Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Zdrowych i Wesołych... Drugi dzień piję - do zobaczenia na następnym spocie :decayed:

Wczoraj chyba widziałem Ciebie :P w godzinach coś koło 22 :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry: a ja jeżdżę od jednej rodziny do drugiej, przyszłych teściów odwiedzam i nie wypiłem ani grama... :doh: jutro w końcu dziabne chyba :decayed:

...u mnie dokładnie odwrotnie - po przebudzeniu spróbuję zejść do garażu (w końcu :decayed:).

Opublikowano
  • Autor
:bry: a ja jeżdżę od jednej rodziny do drugiej, przyszłych teściów odwiedzam i nie wypiłem ani grama... :doh: jutro w końcu dziabne chyba :decayed:

Trzeba by było wspólną popijawę zrobić :banan:

Opublikowano
Zdrowych i Wesołych... Drugi dzień piję - do zobaczenia na następnym spocie :decayed:

W WRZ? Mogłem wracać z "Wigilii" :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No w PWR :) z torbą sobie dreptałeś :P byłem tam na blokach a później jechałem powoli i szukałem Twojego : Audi:

Opublikowano

No w PWR :) z torbą sobie dreptałeś :P byłem tam na blokach a później jechałem powoli i szukałem Twojego : Audi:

Hmm - o 22 to mogłem być gdzieś na blokach Wojska Polskiego albo wychodzić z bloków na 17 Dyw. Piechioty...

Opublikowano

co za inwigilacja... :wink:

Opublikowano
co za inwigilacja... :wink:

Noooo... Idę bo ominie mnie kolejka i karniaki będą :wink:

Opublikowano
  • Autor

Hmm - o 22 to mogłem być gdzieś na blokcach Wojska Polskiego albo wychodzić z bloków na 17 Dyw. Piechioty...

Szczerze to nie wiem :P niedaleko bloków jest cmentarz :P Jedziesz od ronda co w lewo kręcisz na Gno prosto i po lewej stronie masz stację benzynowa Orle czy jakaś tam na rondzie w lewo i pierwsza krzyżówka w lewo :)

Opublikowano

No to tam nie mogłem naparzać z torbą - po 22 wychodziłem z Wigilii u rodzinki i odwoziłem dziadków na Wojska PL... Potem na chatę i "Prawo Agaty" :decayed:

Opublikowano
  • Autor
No to tam nie mogłem naparzać z torbą - po 22 wychodziłem z Wigilii u rodzinki i odwoziłem dziadków na Wojska PL... Potem na chatę i "Prawo Agaty" :decayed:

no nie wiem jak się nazywa ta ulica :P dowiem się i dam znać ale kurde dałbym rękę odciąć że to Ty byłeś koło 22 :kox:

Opublikowano

tak mi się skojarzyło:

:grin:

Opublikowano

Na pieszo to chyba nie ja... Do wozu miałem z bloku może z 30m.

Opublikowano
  • Autor
tak mi się skojarzyło:

:grin:

dobry polski film :grin:

---------- Post dopisany at 01:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:59 ----------

jechałem ulica Zamysłowskiego :P i wydawało mi się że właśnie Ciebie widziałem:banan:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jechałem ulica Zamysłowskiego :P i wydawało mi się że właśnie Ciebie widziałem:banan:

Jeśli widziałeś Audi to tak - jeśli ktoś szedł piechotą, to nie ja.

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

Jeśli widziałeś Audi to tak - jeśli ktoś szedł piechotą, to nie ja.

Nie widziałem audi właśnie :P

---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

:hi:

---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

Samochód mistrzostwo :)

Oferta - Audi A4 - Witam stan bardzo dobry !! możliwa zamiana !! nie odp na meile !!! wszelkie info pod numerem 889366706

:grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Kto tak oszpecił to auto ? :facepalm:

Opublikowano

Polisz East Kustoms :decayed: