Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można co pograć bo dawnooo nie graliśmy :)

Jakoś teraz w tygodniu :wink4:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem za :good: Cały tydzień w domu jestem bo mnie choróbsko zmogło, więc właściwie każdy termin mi pasuje.

Opublikowano

zrobilem wlasnie LV 40 w Bspec..

od LV35 do LV 40 9x 24 hour Le mans ... zeby zarobic doswiadczenie .. mam nazieje ze w Aspecu bedzie szybciej....

jeszcze tylko 24 Nring i jutro bede musial dac mojej PS3 odpoczac bo juz 10 dni chodzi prawie non stop....:)

Opublikowano

od LV35 do LV 40 9x 24 hour Le mans ... zeby zarobic doswiadczenie .. mam nazieje ze w Aspecu bedzie szybciej....

jeszcze tylko 24 Nring i jutro bede musial dac mojej PS3 odpoczac bo juz 10 dni chodzi prawie non stop....:)

gratuluję (świrze :decayed: 10 dni non-stop konsolka włączona :notworthy: ) w A-specu jest to samo :) niczym się nie różni poza wygranymi

Opublikowano

jezu a ile prądu pobrała :D haha :polew: :polew:

Opublikowano

hhacek ty wariacie jeden :kox:

Tak ostatnio sobie zrobiłem ponad tydzień czasu przerwę i wczoraj odpaliłem GT5 to zauważyłem u Ciebie w profilu że w uj Ci przybyło km przejechanych hehe

A tak to wczoraj sobie przeszedłem wyścigi sezonowe pickupów bo się pojawiły w aktualizacji, a co do tej ploty o zapisywaniu wyścigów wytrzymałościowych to pewnie była ściema bo cały czas czekam a tak to już dawno bym skończył te 2 wyścigi 24h jak bym grał po 3-4h dziennie :angry:

Opublikowano

hehhehe

hhacek ty wariacie jeden :kox:

Tak ostatnio sobie zrobiłem ponad tydzień czasu przerwę i wczoraj odpaliłem GT5 to zauważyłem u Ciebie w profilu że w uj Ci przybyło km przejechanych hehe

A tak to wczoraj sobie przeszedłem wyścigi sezonowe pickupów bo się pojawiły w aktualizacji, a co do tej ploty o zapisywaniu wyścigów wytrzymałościowych to pewnie była ściema bo cały czas czekam a tak to już dawno bym skończył te 2 wyścigi 24h jak bym grał po 3-4h dziennie :angry:

PABLO nie miej mi tego za złe(może to była ściema nie wiem), ja cały czas czekam na ten update heheh :polew: inaczej nie ruszam tych wyścigów, chyba że B-spec

Opublikowano

pszech :decayed:

bro udostępnij formułę GT jak masz to zrobię brakujący element w bspecu :wink4:

a i dzięx za redbulla :good:

Opublikowano

T-żółw a czemu nie dałeś znaka że śmigasz w GT5 :naughty: :gwizdanie:

Ktoś mi przed zlotem w tamtym tygodniu wysłał zaproszenie na psn ale nie wiem kto bo nie kojarzę nicka :mysli:

Opublikowano

T-żółw a czemu nie dałeś znaka że śmigasz w GT5 :gwizdanie:

Ktoś mi przed zlotem w tamtym tygodniu wysłał zaproszenie na psn ale nie wiem kto bo nie kojarzę nicka :mysli:

pisałem dawno, że mam grę od grudnia, bardzo wczesny Mikołaj był :wink4:

moje ID jest ogólno dostępne tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=95688.0

:)

Opublikowano

T-żółw a czemu nie dałeś znaka że śmigasz w GT5 :gwizdanie:

pisałem dawno, że mam grę od grudnia, bardzo wczesny Mikołaj był :wink4:

moje ID jest ogólno dostępne tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=95688.0

:)

Ok dobrze wiedzieć, sprawdzę tego nicka :wink4:

Opublikowano

endurance wBspecu zrobil sie... nagroda za 24h Nring to Ferrari F1 2007....

kilka dni przerwy i trzeba Aspeca zrobic na LV40..:):kox:

Opublikowano

Wariat :kox:

Ja czekam do jutra na aktualizacje, jeśli się nie pojawi to odpalam 24h w A-specu i będę grał na raty przy włączonej ps3 :decayed:, ale jak Twojej nic się nie stało przez 10 dni to już się o nic nie martwię :naughty::polew:

Opublikowano

no to nareszcie jakaś ciekawa nagroda :naughty: gratulacje ukończenia B-spec'a :notworthy:

Opublikowano

moicz jednak na tym owalnym torze nie ma 17 tys pkt tylko 14906 pkt i wyścig trwa 2:43-2:45 chyba że cały czas w kółko się na nim jeździ to olej się robi czarny wtedy czas jest 2:50, za to kasa jest dobra i jednak bardziej się tu opłaca jeździć niż w tamtym co jest 10 kółek :good:

Opublikowano

chłopaki zostawcie to guwno , SHIFT2 wyszedł , jest juz w co pograć :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

chłopaki zostawcie to guwno , SHIFT2 wyszedł , jest juz w co pograć :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

moskal wszyscy dalej grają zwłaszcza po zjaraniu się, wtedy masz fana jak byś grę pierwszy raz odpalił :polew::decayed:

Opublikowano

moskal wszyscy dalej grają zwłaszcza po zjaraniu się, wtedy masz fana jak byś grę pierwszy raz odpalił :polew::decayed:

haahha widzę PABLO znasz się na rzeczy :naughty: nie ma to jak po lolu zawiesić się na GT5 :good: :good: najlepiej na podzielonym ekranie :decayed: chociaż ostatnio oglądaliśmy B-Speca jak jeździł i też było za***iście :polew:

Opublikowano

no jesli tak to tak :good::kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

moicz jednak na tym owalnym torze nie ma 17 tys pkt tylko 14906 pkt i wyścig trwa 2:43-2:45 chyba że cały czas w kółko się na nim jeździ to olej się robi czarny wtedy czas jest 2:50, za to kasa jest dobra i jednak bardziej się tu opłaca jeździć niż w tamtym co jest 10 kółek :good:

przeca pisałem że 14 tys.pkt. i 70tys $$$ :decayed: i pisałem że bardziej sie opłaca :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 16:34_________________________________________________mam to w ARCHIWUM w gg