Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko nie zapomnijcie o łańcuchach :D

Bo taki gość jak ja wybrał się bez :gwizdanie:

Ale widać, że nic Ci nie jest więc nie było tak źle... ;)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heh bo akurat trafiłem że sniegu nie było ...a tak na tych podjazdach u nich musiałbym w spożywczym pare kilogramów soli kupić i sypać przed autem :D:kox:

Opublikowano

heh bo akurat trafiłem że sniegu nie było ...a tak na tych podjazdach u nich musiałbym w spożywczym pare kilogramów soli kupić i sypać przed autem :D:kox:

Hehe... A to też trochę gimnastyki byś miał... :> :polew:

Opublikowano

ja nie miałem ostatnio i było kupa śniegu i dałem radę :good:

Opublikowano

Madas a jaki masz profilek?? bo u mnie z przodu niunia siedzi :gwizdanie: przeważnie jak po śniegu są koleiny to moja osłona płacze :cool1:

Opublikowano

Madas a jaki masz profilek?? bo u mnie z przodu niunia siedzi :gwizdanie: przeważnie jak po śniegu są koleiny to moja osłona płacze :cool1:

ja mam to samo bo mam zawieszenie S-line więc obniżone .... profil lato 45 a zima 55 :)

Opublikowano

ja mam to samo bo mam zawieszenie S-line więc obniżone .... profil lato 45 a zima 55 :)

U mnie z przodu lezy na H&R 35 tył był tak samo ale sprezyna pierdykła....podwyższyłem tył z dwóch powodów....pierwszy to taki że niechciało mi sie czekać za sprężyną tą samą (samochód niestety potrzebny) a dwa jak jakiś wyjazd sie szykuje to teraz ze spokojem moge bagaznik załadowac :):good:

Opublikowano

byłem z bratem w centrum medycznym :kox:

browara już wychyliłem i ide zara spać bo mam niedobór chyba - jutro do 11 z wyra nie wychodze :rolleyes:

Opublikowano

byłem z bratem w centrum medycznym :kox:

A bratu co dolega ?? :mysli:

Opublikowano

siemka wieczorkiem :hi:

Masz u mnie duże :beer1:... :good:

Koźlak albo jakieś inne pszeniczne jakby co :wink4::naughty:

Opublikowano

Dobra ja uciekam ;)

Miłej nocki :hi:

Opublikowano

kurde kiedys na spontana sie wybralem w gory, zaczalem podjezdzac pod jedna i cholera stanal i zaczal zjezdzac w dol :mysli::polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox:

Opublikowano

dzien dobry :hi:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 08:30_________________________________________________

siemka wieczorkiem :hi:

Masz u mnie duże :beer1:... :good:

Koźlak albo jakieś inne pszeniczne jakby co :wink4::naughty:

:good::naughty: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 08:30_________________________________________________

ja mam co chwilę gości na chacie .... :decayed:

polska goscinnosc...., na dachu zima ich trzyma :cool1::decayed:

[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 08:33_________________________________________________

:hi:

no taki na wpół :) to są moje początki jeżdżenia na nartach więc jeszcze sporo praktyki trzeba :evil:

tylko żebyś się nie połamał...

jest przygotowany, ma esp i abs :wink4::decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 08:36_________________________________________________

jeździmy.... ale to nasze początki więc nie kręcimy czasów mega dobrych ... ja mam 27.144 a Deszczu 27.1xx to są nasze najlepsze ....

Deszczu XXX??? :cool1::naughty: :naughty: :naughty: to figlarz :decayed:

Opublikowano

:bry:

To się zrobiło ciut cieplej na dworze :good:

Opublikowano

:hi: zdrastwujcie

0,4 na +

Opublikowano

witojcie spiochy :cool1::naughty:

Opublikowano

Chłopaki wytłumaczcie mi czy to czasem normalny objaw?? Bo ,,sztomel" mnie z lekka wystraszył eh....

Otuż na zimnym starcie jak przejade kilka metrów moja turbinka gwizdze....(nie powiem miły głosik dla ucha :naughty: ) później juz gwizd ustaje......Dodam że zbiera sie dobrze a jedynie jesli chodzi o wyciek to zauwazylem ze leciutko sie spoci na odmie....

W sumie od poczatku tak mam przy niuni i raczej sie tym nie przejmowalem z racji tego np. ze u ojca we fiaciku turbawka caly czas wydaje świst :>

Opublikowano

no to dziś wolne :gwizdanie:

tak cieplutko, że chyba wypadało by dziś ten termostat ogarnąć...

Opublikowano

Chłopaki wytłumaczcie mi czy to czasem normalny objaw?? Bo ,,sztomel" mnie z lekka wystraszył eh....

Otuż na zimnym starcie jak przejade kilka metrów moja turbinka gwizdze....(nie powiem miły głosik dla ucha :naughty: ) później juz gwizd ustaje......Dodam że zbiera sie dobrze a jedynie jesli chodzi o wyciek to zauwazylem ze leciutko sie spoci na odmie....

W sumie od poczatku tak mam przy niuni i raczej sie tym nie przejmowalem z racji tego np. ze u ojca we fiaciku turbawka caly czas wydaje świst :>

miałem to samo w B5 w 1.8T - Turbo sie kończy jak nie będziesz dbał to za jakiś czas do wymiany