Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja w 20 min ze Swarzędza do Wrześni dobijam :)

co do Sokolnik to miałem tam chatę kupować, fajna wioska, cisza i spokój i całkiem blisko Wrześni i do Kalisza tylko 60 km a nie jak teraz mam 140 do roboty w jedną stronę

---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

piwo to ja w domu piję a nie w knajpie, mnie miasto wkrwia na maxa

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to ja w 20 min ze Swarzędza do Wrześni dobijam :)

co do Sokolnik to miałem tam chatę kupować, fajna wioska, cisza i spokój i całkiem blisko Wrześni i do Kalisza tylko 60 km a nie jak teraz mam 140 do roboty w jedną stronę

---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

piwo to ja w domu piję a nie w knajpie, mnie miasto wkrwia na maxa

a nie myślałeś żeby szukać chaty bliżej kalisza - te dojazdy to masakra, codziennie sie kupe czasu traci na dojazd.

a Magda pracuje ?

Opublikowano

tak jak Vario mówisz czas do "lasu" :wink:

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------

spokojnej nocy, dobranoc

Opublikowano

dobranoc

Fan, Magda nie pracuje przez chorobę Klaudii

na szczęście nie muszę już codziennie śmigać do Kalisza. Zmieniłem taktykę i jak trzeba to jadę 2-3 razy w tygodniu jak są zamówienia.

Opublikowano
dobranoc

Fan, Magda nie pracuje przez chorobę Klaudii

na szczęście nie muszę już codziennie śmigać do Kalisza. Zmieniłem taktykę i jak trzeba to jadę 2-3 razy w tygodniu jak są zamówienia.

ale 1,5-2kkm zrobisz jak nic w miesiącu a z twoim spalaniem 19+ to i tak jakaś okrągła sumka sie robi, do tego auto się zużywa przez większy przebieg, też teraz mam kalkulator w ręcach non stop bo kasia do roboty chce iść i sie zastanawiam czy na wrześni nie szukać chaty i nie będzie taniej wynająć na miejscu niż dymać codziennie 25km + zakup 2 auta mniejszego jakiegoś

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ----------

Fan sie umywa spać - guten abend chopy

Opublikowano

Fan, koszty paliwa ew. serwisów firma mi płaci ale fakt auto moje i się kilometry kręci, ok 4000 km miesięcznie teraz robię, Audiką robiłem 7500-9000 więc jest różnica

19+ gazu a nie beny :)

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

Witanko :wink:

Opublikowano

No ja tylko 2 dni w tygodniu kursuje do Poznania i to do Antoninka czyli jakieś 30 minut z Wrześni więc mi pasuje ;)

Teraz oddali S5 więc Śródkę można ominąć :) Do stycznia codziennie kursowałem na 8 rano na Grunwald i zajmowało mi to od 60-80 minut więc dosyć długo.

Opublikowano

Dobry :hi:

też jestem na etapie szukania mieszkania, raczej pod wynajem, więc wolałbym Poznań, od biedy można tam zamieszkać :wink: ale raczej chciałbym wrócić do Jarocina, kupno mieszkania na wynajem w Jarocinie jest o tyle kłopotliwe, że nie można liczyć na studentów tylko na rodziny, jak się okaże że nie mają zamiaru płacić to ciężko się ich pozbyć i odzyskać kasę.

Poznaniaki co myślicie o mieszkaniu na Starołęckiej (pod wynajem), 2 pokoje, 42m2, miejsce parkingowe, 50m od pętli starołęckiej. Postawiony w 2009 budynek 3-kondygnacyjny, mieszkanie na parterze, od ulicy, więc tramwaj przejeżdża 10m od okna. CO sądzicie o lokalizacji? Na ile byście je wycenili?

Opublikowano

zapomnij, ja mieszkałem na Warszawskiej blisko śródki, tramwaj 50 m od okna i była totalna masakra, hałas + wibracje, nigdy więcej

bendzji co w Antoninku porabiasz ?

Opublikowano

Ze starołęcką to odpuść nie dość że życia tam nie ma, to jak już jest to imprezy z policją, nieciekawe miejsce...

Opublikowano

dzięki za info panowie, koleżanka ma tam dwa mieszkania i oba są ciągle wynajęte, więc mógłbym kupić nawet z lokatorem, cena wydaje mi się niezła 4600/m2, dlatego się zainteresowałem

Opublikowano

w Luboniu się świetnie mieszka i jest mpk Poznań

Opublikowano
zapomnij, ja mieszkałem na Warszawskiej blisko śródki, tramwaj 50 m od okna i była totalna masakra, hałas + wibracje, nigdy więcej

Do pracy jeżdżę ale nie do VW :)

Opublikowano
...

jakieś ciemne interesy - nie chce sie przyznać :decayed:

Opublikowano
:decayed: nie lubię tak pisać na forum :)
Opublikowano

:siema:Wszystkim!!!

Opublikowano

Cześć Wszystkim :hi:

Coś dla oka. Miłego oglądania

Opublikowano

dobre, dobre :wink::hi: