Opublikowano 13 Kwietnia 201115 l oka , niech strace przynajmniej normalnie mi sie strona wyświetla :polew:
Opublikowano 13 Kwietnia 201115 l Moskal zmień ten swój niewymiarowy podpis na cos takiego chociaż pod warunkiem ze na tablicy nie bedzie "moskal" tylko "Twój Pan" :naughty: :naughty: świr :polew:
Opublikowano 13 Kwietnia 201115 l ragga dzwoniles?? Wtedy co podałeś mi numer to przekręciłem i bez odbioru Jutro będę ich tam szturmował cały dzień
Opublikowano 13 Kwietnia 201115 l ja próbuje od tygodnia i dwa razy mi sie udało I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć
Opublikowano 14 Kwietnia 201115 l Autor I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć wkładasz gaz do ajotela ??? :naughty: :naughty:
Opublikowano 14 Kwietnia 201115 l I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć wkładasz gaz do ajotela ??? :naughty: :naughty: 1.8T 180KM
Opublikowano 14 Kwietnia 201115 l I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć wkładasz gaz do ajotela ??? :naughty: :naughty: Jakiego ajotela ? Regulacje w Hondzie muszę zrobić
Opublikowano 14 Kwietnia 201115 l Jakiego ajotela ? Regulacje w Hondzie muszę zrobić Ty Ty... chyba Ci kolejnego klienta na obszywanie załatwiłem Ale Ty mi już flaszek wisisz Tym razem braciak (ten co mu obszywałeś) do mnie dzwonił i jakiś jego znajomy chyba chce dałem im namiary na Twoją stronkę internetową tyle OT moskal mieliśmy mini spota zrobić
Opublikowano 14 Kwietnia 201115 l Jakiego ajotela ? Regulacje w Hondzie muszę zrobić Ty Ty... chyba Ci kolejnego klienta na obszywanie załatwiłem Ale Ty mi już flaszek wisisz Tym razem braciak (ten co mu obszywałeś) do mnie dzwonił i jakiś jego znajomy chyba chce dałem im namiary na Twoją stronkę internetową tyle OT moskal mieliśmy mini spota zrobić Czekaj Ty czekaj jak Ci butelkę postawie to przy mnie wypijesz :naughty: :kox: :good:
Opublikowano 14 Kwietnia 201115 l Czekaj Ty czekaj jak Ci butelkę postawie to przy mnie wypijesz :naughty: :kox: :good: git majonez pomarańcze i ogórki