Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witka Wszystkim :hi: dziękuję za miłego niedzielnego spota we Wrześni, szkoda że nie mogłem do Bartasa podskoczyć z Wami, ale nadrobię następnym raze :hi: , troche późno, ale niestety praca, praca,praca ..........

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:Poszukuje firmy w Poznaniu ktora oklei auto folia carbon, chcę okleić tunel srodkowy pod podłokietnik. :wink:

Opublikowano

Jest jedna firma ale muszę poszukać na FB, na tele trochę ciężko, może jutro dam radę

Sent from my Variophone

Opublikowano

doberek z rana :hi:

Opublikowano
  • Autor
:hi:Poszukuje firmy w Poznaniu ktora oklei auto folia carbon, chcę okleić tunel srodkowy pod podłokietnik. :wink:

ja mam namiary do ziomka który się tym zajmuje :)

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ----------

:hi::hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

uderz do hustlaonline on okleja i robi to carbonem 3d który jest do niego podobny bo ost u ziomka widziałem pseudo carbon na tunelu który nawet podobny do niego nie był a jak powiedział ze zapłacił 400zł to mi sie śmiać chciało:decayed:

Opublikowano

cześć :hi:

Opublikowano

ja mam to samo w uchwycie na kubku telefon był przykręcony,nie lepiej to zakleić poxipolem i całość czarną strukturą?

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

apokalipsa :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
  • Autor
apokalipsa :facepalm::facepalm::facepalm:

tuning na maxa :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::naughty:

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:12 ----------

Oferta - Audi A4 - Sprzedam zadbanego avanta !!! Szkoda mi się go pozbywać, ale szukam nowszego modelu. Pierwotnie chciałem przekazać auto znajomy

kolejny delikwent światła masakra :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

to czerwone widziałem z daleka myślałem,że zmiana świateł pomoże ale widze ze błotniki już zniszczył nie wzpominając o zderzakach:grin:

Opublikowano
  • Autor
to czerwone widziałem z daleka myślałem,że zmiana świateł pomoże ale widze ze błotniki już zniszczył nie wzpominając o zderzakach:grin:

tak oszpecić audi masakra :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
co sądzicie Panie/Panowie? :)

Tam jest gałka skrzyni z puszki po redbullu?

Czy jadąc z Poznania do Warszawy przez Łódź (muszę tam odstawić ludzi) da się chociaż fragmentami A2 bez opłat przejechać? Przede wszystkim z Łodzi do Warszawy?

Opublikowano
  • Autor
co sądzicie Panie/Panowie? :)

Tam jest gałka skrzyni z puszki po redbullu?

Czy jadąc z Poznania do Warszawy przez Łódź (muszę tam odstawić ludzi) da się chociaż fragmentami A2 bez opłat przejechać? Przede wszystkim z Łodzi do Warszawy?

wydaje mi się że jest km 10 gr za 1km bo od strykowa/konina za bramki się płaci 14 zł za jedną :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Jechałem w ubiegłym miesiącu do Warszawy i od Strykowa do samej stolicy nie płaciłem nic...

Opublikowano

Profesjonalne Oklejanie Pojazdów

Stylowa TeTetka była przez nich oklejona ... tu gdzieś będzie

https://www.facebook.com/pages/Stylepoznan/122095511162388?sk=photos_stream

a fakt teraz widzę że Vario pisał o Hustli .. też można zapytać ...

Opublikowano

Pepin, nie pisałem o Hustla ale miałem na myśli tą firmę którą teraz wstawiłeś a ja nie mogłem jej znaleźć, za duży ruch na FB mam :whistling:

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ----------

poperzy.pl | Facebook

Profesjonalne Oklejanie Pojazdów

w końcu ich wynorałem :whistling: