Qbazulu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 no tak ale to początek, w końcu mam czas żeby troszke ją ubarwić i brakuje właśnie takich opinii zawsze przyjmę coś żeby ubarwić małą ---------- Post dopisany at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- slo jak tam szyby a i myslisz że lepsze bylyby srebrne? ale i tak nie warto bo prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wjezdzaja ori 18 RS4
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 tez sie pochwale no Ty masz szybki niunia. u mnie oczywiście ciągle w planach no dekielki powinny być srebrne pokaż lepiej swój środek.. tam jest igiełka dopiero..
Qbazulu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a powidziwiać można przyrodę Śremską ---------- Post dopisany at 00:53 ---------- Poprzedni post napisany at 00:51 ---------- SLO BDB ale do 60 km/h a reszta ....hmmm to jest Polska i jakoś mało czerni
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ori 18" z wzorem RS4 (felga z A3) będzie miała mega duże ET. W B6 potrzebny jest dystans ok. 30mm aby to jakoś wyglądało - zatem nie jest to zbyt dobry wybór... Poza tym w 18" ten wzorek nie wygląda specjalnie imponująco - są inne felgi w tej rozmiarówce, robiące lepsze wrażenie (np. Avus czy RS6/S line). Co do pozostałych potencjalnych modów zewnętrznych... Zawieszenie dać w dół na -20mm (przy 18" będzie to dobrze wyglądać i zachowasz jeszcze nieco komfortu). Oprócz tego pakiet połysk do końca (masz relingi - czas na szyby i słupki). Na koniec może jakieś nowe body? Odnośnie środka się nie wypowiem bo nie widzę
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 qba, co Ty gadasz nie ma tragedii. jest tak twardo że nic nie szura. Jedynie omijam garby.. zawrotka albo okrakiem jak jakiś mały i znany garbik. reszta okej. a z czernią to nie wiadomo jak lepiej. Wszystkie chromy w czerń ? Kwestia gustu.. Jak myślicie ?
Qbazulu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 młody brachol chce kupić b5 i mam pytanko doradzicie coś z naszego forum? ja znalazłem te: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/a4-b5-avant-ajm-116hp-2000r-242235/ albo http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/sprzedam-mojego-avanta-polift-1-9tdi-160km-239026/
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a z czernią to nie wiadomo jak lepiej. Wszystkie chromy w czerń ? Kwestia gustu.. Jak myślicie ? Tak jak napisałeś - kwestia upodobań. Ja nie lubię "all-black" - muszę mieć troszkę kontrastu
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 jest kilka wersji.. a. przód grille w folie czarną b. relingi w folie czarną c. wszystko w folie czarną. d. nic nie zmieniać. robić s-line osobiście jestem za opcją "d".. ew koło 19 jeszcze chodzi mi po głowie.
Qbazulu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Bart-S wiem szczerze nie mam czasu na większe modyfikację ale przynajmniej wiem do kogo się zwrócić o pomoc w niedzielę ją zmodyfikujemy na papierze a późniejszym czasie w realu. SLO przecież żartuję jest git tylko że moim jeździ kobieta a one nie widzą krawężników ani przejazdów tramwajowych czy kolejowych
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ahh z kobietami to jest.. stresu tyle że szkoda gadać btw.. 1. Madas 2. Bart-S 3. Gwerty 4. Drosdek 5. Burrows 6. Qbazulu 7. slo 8. i Ty możesz zostać bohaterem spotu na Franowie !
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 jest kilka wersji..a. przód grille w folie czarną b. relingi w folie czarną c. wszystko w folie czarną. d. nic nie zmieniać. robić s-line osobiście jestem za opcją "d".. ew koło 19 jeszcze chodzi mi po głowie. No to już Ty musisz wiedzieć - jaką drogę chcesz obrać S line mógłby znaleźć się na tym aucie niezależnie od pakietu black/glossy...
Qbazulu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 uciekam bo Danielowi zazdroszczę może i mi się uda "10" trafić
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 jest kilka wersji..a. przód grille w folie czarną b. relingi w folie czarną c. wszystko w folie czarną. d. nic nie zmieniać. robić s-line osobiście jestem za opcją "d".. ew koło 19 jeszcze chodzi mi po głowie. No to już Ty musisz wiedzieć - jaką drogę chcesz obrać S line mógłby znaleźć się na tym aucie niezależnie od pakietu black/glossy... si, ale zawsze można posłuchać co podpowiadają bardziej doświadczeni w tym temacie
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ahh z kobietami to jest.. stresu tyle że szkoda gadać btw.. 1. Madas 2. Bart-S 3. Gwerty 4. Drosdek 5. Burrows 6. Qbazulu 7. slo 8. i Ty możesz zostać bohaterem spotu na Franowie ! Daniel chyba też pisał, że będzie...
Qbazulu Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a ja moją bestyjkę oddam pod Wasze ręce, szkoda tylko że pod mój portfel ale może razem coś wskóramy to do niedzieli
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 umknęło mi.. 1. Madas 2. Bart-S 3. Gwerty 4. Drosdek 5. Burrows 6. Qbazulu 7. slo 8. daniel_sen4 9. ..... i Ty możesz zostać bohaterem spotu na Franowie !
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 to do niedzieli Do zobaczenia ---------- Post dopisany at 01:14 ---------- Poprzedni post napisany at 01:13 ---------- jest kilka wersji..a. przód grille w folie czarną b. relingi w folie czarną c. wszystko w folie czarną. d. nic nie zmieniać. robić s-line osobiście jestem za opcją "d".. ew koło 19 jeszcze chodzi mi po głowie. No to już Ty musisz wiedzieć - jaką drogę chcesz obrać S line mógłby znaleźć się na tym aucie niezależnie od pakietu black/glossy... si, ale zawsze można posłuchać co podpowiadają bardziej doświadczeni w tym temacie Jak już się zdecydujesz na to czy full black czy z kontrastem - podpowiem Ci jak i co zrobić S line zaplanuj niezależnie od tego...
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 tak jak mówisz. ale s-line to trochę kosztowniejsza sprawa. ale dążę tego.. listwy, zderzak przód i tył co najmniej. i fotele recaro. ale zobaczymy jak z sianem. btw, szukam rowerka.. słyszałem że się orientujesz w temacie ?
Bart-S Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 btw, szukam rowerka.. słyszałem że się orientujesz w temacie ? Wypadłem z obiegu ale sporo jeździłem kiedyś - pytanie ile Ty jeździłeś i gdzie jeździć będziesz
slo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 miałem półtoraroczną przerwę. Jeździłem trochę więcej niż po bułki do sklepu, staram się unikać asfaltu i nudnej jazdy. Ale wiadomo jak tu u nas w wlkp.. same równiny.. Cube LTD CC lub PRO.. ew model ACID ? Oglądałem też Kony - Blast lub Kahuna. Co myślisz ?
Rekomendowane odpowiedzi