Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekaw jestem, ile wezmą $ za oklejanie kawałek ?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano

Dzień dobry. A tych poperzy.pl znam. Oni są ode mnie z miasta :D Dajcie znać jak ktoś się w te strony będzie wybierał.:wink:

Jestem nowy i potrzebuje Waszej pomocy: jakie koła na zime - rozmiar stalówki i rozstaw, jakie filtry (głównie oleju) bo słyszałem że tylko Knechta można? A filtron, mann, bosch ?

Gdzie w Poznaniu znajdę sklepy z częściami do Audi - filtry, piasta, płyny ...itp

Opublikowano
  • Autor
:hi::hi:
Opublikowano

Filtry możesz jakie chcesz wsadzić,każdy ma jakieś upodobania co do firmy.Mann,Knecht,Purflux,Hengst to z tych lepszych

Opublikowano
Dzień dobry. A tych poperzy.pl znam. Oni są ode mnie z miasta :D Dajcie znać jak ktoś się w te strony będzie wybierał.:wink:

Jestem nowy i potrzebuje Waszej pomocy: jakie koła na zime - rozmiar stalówki i rozstaw, jakie filtry (głównie oleju) bo słyszałem że tylko Knechta można? A filtron, mann, bosch ?

Gdzie w Poznaniu znajdę sklepy z częściami do Audi - filtry, piasta, płyny ...itp

Jeśli chodzi o części to może zajrzyj tutaj: http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-super-cenach-hurtowni-duze-upusty-klubu-promocje-20286/ :wink:

Opublikowano

jak sklep to możesz np tutaj stachowiak.pl ...

jest też dostęp do Intecarssu i Interteamu oraz ASO OOOO/VW z lepszymi cenami ...

ale to już konkretnie trzeba się zdecydować ... ja ostatnio mam mało czasu

np. IC ma sklep internetowy ..Sklep Inter Cars - 2mln części do samochodów | Sklep Online

ceny ze zniżka różnie .. od 10-40% zależy na co i jakiego producenta

Knecht jest podobno dobry .. ale ja nie zauważyłem różnicy na MANNie i BOSCHU ;)

Opublikowano

OOOO Stachowiaka to ja znam. Nawet nie wiedziałem że mają audi. Zaopatrywałem się u niego do Opla.

Swoją drogą : czy to klamka do B6 ? Przełącznik szyb audi Szamotuły ? Tablica.pl

Opublikowano

Tak to jest B6. Wpadnij na spota. Powitać. Co do kol. Felgi stalowe mogą być takie jak moje 16". Rozstaw otworów 5x112. ET 43. Do tego opona 205/55R16. Chyba Że masz jakieś olbrzymie heble z przodu. Podobno do 312 mieszczą się w te felgi. Większe już nie . StAndardowe heble w B6 to 288 z przodu.

Opublikowano

O dzięki za odp. Na spota postaram się wlecieć jak tylko jakiś będzie. Na zime chciałem 195/60lub65/R15. Myślę że będą tańsze opony niż np 16. Do czego zimą 16 ? Na lato można pomyśleć żeby się auto prezentowało ale na zime zwykła stal. Dzięki za pomoc.

Opublikowano
  • Autor

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

Panowie a tak się zapytam ktoś tu jest z Witkowa Gniezna czy z okolic ?

Opublikowano
:hi: Witam po dłuższej nie obecności :hi:
Opublikowano

Koledzy jak się otwiera kanapę tylną ? Normalnie jak w innych autach podnoszę przy oparciu ?

Opublikowano

nic nie podnosisz tylko przesuwasz dźwignię i oparcie kanapy opada

Opublikowano

Ale mi właśnie o kanapę chodzi a nie o oparcie. To już wiem ;)

Opublikowano

jakbyście coś wiedzieli żeby ktoś chciał sprzedać Renault Trafic - blaszaka do max 12 000 to dajcie znać

Opublikowano

Nie mam pewności co do Sedana, ale zdaje sie jest tak samo jak w Avancie. Kanapa nie jest na zawiasach tylko montowana na wcisk. Od strony oparcia wsuwa sie ją haczykami w zaczepy a od przodu dwa zaczepy są wciskane w specjalne gniazda z wymiennymi plastikowymi wkładami, które się uszkadzają przy demontażu kanapy i każdorazowo się je wymienia. Koszt, ok 3 PLN za sztukę w ASO. Demontaż siedziska polega na tym, że najpierw ciagniesz za krawędź w górę, a jak wyjdzą zaczepy, to wysuwasz całość do przodu i wyjmujesz z samochodu.

Opublikowano
OOOO Stachowiaka to ja znam. Nawet nie wiedziałem że mają audi. Zaopatrywałem się u niego do Opla.

Swoją drogą : czy to klamka do B6 ? Przełącznik szyb audi Szamotuły ? Tablica.pl

je też w czasu klubowania w Vectrze .. dlatego go znam ...

Opublikowano

Nie mam pewności co do Sedana, ale zdaje sie jest tak samo jak w Avancie. Kanapa nie jest na zawiasach tylko montowana na wcisk. Od strony oparcia wsuwa sie ją haczykami w zaczepy a od przodu dwa zaczepy są wciskane w specjalne gniazda z wymiennymi plastikowymi wkładami, które się uszkadzają przy demontażu kanapy i każdorazowo się je wymienia. Koszt, ok 3 PLN za sztukę w ASO. Demontaż siedziska polega na tym, że najpierw ciagniesz za krawędź w górę, a jak wyjdzą zaczepy, to wysuwasz całość do przodu i wyjmujesz z samochodu.

O dzięki bardzo. Czyli inaczej niż w Oplach i innych markach. Akurat jedną stronę mam odczepioną (wyłamany ten plastik) a druga siedzi i nie wiedziałem jak się za to zabrać. Dzięki.

Opublikowano

Poszukuję taniego używanego sprawnego laptopa