Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie

Czy byłbyś zainteresowany kartą zniżkową na stcjach Orlen i Bliska??  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byłbyś zainteresowany kartą zniżkową na stcjach Orlen i Bliska??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również się piszę na 2 karty.

Zainteresowanie jest, także teraz tylko działać

Opublikowano

tez jestem chetny na karte, komu kaske przelac ?

Opublikowano

Dam temat na moje stare forum :)

VWGolf.pl

Opublikowano

Ja na shella poprosze taka karte tylko zebym mogl FV brac i rabacik :kox:

Opublikowano

tez sie pisze na karte na orlen :)

Opublikowano

Robić listę.

1. hornet

Opublikowano

1. hornet

2. Dibo

Opublikowano

Robić listę.

1. hornet

A skąd wiesz, że mamy już robić listę? Hugo miał dopiero dzisiaj dzwonić jak rozumiem do Orlenu i zapytać co i jak.

Opublikowano

zgadza się, najpierw powinna być odpowiedź Hugo co i jak, a potem można robić konkretną listę z osobami i ilością kart

Opublikowano

a moze bylaby szansa na glosowanie z jaka stacja sie dogadywac? :tongue4:

ja np wole Statoil :naughty: bo tam najwiecej tankuje i najblizej a orlen to delikatnie mam po prostu nie po drodze :tongue4:

Opublikowano

Nie wszystkim da się dogodzić :)

Pewnie Statoil też coś ma na styl orlenowskiej Floty. Zadzwoń i spytaj. Potem zbierz odpowiednią ilość ludzi i ciesz się rabatami :good:

Opublikowano

Robić listę.

1. hornet

A skąd wiesz, że mamy już robić listę? Hugo miał dopiero dzisiaj dzwonić jak rozumiem do Orlenu i zapytać co i jak.

właśnie po to, że jakby co to sobie odrazu wkleja przygotowaną wcześniej liste a nie potem wszyscy na hura

Opublikowano

ja np wole Statoil :naughty: bo tam najwiecej tankuje i najblizej a orlen to delikatnie mam po prostu nie po drodze :tongue4:

Człowieku zobacz ile jest orlenów w PL a ile statoil. W każdej koziej wulce jest orlen

Opublikowano

Człowieku zobacz ile jest orlenów w PL a ile statoil. W każdej koziej wulce jest orlen

Właśnie zgadzam się z tobą... ja np.: Statoil, shell albo BP ma jakieś 60km od miejsca zamieszkania a Orlen tuż pod nosem;p

Opublikowano

[właśnie po to, że jakby co to sobie odrazu wkleja przygotowaną wcześniej liste a nie potem wszyscy na hura

No ale po co? Hugo zrobił ankietę i to na razie wystarczy, jak będzie odpowiedź że jest możliwość uzyskania takiej karty to się szybko ludzie zbiorą, to nie będzie problemem, teraz robiąc listę będzie tylko niepotrzebne zamieszanie..

Opublikowano

Podbijać listę a żeby było jak ze zlotami że na początku wszyscy jadą a później się ludzie wycofują. Jak nic z tego nie wyjdzie to temat się skasuje i tyle. Ja mam znajomy skład paliwa ale w Puławach. Więc od nich raczej nic nie wyrwiemy.

Zobaczymy co Prezes napisze. Jakby nie mógł się przebić to pomogę w orlenie :)

Opublikowano

Jakby nie mógł się przebić to pomogę w orlenie :)

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No to bardzo rozsadny argument :tongue4: zwracam honor :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...