Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze Fany i będzie nas 3 spoconych :)

Ja się nie pocę :kox:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 23:09_________________________________________________dziś na Hetmańskiej widziałem RS4 B7 :slina: ogień :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czarne czy czerwone no chyba, że grafitowe :mysli:

ja ostatnio stałem obok RS6 i w środku laska i tak się zastanawiałem po co jej tyle kucy jak 40 km/h śmigała, ciężarówką szybciej śmigałem, wkwia mnie coś takiego, stare baby w 911 i Cayenne Turbo :thumbdown:, moja matka śmiga S500 306 KM i też się wlecze na maxa

dzisiaj widziałem w akcji 911 Turbo robione przez tech-art, pewnie z 500 +, nieźle brzmiało i się odpychało :evil:

Opublikowano

czarne czy czerwone no chyba, że grafitowe :mysli:

ja ostatnio stałem obok RS6 i w środku laska i tak się zastanawiałem po co jej tyle kucy jak 40 km/h śmigała, ciężarówką szybciej śmigałem, wkwia mnie coś takiego, stare baby w 911 i Cayenne Turbo :thumbdown:, moja matka śmiga S500 306 KM i też się wlecze na maxa

dzisiaj widziałem w akcji 911 Turbo robione przez tech-art, pewnie z 500 +, nieźle brzmiało i się odpychało :evil:

1. RS4 B7 jeździ czarne na Szwajcarskich blachach

2. A to Porsze to takie szare ? .. to było na Stylach ;)

3. A mnie nie wkurza, sam czasem jadę 40 jak mi ktoś jedzie tak, że zęby mu widzę ;)

Opublikowano

szare to chyba z brudu, ori czarne na czarnych tech-artach

40 km/h to ja mam na postoju :polew:

w Poznaniu widziałem czarne RS4 na szwajcarskich blacha, czerwone na poznanskich i grafitowe ale nie jestem pewny czy to nie był Arki swoim DTM w pakiecie RS, miał oznaczenia RS4 i to było ok 1,5 r. temu

Opublikowano

Co do RS to po Poznaniu śmigają jeszcze 2 białe z karbonowym dachem

Jedna do RS4 a druga RS6 :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Weekend się zbliża .. śnieg i mróz zapowiadają ... to dla pewniaków i nie dla dzieci

http://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html

Opublikowano

Cześć

Karolu, ten film jest bardzo realistyczny. Dzieki za przestrogę i pewnie niejeden też podziękuje.

Do widzenia na spocie tym , którzy dotrą. Ja też planuję...

Opublikowano

dobry :hi:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 09:56_________________________________________________ja wpadne na spota na 100%[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 09:57_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze

Opublikowano

Co do RS to po Poznaniu śmigają jeszcze 2 białe z karbonowym dachem

Jedna do RS4 a druga RS6 :decayed:

biedne te auta :)

Opublikowano
:cool1:
Opublikowano
:cool1::naughty:
Opublikowano

Czolem po południu.

Przyznam, ze sie wzdrygnąłem na kilka scen z tego filmiku

Opublikowano

Siem :hi:

ja też ja oglądałem to co po chwile mówiłem ... ja pierd... <szok>

Opublikowano

Czolem po południu.

Przyznam, ze sie wzdrygnąłem na kilka scen z tego filmiku

z jakiego??
Opublikowano

szare to chyba z brudu, ori czarne na czarnych tech-artach

40 km/h to ja mam na postoju :polew:

w Poznaniu widziałem czarne RS4 na szwajcarskich blacha, czerwone na poznanskich i grafitowe ale nie jestem pewny czy to nie był Arki swoim DTM w pakiecie RS, miał oznaczenia RS4 i to było ok 1,5 r. temu

Bartas - Arki ma lakier Avus (błękit nieba), no i na bank nie jeździłby ze stickerami RS4 ;) (poza tym DTM 25Q nie ma dodatkowych oznaczeń poza "Q" - chociaż teraz już są bo Arek dołożył oznaczenia z 2.0 DTM na listwy tylnych drzwi).

Tutaj można sobie obejrzeć 1-ną z 250-ciu :naughty:: http://www.fourtitude.com/news/publish/Features/article_1698.shtml?page=3

Poznańska biała RS4 z karbon dachem zawitała w ubiegłym tygodniu do Wrześni :decayed: Do tego podjechała jeszcze jakaś babka grafitowym S4 Avantem B8 - myślałem, że jestem w raju :>

Opublikowano

ściema wszystkim :kox: :kox: :kox::hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Na pewno był to ciemny kolor tej RS4 na Poznańskich numer z podkładkami Auto Premium.

Wczoraj w nocy zaje..bali mi dekielki z felgi nosz jak się rano wk...wiłem :angry:

Opublikowano
:hi: Pepin bardzo mocne i przyznam szczerze, że daje do myślenia, jak czasem zachowujemy się na drodze, dochodzi do nieszczęścia i tragedia na całe życie. Każdy kierowca powinien obejrzeć taki zestaw i zdać sobie sprawę, co może się zdarzyć na drodze, czasami poprzez moment nieuwagi. Pozdrawiam