Pawel_Poznan Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak by co to z chęcią sie pojawie na spocie jeśli tak owy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Madas zarządzisz coś ze spotem ? bo nie wiem jak planować dzień, nie wiadomo czy Bart-S też podleci widziałem dzisiaj Audi 80 Avant z ramkami klubowymi, jakiś starszy facet, who is it ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja jeszcze nie wiem czy przyjadę - z czasem wygląda na to, że raczej się nie wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 można spota zrobić za tydzień, może więcej osób będzie chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 chyba wolęza tydzień bo jestem zjarany na raka :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 trzeba było się nasmarować jakimś blockerem 50+, ja mam dobrze, bo nie muszę, cygańska krew chroni mnie przed takimi wypadkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 no właśnie a ja tu zdycham :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Za tydzień też mnie nie będzie - POP w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 to d*pa blada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mnie nie ma anie teraz ani za tydzień ani za dwa szkoła to zbawienie dla rodziców .. wakację są mordęgą ... nauczyciele ten rok szkolny coraz krótszy robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 my to Kuby akurat wcale nie widzimy, bo jak nie na obóz to do ciotki do wujka do dziadka i tak cały czas jeździ, więc my na wakacje nie narzekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 :hi: Niektórzy to potrafią się ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jak tam Adaś ogarnąłeś navi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Navi śmiga jak ta lala :good: ..... dzięki wielkie Michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 czy ktoś może jeździ w tygodniu gdzieś w okolicy ul. Mickiewicza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Navi śmiga jak ta lala :good: ..... dzięki wielkie Michu to super. ja się cały czas bawie nowym fonem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 czy ktoś może jeździ w tygodniu gdzieś w okolicy ul. Mickiewicza ? no a czego dusza pragnie, ja tam mam jedną hurtownie do której jeżdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 czy ktoś może jeździ w tygodniu gdzieś w okolicy ul. Mickiewicza ? no a czego dusza pragnie, ja tam mam jedną hurtownie do której jeżdze. mam do odebrania książkę z siedzimy Planety.fm :decayed: dałoby coś radę z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Navi śmiga jak ta lala :good: ..... dzięki wielkie Michu to super. ja się cały czas bawie nowym fonem :> jak coś będziesz miał ciekawego na androida daj cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi