Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi::hi::hi:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
chyba tak jak zawsze czyli nie ma ? Ja dzisiaj zarobiłem stówkę i 4 pkt heh :) Arek uważaj na słu -> piotrowice, stoja za rondem po prawej. tam jest 50km/h :facepalm:

a to wiem że tam stoją :P mnie też tam dziabneli ale upomnienie mi dali :P no ja nie wiem czy działają czy nie te radary na 92 do Poznania podobny któryś działa ;/

ja tam jeżdżę kilka razy dziennie i pierwszy raz ich tam widziałem.. srebrna octavia nowa nieoznakowana.. dobrze że mi dali tylko 100 i 4pkt bo miałem wg suszarki 94/50 :facepalm:

po 92 jeżdżą nowym Paskiem nieoznakowanym:facepalm: początek rejestracji PO coś tam i mają oznaczenia jakieś na klapie tylnej także Panowie poruszający się po 92 uwaga :) srebrny Passat ;)

Srebrny Pasek B6 4Motion w sedanie... Miałem numery zapisane ale zapodziałem gdzieś kartkę. Jakiś czas temu siedzieli mi troszkę na tyłku jak wracałem z Poznania - widać kamerkę na stronie pasażera...

no dokładnie tak :P na Orlenie często ich widzę ale mają tam całkiem nieźle podrasowany silnik :D

Jeśli to nie klekot to jest tylko jedna opcja :decayed:

Bartku wiesz może który radar działa na 92 ? do Pzn ?

chyba mieli dobry humor albo byli wczorajsi za to wykroczenie masz 8 punktow i 300-400 zlotych

Opublikowano

blind,

Wiem, wybłagałem na tyle. Na mandacie wpisali 74/50.

Opublikowano
  • Autor
blind,

Wiem, wybłagałem na tyle. Na mandacie wpisali 74/50.

mi dali bo stanąłem za blisko pasów i dali 100 i 3 pkt :facepalm::facepalm:

Opublikowano

Nie wiem. Na wszystkich zwalniam do 80 i nie pstryka ;)

Przy 110 też nie pstryka - mówiłem o tym na spocie ;)

Z tym że w Nekli ( od strony Poznania ) , Brzeźno , Kostrzynie ( obydwa ) , Swarzędzu - zamontowali już tą zółtą folię , na szybkach jeszcze folia ochronna ale te fotoradary przejęła ITD więc pewno niedługo będą działać a na pewno do 2014 bo tak mówi ustawa - także na te trzeba uważać

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem. Na wszystkich zwalniam do 80 i nie pstryka ;)

Przy 110 też nie pstryka - mówiłem o tym na spocie ;)

Z tym że w Nekli ( od strony Poznania ) , Brzeźno , Kostrzynie ( obydwa ) , Swarzędzu - zamontowali już tą zółtą folię , na szybkach jeszcze folia ochronna ale te fotoradary przejęła ITD więc pewno niedługo będą działać a na pewno do 2014 bo tak mówi ustawa - także na te trzeba uważać

dobrze wiedzieć :P trzeba uważać na te photo bo masakra :P a autostradą nie opłaca się jechać ;/

Opublikowano

trzeba jechać zgodnie z przepisami :)

Ja obojętnie czy zapierdziulam czy tak jak pokazują znaki - zawsze do Poz 40-45minut. Świateł sporo na trasie, mało można przyśpieszyć zapierniczaniem.

Opublikowano
  • Autor

Ja obojętnie czy zapierdziulam czy tak jak pokazują znaki - zawsze do Poz 40-45minut. Świateł sporo na trasie, mało można przyśpieszyć zapierniczaniem.

w sumie ja tak samo mieszczę w tym czasie ;) ale autostradą to przed Poz bramka to lipa :facepalm::facepalm:

Opublikowano
BArt-s

Nie wiem czy na 2.0TDI w Paskach nie ma akcji serwisowej na wtryski .. kumplowi właśnie 3sztuki wymienili .. bo czwarty maił wymienioną 3 miechy wcześniej za własna kasę

btw

teraz się zastanawia jakie pismo do VW napisać :D

Ja miałem gwarancyjnie wymienione 3szt. - teraz przy okazji wymiany przedniej szyby wymienią jeszcze ten ostatni :wink:

Opublikowano

Ja albo żona jeździmy średnio 4-5 razy w tygodniu do Poznania ( miesięcznie robię 2800-3200 km - na początku października zrobiłem 50 tyś km od kupna ) więc ze względów ekonomicznych jeździmy 100-110 km/h zresztą wtedy z reguły trafiasz na zielone światła , jak jedziesz szybciej z reguły trafiasz na czerwone , na całej trasie właśnie te ograniczenia do 60 km/h są najbardziej irytujące

Opublikowano
  • Autor

Ja albo żona jeździmy średnio 4-5 razy w tygodniu do Poznania ( miesięcznie robię 2800-3200 km ) więc ze względów ekonomicznych jeździmy 100-110 km/h zresztą wtedy z reguły trafiasz na zielone światła , jak jedziesz szybciej z reguły trafiasz na czerwone , na całej trasie właśnie te ograniczenia do 60 km/h są najbardziej irytujące

w niektórych miejscach te ograniczenia to śmiechu warte po prostu... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Ja albo żona jeździmy średnio 4-5 razy w tygodniu do Poznania ( miesięcznie robię 2800-3200 km ) więc ze względów ekonomicznych jeździmy 100-110 km/h zresztą wtedy z reguły trafiasz na zielone światła , jak jedziesz szybciej z reguły trafiasz na czerwone , na całej trasie właśnie te ograniczenia do 60 km/h są najbardziej irytujące

w niektórych miejscach te ograniczenia to śmiechu warte po prostu... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Zresztą i tak z Wrześni do świateł w Swarzędzu to jest mniej więcej 20-25 minut - dalej to już inna bajka :wink:

Opublikowano
  • Autor

Zresztą i tak z Wrześni do świateł w Swarzędzu to jest mniej więcej 20-25 minut - dalej to już inna bajka :wink:

no dla kogo to dla kogo tyle :P tu radary są i trzeba zwolnić :P

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano
doberek :hi:

:hi:

Opublikowano
  • Autor
:hi::hi:
Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano