Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć i czołem :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chłopaki wytłumaczcie mi czy to czasem normalny objaw?? Bo ,,sztomel" mnie z lekka wystraszył eh....

Otuż na zimnym starcie jak przejade kilka metrów moja turbinka gwizdze....(nie powiem miły głosik dla ucha :naughty: ) później juz gwizd ustaje......Dodam że zbiera sie dobrze a jedynie jesli chodzi o wyciek to zauwazylem ze leciutko sie spoci na odmie....

W sumie od poczatku tak mam przy niuni i raczej sie tym nie przejmowalem z racji tego np. ze u ojca we fiaciku turbawka caly czas wydaje świst :>

nie wiem jak intensywny jest ten dzwiek.

ale jezeli turbine wyraznie slyszysz, tzn ze powoli konczy sie jej zywot. bywa ze przejedziesz 20000 km a bywa ze 50 km. obserwuj blekitny dymek oraz zuzycie oleju.[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 10:07_________________________________________________acha, no i rozumiem, ze nie ruszasz z ogniem gdy motor jest zimny :cool1:

Opublikowano

a ja muszę olej zmienić bo już 9 tyś nakulane :mysli:

Opublikowano

mam 12.ooo km i narazie jezdze.

Opublikowano

No właśnie że oleju mi nieubywa.....Przy jezdzie również nie dymi w odcieniu niebieskim.

Jezdze juz ponad 2 lata :cool1: i od zakupu zrobilem jakies 40 tys. Świścik jesty słyszalny tylko jak jest zimny od 1700 obrotów do 2000 później już wogóle niesłyszalny. :hi:

Opublikowano

ja zmieniam co 12k teraz, chłodze turbo zawsze zanim zgaszę auto (tak zapobiegawczo :gwizdanie: )

Opublikowano

Ja zawsze po starcie daje ostro w palnik - szybciej nię nagrzewa :polew:

Gaszę natychmiast po jeździe po co ma się paliwko marnować :wink4:

Opublikowano

No właśnie że oleju mi nieubywa.....Przy jezdzie również nie dymi w odcieniu niebieskim.

Jezdze juz ponad 2 lata :cool1: i od zakupu zrobilem jakies 40 tys. Świścik jesty słyszalny tylko jak jest zimny od 1700 obrotów do 2000 później już wogóle niesłyszalny. :hi:

moze masz usuniety katalizator. stad glosniejsza turbina.[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:15_________________________________________________

Ja zawsze po starcie daje ostro w palnik - szybciej nię nagrzewa :polew:

Gaszę natychmiast po jeździe po co ma się paliwko marnować :wink4:

jezeli napsales o S5, to tylko tak dalej :cool1:

Opublikowano

a ile dolewasz na 12 tys ?

ja dolałem na ten moment ok 400 ml :)[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 12:59_________________________________________________i co tam chłopaki i dziewczyny .... żyjecie czy na imprezki się szykujecie :naughty:

Opublikowano

a ile dolewasz na 12 tys ?

ja dolałem na ten moment ok 400 ml :)[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 12:59_________________________________________________i co tam chłopaki i dziewczyny .... żyjecie czy na imprezki się szykujecie :naughty:

Ja tam dzisiaj w chacie....widze tą chlape za oknem to zal w d*p...ściska :wallbash:

Opublikowano

ja też byłem na piechtę w mieście i masakra ... wszystko pływa w błocie pośniegowym :kwasny:

Opublikowano

ja też byłem na piechtę w mieście i masakra ... wszystko pływa w błocie pośniegowym :kwasny:

Mało tego dzisiaj na stacji benzynowej lechicka/umultowska jest takie bagno, że skręcając wpadłem w poślizg i o mały włos a miałbym felgę rozwaloną ;/

A poza tym to Dzień Dobry :kox:

Opublikowano

Mało tego dzisiaj na stacji benzynowej lechicka/umultowska jest takie bagno, że skręcając wpadłem w poślizg i o mały włos a miałbym felgę rozwaloną ;/

A poza tym to Dzień Dobry :kox:

ajajaj ;/

Ja w tym roku na zime uzbroiłem sie w stalowe.... także wielki koszt by nie był :cool1:

Opublikowano
:hi::bry::decayed:
Opublikowano

bry bry :> :naughty:

Opublikowano

Co się tak cieszysz? :mysli:
Opublikowano

jaaaa ależ nic.... :cool1:

Fajnego avatara masz :gwizdanie:

A tak na poważnie to co tam jak dzionek mija ??

Opublikowano

Co się tak cieszysz? :mysli:

Azunia na rudy sie farbnełaś ?? :mysli:

Opublikowano

jaaaa ależ nic.... :cool1:

Fajnego avatara masz :gwizdanie:

A tak na poważnie to co tam jak dzionek mija ??

Też mi się podoba :kox:

Dzisiaj nic specjalnego, za to jutro jadę z siostrą na wyprawę po marketach, bo remontuje Kancelarię :rolleyes:

Azunia na rudy sie farbnełaś ?? :mysli:

Taki mam plan już od miesiąca, ale jakoś ciężko mi jest się w końcu wybrać do fryzjera na usunięcie dotychczasowej farby :)

Miałam na zlot mieć nowy kolorek ale na 99% nie jedziemy więc.... :confused4:

Opublikowano
:siema::cool1: