Patrykbor Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Prawie skończona konsola i tunel poliftowy , zamontowana navi+ RECARO na swoim miejscu Fajnie wygląda . Przesyłka poszła tylko z kasą trochę przegiąłeś jakieś 0,5 jeszcze się należy dla ciebie . Na zimowym
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Przesyłka poszła tylko z kasą trochę przegiąłeś jakieś 0,5 jeszcze się należy dla ciebie . Na zimowym przeciez przelałem tyle na ile sie umówiliśmy , chyba zaokrągliłem do pełnej i tyle
Milczar Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Wpadnę po lampki w weekend to oblookam rezanko bo wygląda
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 ale trza to opić o 6 rano zaden problem , uwielbiam zaczynac pic o tej porze :kox: :kox:
slepy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ale trza to opić o 6 rano zaden problem , uwielbiam zaczynac pic o tej porze :kox: :kox: Ja też
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 ale trza to opić o 6 rano zaden problem , uwielbiam zaczynac pic o tej porze :kox: :kox: Ja też to czemu nie było cie w Bukowinie i Jarosławcu ????
Sqizzy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Prawie skończona konsola i tunel poliftowy , zamontowana navi+ RECARO na swoim miejscu
slepy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 :doh1:, moja dziewuszka nie podziela mojej pasji
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 :doh1:, moja dziewuszka nie podziela mojej pasji To sie jedzie bez kobitki , ja na zimowy pojechałem sam , na letni ja wziąłem ale robiłem wszystko zeby wiecej nie chciala jechać. i teraz na zimowy jade sam i mam spokój :naughty:
slepy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 karwa , kiedy ten zimowy :gwizdanie:, zaraz mnie z klubu wywalą
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 karwa , kiedy ten zimowy :gwizdanie:, zaraz mnie z klubu wywalą pod koniec marca :naughty: :naughty: :naughty:
slepy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 karwa , kiedy ten zimowy :gwizdanie:, zaraz mnie z klubu wywalą pod koniec marca :naughty: :naughty: :naughty: no to może bym się załapał
Sqizzy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Miejsca zapewne najpierw przyznawane będą klubowiczom dopiero później reszta miejsc pójdzie w dzicz, a szkoda
slepy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Miejsca zapewne najpierw przyznawane będą klubowiczom dopiero później reszta miejsc pójdzie w dzicz, a szkoda to się zrobię na klubowicza , podobno jak się zna Moskala, to nie ma problemu, z miejscówkami, wbiję się zamiast jego żony
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Miejsca zapewne najpierw przyznawane będą klubowiczom dopiero później reszta miejsc pójdzie w dzicz, a szkoda nie jest tak źle miałeś racje , dzisiaj zauwazyłem ze panel klimy sie nie podswietla :naughty: :naughty: wbiję się zamiast jego żony nie mam zony , mam konkubine
slepy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 nie mam zony , mam konkubine no to niech bedzie że za konkubinę, byle się wkręcić [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 21:31_________________________________________________ będziecie razem spać siarap Moskal
slepy Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 a za niedługo u moskala tyle że tunel przedlift
Rekomendowane odpowiedzi