variocustoms Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Doberek znaczy się dobry wieczór
Lele Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 :hi:Vario i jak tam, dodzwoniłeś sie do kolesia od chemii??
variocustoms Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 dodzwoniłem się, pewnie będę coś zamawiał w tygodniu ale czekam na kasę najpierw, może Pepin też coś będzie zamawiał, dam Ci znać Leszku
Lele Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 ok. mogłoby przyjsc do konca tyg bo juz musze auta umyc:wink:
Arkadiush Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Oj jutro chyba nikt się nie wybiera... nie musi sie nikt wybierać Poznaniacy pewnie też tu są ;D
Piechol Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 :hi:jadę w środę rano do Wielenia - podpowiedzcie czy lepiej jechać przez Oborniki czy Szamotuły?
variocustoms Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Oborniki / Czarnków, fajna droga jest
Pepin Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 :hi:jadę w środę rano do Wielenia - podpowiedzcie czy lepiej jechać przez Oborniki czy Szamotuły? pamiętaj, że na Obornickiej za Złotkowem robią drogę/skrzyżowanie z drogą ekspresową i jest tłoczno i później jeszcze też jest remont kawałek dalej .. i zakaz wyprzedzania ... wczoraj jechałem na połówkę do Piły
Lele Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 jest tłoczno ale nie ma tragedii:decayed:ale na szamotuły też masz teraz nówke asfalt i się tam fajnie jedzie,km są podobne:wink:A z czarnkowa można jechac za rzekę i DW 174, jest spokojniejsza ogólnie:decayed:
Piechol Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 nie pomogliście na razie jak na Szamotuły nie ma robót to chyba tam polecę
Arkadiush Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Ja jechalem od Wrześni a droga jaka byla tak jest ciągle remonty ;]
Qbazulu Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Jedź na Szamotuły przez Baranowo droga po remontach jest naprawdę git jeżdżę nią co dwa tygodnie. Polecam Madas jestem na wyjeździe sprawa załatwiona na przyszłą środę musimy się spotkać "u mnie" i pogadać z moim znajomym więc zarezerwuj sobie czas w godzinach rannych bądź przedpołudniowych. Dam znać później przez tel.
Pepin Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 czy ktoś zna firmę skupującą akumulatory z UPSów w Poznaniu ? ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- jutro zamawiam w Intercars jakieś filtry .. coś ktoś chce ? tu można szukać, są też mikro fibry, płyny do felg .. takie zwykłe marketowe, stacjowe itp Sklep Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online
Maxcudo Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Zdecydowanie na Szamotuły Można poginać teraz, przed Mrowinem tylko się nie sprawdzili, bo droga jak po fali Takie długie okresy góra dół Mimo, iż cały czas próbowali to jakoś zrównać
Arkadiush Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Dobry Dobry ;] jak tam Panie i Panowie ? ;] Wczoraj przyjechałem do Poznania stanąłem sobie samochodem po lewej stronie ulicy na Staszica podchodzę do samochodu po godzinie patrzę mandat.. no lol ale się wkurzyłem ;] 35 zl dali mi a jak nie zapłace w ciągu tygodnia to 50 ;/ ale lipa ;]
blind1 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Dobry Dobry ;] jak tam Panie i Panowie ? ;]Wczoraj przyjechałem do Poznania stanąłem sobie samochodem po lewej stronie ulicy na Staszica podchodzę do samochodu po godzinie patrzę mandat.. no lol ale się wkurzyłem ;] 35 zl dali mi a jak nie zapłace w ciągu tygodnia to 50 ;/ ale lipa ;] mile powitanie
Rekomendowane odpowiedzi