Arkadiush Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 : Bry: Panowie to ile nas będzie za tydzień we wrześni? Podpisujemy się pod tym postem
ohkyomoon Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Witam. Panowie, jakie amorki byście polecali do standardowego zawieszenia w b5. Autka sprzedawać na razie nie bedę bo dobrze się nim jedzi i chcałbym włożyć coś dobrego. Czy oprócz tego warto coś przy tej okazji jeszcze wymienić? dzięki za pomoc
variocustoms Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Bilstein ma dobre amorki ew. Monroe Sensa track albo jakaś nowsza odmiana Sent from my Variophone
Pepin Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Witam. Panowie, jakie amorki byście polecali do standardowego zawieszenia w b5. Autka sprzedawać na razie nie bedę bo dobrze się nim jedzi i chcałbym włożyć coś dobrego. Czy oprócz tego warto coś przy tej okazji jeszcze wymienić? dzięki za pomoc poza amorkami, odboje i osłony i na przodzie "łoża" Tu jest wszsytko co wymieniłem http://www.elget.pl/web_images/audi/amorki/amortyzatory_komplet_s.jpg
ohkyomoon Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 dzięki wielkie za odpowiedzi
Banan Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 : Bry: Panowie to ile nas będzie za tydzień we wrześni? Podpisujemy się pod tym postem - bendzji
Bart-S Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 : Bry: Panowie to ile nas będzie za tydzień we wrześni? Podpisujemy się pod tym postem - bendzji - bendzji - Bart-S
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 : Bry: Panowie to ile nas będzie za tydzień we wrześni? Podpisujemy się pod tym postem - bendzji - bendzji - Bart-S - bendzji - Bart-S - Arx91
slo Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 - bendzji - Bart-S - Arx91 - slo
Piechol Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 - bendzji - Bart-S - Arx91 - slo - Piechol
Qbazulu Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 - bendzji - Bart-S - Arx91 - slo - Piechol - Qbazulu (jak się nic nie zmieni ) ---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ---------- a tak przy okazji zajmuje się ktoś z Was wymianą amortyzatorów?
drosdek Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Ja bym chciał, ale nie wiem czy dam radę... Niestety dziś dzień zaczął się dla mnie niemiło... podchodzę do auta - auto nie reaguje na pilota, łapię za klamkę i??? auto otwarte.... myślę sobie WTF?? Wsiadłam i próbuję wsadzić kluczyk do stacyjki a tu nie da się go wsadzić... Ktoś próbował zajeb... auto i się nie udało 4 godziny na policji potem laweta, aso i czekam, aż mi wymienią zamek i stacyjkę
variocustoms Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 karwa, Hondę chcieli ukraść? co to się już nie dzieje
drosdek Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 No jedna poszła w nocy na Grunwaldzie... ponoć 1-2 na tydzień giną Kolesie w ASO mówili, że od czerwca mieli około 20 sztuk z wymianą stacyjek
Maxcudo Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a pod warszawą właśnie rozbili jakąś dziuple Japończyków Swoją drogą mi też accorda z ogrodu wyciągnęli ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- - bendzji - Bart-S - Arx91 - slo - Piechol - Qbazulu (jak się nic nie zmieni ) - Maxcudo (jak nie wypale nad morze na działkę)
drosdek Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Michał, a którego Accorda?
Maxcudo Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a teraz tak z innej beczki: http://a4-klub.pl/marki-78/jedyne-polsce-volvo-v70-klubowymi-ramkami-maxcudo-249394/ ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- Michał, a którego Accorda? To było 3, a może juz 4 nawet lata temu Accord VII ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- ponoć wtedy znikły 4 Hondy ode mnie z osiedla(Smochowice)
Arkadiush Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 widzę że zbiega się Ekipa ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- - bendzji - Bart-S - Arx91 - slo - Piechol - Qbazulu (jak się nic nie zmieni ) - Maxcudo (jak nie wypale nad morze na działkę) -norbets(chyba tak) z tego co pisał na spotach konińskich
Rekomendowane odpowiedzi