grudnia 201015 l Ledwo ulep pomalowany i znowu trza go wałkiem i cekolem traktować ??
Opublikowano 15 Grudnia 201015 l Autor Ledwo ulep pomalowany i znowu trza go wałkiem i cekolem traktować ?? miał iść do poprawki :kox: :kox:
Opublikowano 15 Grudnia 201015 l Czekajcie czekajcie dopiero sie chlopak rozkreca Ktora strona ? Kierowca czy pasazer ?
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor Czekajcie czekajcie dopiero sie chlopak rozkreca Ktora strona ? Kierowca czy pasazer ? kierowca :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor zostało poprzepinac kable ziutek nie tak prędko, żeby działały przeciwmgielne i halogeny potrzeba isostatów, bo przełączniki są astabilne. za głupi jestem i nie rozumiem , mam poliftowe przełączniki i poliftowe kostki do przełączników , nie wystarczy poprzepinac odpowiednio kabli ????
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l niet, w przedliftach przełączniki zamykają obieg prądu i podtrzymują napięcie , a w poliftach przełącznik daje chwilowy impuls prądu a resztą steruję kompiuter... ot też się zdziwiłem że potrzeba czegoś co podtrzyma napięcie, w "warsztacie" jest temat a w nim opisany ten problem.
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor niet, w przedliftach przełączniki zamykają obieg prądu i podtrzymują napięcie , a w poliftach przełącznik daje chwilowy impuls prądu a resztą steruję kompiuter... ot też się zdziwiłem że potrzeba czegoś co podtrzyma napięcie, w "warsztacie" jest temat a w nim opisany ten problem. i co ??? nie idzie tego ogarnąć ??? przeciez kupa aut jezdzi z pozamienianymi konsolami
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l potrzeba właśnie coś co podtrzymuje napięcie. Kolega jedrusa4 zrobił sobie właśnie isostat do podtrzymania napięcia.
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor potrzeba właśnie coś co podtrzymuje napięcie. Kolega jedrusa4 zrobił sobie właśnie isostat do podtrzymania napięcia. jak bedziesz ogarnial to x2 :naughty: :naughty:
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l potrzeba właśnie coś co podtrzymuje napięcie. Kolega jedrusa4 zrobił sobie właśnie isostat do podtrzymania napięcia. jak bedziesz ogarnial to x2 :naughty: :naughty: Ja już złożyłem zamówienie na dwie sztuki tylko kolega jedrusa4 rzadko na forum bywa :> odezwij się do niego[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 09:40_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=138524.15
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Autor :doh1: moskal - zapiszę Cię na jazdy doszkalające no ciekawe jak ty byś to rozegrał : zamknął oczy i pierdolnął jej w bok
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l Acha Bedziesz klepal ? Jak cos w niedziele spytam typa ile bedzie chcial za drzwi Bo lewe ma akurat dobre luzne. Z kostkami potwierdam to co pisze squizzy
Opublikowano 16 Grudnia 201015 l nosb a ty u siebie w b5 ogarnąłeś te przełączniki od przeciwmgielnych?