Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:Jak nie zapomnę, to zabiorę VAGa, ale pewnie Bart-S jak zwykle niezawodnie będzie miał, a jak nie, to przecież on bedzie miał tym razem żabi skok do chaty, chyba że przyjdzie pieszką:grin:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bartek, zdzwonimy się i zgadamy się gdzie mnie zgarniesz ok?

Opublikowano
doberek :hi:

---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

dzieki za info , jak bede w pl to musze to ogarnac bo tak sie nieda odpychac :wink:

Da się spokojnie wyciągnąć więcej... pierwsze 1.8T w B6 na nasz rynek miało 150KM, kolejne miały 163KM i 190KM (samym programem powinno dać radę podciągnąć go w okolice 200...).

dzieki Bartasie nawet te 190 km mnie ucieszy :banan:

Opublikowano
  • Autor

: Siema: Panowie mnie na spocie nie będzie niestety ;/ Dzisiaj w nocy przyjechało po mnie pogotowie bo mnie tak w klacie łupało że z bólu wytrzymać nie mogłem i mnie zabrali ale mnie wypuścili ale mnie uziemili na stałe w chacie bo teraz mam dożylne zastrzyki i weflon mam :facepalm: ;/ do środy siedzę w domu ;/ jeszcze raz Panowie sorki :facepalm::facepalm:

Opublikowano

arx, zdrowiej !

to o której na tesco we wrześni ? Jutro atakuję Opieszyn z aparatem więc jak się obudzę w niedziele skoro świt o 12 to nie będę pewnie wiedział co się dzieje ;]

Opublikowano

Dziś Gośka uświadomiła mnie, że w Tesco nie posiedzimy - jest tam jakiś mini "słodki kącik" ale za mało aby nas pomieścić... Kiepskie miejsce na spota ale na chwilę obecną nic lepszego na szybko nie znajdziemy...

Lepszy byłby rynek i Margeritta ale tam nie ustawimy autek przy sobie (auta zaparkowane na rynku na pewno to uniemożliwią a na płytę środkową aby się wsypać - trzeba mieć pozwolenie).

Chyba że robimy spotkanie przy Tesco - tak jak się umówiliśmy, tam posiedzimy i spadamy na rynek do knajpy...

Opublikowano

doberek z rana:hi:

Opublikowano

siemka

chcę kupić aku... ktoś mi podpowie jaki najlepiej kupić? 74Ah/680A wystarczy? czy lepiej 83Ah/720A? i jaki najlepszy z najtańszych? :decayed:

pozdro dla Qby spotkanego wczoraj w PiP w Plazie :wink4:

Opublikowano
:siema: ja tam we Wrześni znam tylko jedną ulicę i nie ma na niej Tesco :grin: ustalmy tylko miejsce dziś, żeby nie było jutro jaj :wink: i Poznaniacy w końcu gdzie się spotykamy i o któej wyjazd?
Opublikowano
siemka

chcę kupić aku... ktoś mi podpowie jaki najlepiej kupić? 74Ah/680A wystarczy? czy lepiej 83Ah/720A? i jaki najlepszy z najtańszych? :decayed:

:hi: tak, wybór win okazał się być słuszny w PiP, na szczęście Cię poznałem, co do wyjazdu Panowie to dajcie znać co i jak z wyjazdem z Poznania, jakby mnie tu nie było to macie kontakt tel. 533 037 007

Opublikowano

:hi:Siema chłopacy

widzę że spot we wrześni się szykuje. o której pod tesco się zbieracie ?

też wpadnę :naughty:

Opublikowano

a ja Was będę mógł tylko przejazdem zobaczyć, bo jutro o 11 wyjeżdżam do Lichenia z babcią :wallbash:

Opublikowano
:hi:Siema chłopacy

widzę że spot we wrześni się szykuje. o której pod tesco się zbieracie ?

też wpadnę :naughty:

Był plan że o 16

Opublikowano

To jak robimy Pany? 15.15 pod Tesco na Batorego i jedziemy? jakiś adres we Wrześni dokładny by się też przydał :wink: Bartek, pamiętaj o gratach proszę :naughty:

Opublikowano

My tez pojedziemy, za dlugo nie posiedzimy bo praca wzywa:decayed:ale tez z poznania z wami sie przejedziemy, to 15.15 pod tesco??:grin:

Opublikowano
siemka

Siemanko Nikuś podjeðź na Solną za tą małą stacją paliw,chyba LOTOS jest sklep z aku tam koleś Ci doradzi jaki i co w dobrej cenie ja miesiąc temu do swojego dałem 200 zł

Opublikowano
Bartek, pamiętaj o gratach proszę :naughty:

Od tygodnia leżą na biurku przygotowane do montażu.

To jak robimy Pany? 15.15 pod Tesco na Batorego i jedziemy? jakiś adres we Wrześni dokładny by się też przydał :wink:

Ulica kaliska.

...jeszcze nie wiem czy A4 postawię na nogi - mam problem z montażem hebli na prawym tyle :wallbash: Możliwe, że przyjdę pieszo albo wlecę Paskiem.

Opublikowano

Jak coś to dzwon to podlece po Ciebie po drodze :wink:

Opublikowano
Jak coś to dzwon to podlece po Ciebie po drodze :wink:

:thumbup1:

Opublikowano

to ciśnie ktos ze Słupcy? to Tesco 16.00 ?