Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
ode mnie to audi. biedactwo... ciekawy jestem jak to się stało..

czytałem masakra :) Tomek masz jakies foto z wczoraj ?

nie, nie miałem aparatu.

aha no to ok. a ktoś robił zdjęcia ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nikt :D

Opublikowano
  • Autor
nikt :D

aha :D a dużo aut było ?

Opublikowano

7

Opublikowano
  • Autor

no to tak jak na spocie Konińskim :P

Opublikowano

:hi:

mam chyba dobre wieści, jak dobrze pójdzie to w ciągu kliku tygodni będę miał uruchomione studio detailingu i autoryzowany punkt zmiany koloru auta za pomocą Plasti-Dip, z czasem stacjonarny sklep z kosmetykami, okolice ul. Baraniaka (Shell, Park Hotel) blisko Malta Trading :)

Opublikowano
  • Autor

mam chyba dobre wieści, jak dobrze pójdzie to w ciągu kliku tygodni będę miał uruchomione studio detailingu i autoryzowany punkt zmiany koloru auta za pomocą Plasti-Dip, z czasem stacjonarny sklep z kosmetykami, okolice ul. Baraniaka (Shell, Park Hotel) blisko Malta Trading :)

ciekawy jaki koszt będzie ;):wink:

Opublikowano

koszt czego?

Opublikowano
  • Autor
koszt czego?

zmianu koloru

Opublikowano

od 1500 netto

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ----------

może jak mniejsze auto to 1500 brutto, jeszcze dokładnie nie wiem

Opublikowano

za***iście :thumbup1: Jakbyś robił zamówienie z all4auto to daj znać, potrzebuje jedną pierdołe :wink:

Opublikowano

Piechol, jak będę coś zamawiał to w listopadzie, nie ma problemu, mogę dla Ciebie zamówić co chcesz

Opublikowano

:brawo::thumbup:

Opublikowano

trzymajcie kciuki Panowie

Opublikowano

Cały czas 3mam :decayed:

Opublikowano

thnx :drunk:

Opublikowano
thnx :drunk:

oby się odało bo mnie już wkurza ten czarny kolor ::wink:

Opublikowano

kutwa, odpuszcze chyba temat DRLi w halkogenach, chociaż wydaje się to bardzo łatwe (ściemnienie żarówek + kodowanie, że po zapłonie są tylko halogeny a na auto albo na mijania normalnie wszystko się zapala to pestka), ale kilku ziomków na a3 clubie już straciło dowód za brak homologacji RL w halogenach...:thumbdown:

Opublikowano

Na polsacie leci film z audi driverem ... Transporter ....

Opublikowano
siemka

chcę kupić aku... ktoś mi podpowie jaki najlepiej kupić? 74Ah/680A wystarczy? czy lepiej 83Ah/720A? i jaki najlepszy z najtańszych? :decayed:

pozdro dla Qby spotkanego wczoraj w PiP w Plazie :wink4:

Siemanko Nikuś podjeðź na Solną za tą małą stacją paliw,chyba LOTOS jest sklep z aku tam koleś Ci doradzi jaki i co w dobrej cenie ja miesiąc temu do swojego dałem 200 zł

Ty jeszcze tu zaglądasz? :shock3: dzięki za info, wiem gdzie to... już załatwiłem sobie za 150zł. ma być ori VW Audi :)

To jest punkt na Garbarach. Jest tam byczy baner AKUMULATORY za stacją Bliska. Polecam - fachowe doradzctwo i ceny przystępne. Zawsze można znalaźć ich towar na Allegro i jeszcze obniżyć cenę.

Jeśli dobrze kojarzę to Bart-S u nich też brał

na Małych Garbarach/Solnej :wink4: wiem gdzie to. dzięki za info :)

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

Pani jadąc od strony Obornik w kierunku ronda Obornickiego zachciało się skręcić w lewo na stację BP przez podwójną ciągłą :decayed: Trochę się za***ała mułem że nie zauważyła takiego małego łazika :]