Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi 90 B3 2,0 20V Quattro :) Swiezy nabytek do zabawy :) cel V8 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem autko niedawno . Uderzone z uszkodzonym silnikiem :) Buda bardzo ladna , podwozie itp w fajnym stanie. Dlatego wzialem mimo ze silnik do wyrzucenia ( sarna - audi : 1-1 :) ) bo urwalo kolo rozrzadu przy uderzeniu.

Kupione pod wplywem chwili z zamiarem wlozenia jakiegos fajnego silnika do zabawy :)

Nowe amorki z tylu i drazki do regulacji zbieznosci.

Z wyposazenia przyjemnie : klimatyzacja , dodatkowe zegarki, 4 ele szyby , szyberdach , skorzana kiera , seryjne alu :)

Podejrzewam ze auto mialo dwie opcje : albo isc na zlom albo trafic na napala ktory cos bedzie chcial ztego ulepic bo do remontu i jazdy to sie nie oplacalo :)

Do tego kupilem drugie 90 za kilkaset zlotych na czesci ( blachy) do tej :)

Kilka fot ( mozna obadac stan podwozia itp naprawde ladne wszystko ) :

dscf5481.th.jpg

dscf5482.th.jpg

dscf5485h.th.jpg

dscf5488l.th.jpg

dscf5489.th.jpg

dscf5490.th.jpg

dscf5491.th.jpg

dscf5492.th.jpg

dscf5493.th.jpg

dscf5494.th.jpg

dscf5495g.th.jpg

dscf5496.th.jpg

dscf5497.th.jpg[br]

No i dawca ( btw biala kosztowala 1200 zl a dawca silnika do niej ponad 3 razy wiecej :polew: ) :)

dscf5636.th.jpg

dscf5641r.th.jpg

:hi:

Opublikowano

Padaka... ale zalozysz wieksza lotke na klape to bedzie kox :kox::decayed:

Opublikowano

:cool1: co planujesz?

brak blokady? :mysli:

Opublikowano

Baza niezła, znając Twoje modzenie bedzie :kox:

Opublikowano

a jak dodałeś tą srebrną to wiem co planujesz :decayed:

Opublikowano

90 z V8 :naughty: Już jest taka jedna na racing forum :tongue4:

Fajnie Danielu fajnie.. będzie ostro..prosimy duuużo zdjęć :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jest kilka takich :) A ta czerwona mowi sama za siebie :) 12,6 na cwiare z jakimis 350 ps niecaymi pewnie ;)

Opublikowano

jak już to złożysz to będzie bardzo niepozorne auto chyba tylko dzwięk będzie wyjawiał tajemniece :)

Opublikowano
  • Autor

Ma mruczec ale nie ryczec :) Nie przesadze tak jak w mojej lubej :)

Opublikowano

Nosb, szkoda że nie coupe :)

Opublikowano

zato sedan/limuzyna :decayed:

Opublikowano

Ma mruczec ale nie ryczec :) Nie przesadze tak jak w mojej lubej :)

:D

Opublikowano
  • Autor

Kup ladne coupe w quattro za 1200 zl :naughty: biala po wyjeciu gratow z silnika i rozprzedaniu nie kosztuje mnie jak na razie nic a bedzie pewnie jeszcze troche do przodu na niej :wink4: Pozatym po coupe to by sie cwaniaczki spodziewac mogli niespodziani a tu bedzie totalne zdziwko :kox:

fly nie smiej sie jade wkladac do niej tlumiki dwa na dniach bo te to przesada :) chociaz tamte pewnie choya stlumia ;)

Opublikowano

Kup ladne coupe w quattro za 1200 zl :naughty: biala po wyjeciu gratow z silnika i rozprzedaniu nie kosztuje mnie jak na razie nic a bedzie pewnie jeszcze troche do przodu na niej :wink4: Pozatym po coupe to by sie cwaniaczki spodziewac mogli niespodziani a tu bedzie totalne zdziwko :kox:

to było pytanie retoryczne, wiem jak z dostępnością b3 coupe quattro :rolleyes:

Ps. a dostanie piast od S2 to już w ogóle :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A tak naprawde to schwale bialasa : daaaawno nie widzialem b3 w takim stanie ( o ile wogole widzialem ) . zero rdzy , wgniot itp, bezwypadek , lekko pukniety tyl kiedys ale serio przedelikutasnie no + ta sarna kaskaderka :) zreszta popatrzcie na foto podlogi : w mojej czworce wszystko bardziej zmeczone. naprawde trafila mi sie :) Na kilera ideal :)

Opublikowano

A tak naprawde to schwale bialasa : daaaawno nie widzialem b3 w takim stanie ( o ile wogole widzialem ) . zero rdzy , wgniot itp, bezwypadek , lekko pukniety tyl kiedys ale serio przedelikutasnie no + ta sarna kaskaderka :) zreszta popatrzcie na foto podlogi : w mojej czworce wszystko bardziej zmeczone. naprawde trafila mi sie :) Na kilera ideal :)

no to tylko pogratulować :kox:

Opublikowano

znam gościa, co dużo części ma do A8, gdybyś jakichś pierdół potrzebował. jest też bardzo ogarnięty w technice, rozbiera tych aut trochę. jak chcesz nr, to na PW.

jakie masz wnętrze w tym A8?

Opublikowano
  • Autor

Cewki jakies mam :) Sondy znajde :) Reszta w sumie powinna byc spoko ( chociaz franca rano mi odpalila a teraz nie chce nie wiem czemu nichuhu :) ) .

Nurtuje mnie temat sprzegla/dwumasu jaki do tego zamiast tego badziewia z automatu i tematu ecu pod tipa ale to sie wszystko jakos ogarnie powoli ;) Numer podrzuc moze sie przyda :)

Jasna skorka ;) Takie sE stan :)

Opublikowano

manual dopasujesz z np Audi V8. nr masz na PW :)

rozumiem, że siedzenia a'la Wołga? :polew: elektryka jest? :)

generalnie parę zł z niej odzyskasz, ale niewiele bo tyły nie schodzą, gdybyś miał przód cały a np getreibeschaden to ładnie do przodu byś wyszedł na tym wozie...[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 01:19_________________________________________________patrz na tego:

http://lh3.ggpht.com/_QIPP5m3jcaM/TJEO9qcnzUI/AAAAAAAAAq8/-EdRZLLq_e0/s720/P1080072.JPG

http://www.youtube.com/user/monter251

:D