Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie

Czy byłbyś zainteresowany kartą zniżkową na stcjach Orlen i Bliska??  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byłbyś zainteresowany kartą zniżkową na stcjach Orlen i Bliska??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie trzeba określać rodzaju paliwa. nawet na LPG bedzie 8 gr jak bedzie limity wyrobiony. Prezes o karcie wie bo przenosił osobiście temat z innego działu. także skoro są chętni to trzeba poczekać na decyzje prezesa czy podejmie rozmowy z orlenem.

Opublikowano

ja też się pisze :kox: nawet bym wzioł 2 :D

Opublikowano

Czytam temat na bieżąco.Dodałem ankietę i zobaczymy jakie będzie zainteresowanie.Jak coś to będziemy działać w temacie :wink4:

Opublikowano

mam passata ale to chyba nie problem? wazny numer rejestracyjny tak?

Opublikowano

mam passata ale to chyba nie problem? wazny numer rejestracyjny tak?

jasne, że nie problem :wink4:

Opublikowano

No to ja bym też 2 brał albo i więcej :) Na forum Ibizy jest ponad 700 kart więc nawet jak każdy z nich zatankuje w miesiącu 20 litrów to mają minimalny pułap przekroczony, 8 groszy to nie najgorzej w dzisiejszych czasach gdy ceny paliw są tak chorendalnie wysokie..

Opublikowano

to moze jakas liste zrobic i umiescic w pierwszym poscie ?

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za :good:

Opublikowano

8 gr. to wcale nie tak mało - już przy średnio 3 tankowaniu koszt karty się zwraca

Opublikowano

dwa tankowania do pełna :naughty:

Opublikowano

podejrzewam ze nie szefostwo nie zrobi warunku ze karta tylko dla audi.. wkońcu im wiecej kart tym wiecej litrów a tym samym większa zniżka ;) ja oczywiście jestem na TAK :good:

Opublikowano

ja też jestem chętny :wink4:

Opublikowano

Zróbmy jedną kartę klubową vitay i zgarniemy wszystkie nagrody :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

każdy będzie trzymał nagrodę przez ile? tydzień? :kox:

Opublikowano

Zróbmy jedną kartę klubową vitay i zgarniemy wszystkie nagrody :polew: :polew: :polew: :polew:

Daj spokój. Już przy zbiórce na serwer zafundowałeś sobie nowy rozrząd, a teraz chciałbyś jeszcze doprowadzić do bankructwa program Vitay i to na naszych barkach :cool1:
Opublikowano

to jak coś to pierwszy porszawkę zamawiam :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...