Qbazulu Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Wieczór dzięki za radę sprawdzę ten procek w radyjku w piątek i dam Wam znać co i jak. A i co z tym bilardem w Plazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ja mogę wpaść ale najchętniej w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ja z piatkami miewam roznie, raczej w tygodniu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ja odpadam, ślepy jestem i kulek nie widzę, po za tym mam inne koszta jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ja odpadam, ślepy jestem i kulek nie widzę, po za tym mam inne koszta jak narazie Ja jako przyjezdny też odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jak tam Bart-s oglądałeś na YT jak gada to o czym rozmawialiśmy dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Właśnie szukam czegoś konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jak nie znajdziesz to daj znać, poszukam czegoś na zaostrzenie apetytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 na razie zaostrzyliscie mnie... ciekawosc o czym gadacie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 na razie zaostrzyliscie mnie... ciekawosc o czym gadacie :gwizdanie: O 2.5TFSI Ględzimy sobie o potencjałach tego silnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jednostka ciekawa, zawsze fascynowaly mnie silniki 5cio cylindrowe, audi. z punktu widzenia dynamiki zupelny absurd, jednak wbrew logice posiadaja zadziwiajaco rowny bieg i niepowtarzalne brzmienie. jak zwykle patrze na niego pragmatycznie i ciekawi mnie jak z zywotnoscia tej jednostki. takie 4,2 jest raczej trudne do zajechania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ktoś mnie zmoderował :gwizdanie: ale uj z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ktoś mnie zmoderował :gwizdanie: ale uj z tym gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ktoś mnie zmoderował :gwizdanie: ale uj z tym gdzie? To tylko ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 nigdzie, w czasoprzestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 jednostka ciekawa, zawsze fascynowaly mnie silniki 5cio cylindrowe, audi. z punktu widzenia dynamiki zupelny absurd, jednak wbrew logice posiadaja zadziwiajaco rowny bieg i niepowtarzalne brzmienie. jak zwykle patrze na niego pragmatycznie i ciekawi mnie jak z zywotnoscia tej jednostki. takie 4,2 jest raczej trudne do zajechania. Ciekawe za ile czasu okaże się, jaka jest żywotność tak wyżyłowanych jednostek. 2.0TFSI jest dostęne od czasów B7 i oprócz tego o czym wspominałem na spocie (żarcie oleju) póki co o awaryjności tego silnika jakoś specjalnie nie słychać... Dźwięk TTRS/RS3 jest fajny ale pomijając wszystkie zalety 2.5TFSI, orgazm mam jednak gdy mruknie 4.2 V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Bart-s Audikowe V8 to nie gada na seryjnym wydechu, jak podlecisz do mnie następnym razem to przejedziemy się moim prawdziwym V8 + dobry wydech, zrozumiesz co to V8 made in USA, Musa + Lele coś słyszeli ale wydech był zimny więc efekt był raczej mizerny, bez obciążenia to gada tak sobie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Bart-s Audikowe V8 to nie gada na seryjnym wydechu, jak podlecisz do mnie następnym razem to przejedziemy się moim prawdziwym V8 + dobry wydech, zrozumiesz co to V8 made in USA, Musa + Lele coś słyszeli ale wydech był zimny więc efekt był raczej mizerny, bez obciążenia to gada tak sobie niestety Fakt. W DTM-ie Arkiego siedzi Miltek - od tego wszystko się zaczęło Nagrywaliśmy w KC więc dźwięk niestety słabej jakości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Bart-s Audikowe V8 to nie gada na seryjnym wydechu, jak podlecisz do mnie następnym razem to przejedziemy się moim prawdziwym V8 + dobry wydech, zrozumiesz co to V8 made in USA, Musa + Lele coś słyszeli ale wydech był zimny więc efekt był raczej mizerny, bez obciążenia to gada tak sobie niestety Fakt. W DTM-ie Arkiego siedzi Miltek - od tego wszystko się zaczęło Nagrywaliśmy w KC więc dźwięk niestety słabej jakości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Chyba taki wydech załoęe sobie do Daci Logan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi