Bart-S Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 a wszystko co potrzeba do niej jest? Nie jestem w temacie swapa - co jeszcze potrzebne? Z tego co wiem do slo leci tylko "muszelka". muszelka? a to dla slo, czy w ramach nagrody dla wymieniajacego? w nagrodę dla Ciebie jak ją założysz moge zalozyc, ale po pierwsze potrzebne sa nowe sruby, uszczelki i przynajmniej zamowiona rurka olejowa, niestety czesto sie ukreca. NO i wczesniej musze obejrzec jak wyglada reszta muszelki... To pomożesz chłopakowi ? ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ---------- szukam i szukam i w ETCE wywala mi wciąż błąd po wpisaniu w szukajce "muszelka" Wyrzuć cudzysłów
slo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 :hi:Panowie i Panie coś mało nas w wątku Bukowinowym Trzeba coś z tym zrobić hehe W końcu kto jedzie ? Musashi, gdzie kupić te śruby/uszczelki/rurkę itp ?
Musashi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Musashi, serio ? tylko by trzeba zalatwic cieply garaz niedaleko mnie. Bardzo sie pali? ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- :hi:Panowie i Panie coś mało nas w wątku Bukowinowym Trzeba coś z tym zrobić hehe W końcu kto jedzie ? Musashi, gdzie kupić te śruby/uszczelki/rurkę itp ? chetnie bym pojechal, jednak nie wiem czy zajecia pozwola. najprosciej - ASO, iC,
slo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Możnaby pogarać z Vario.. Daleko masz do Swarzędza ? Czy bardzo się pali hmm, wkurza mnie bo wyprzedzać nie mogę. Tryb awaryjny wywala. ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- Odpisała mi jedna firma od regeneracji dmuchawek. Jest możliwość jeszcze że turbo jest sprawne, ale zaworek sterujący jebnął. Ale Bartek-S słyszał dźwięk jaki dobiega z silnika, metal trze o metal. Dość nieprzyjemny dźwięk.
variocustoms Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Slo, jak u mnie chcecie coś rzeźbić to nie wcześniej niż czwartek/piątek
slo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Spokojnie, dostosuje się Musa, co myślisz ?
Banan Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja właśnie wróciłem do domu po małych przygodach - na trasie Środa - Września w zaspie nawianej z pola urwałem przednią dokładkę i rozerwałem dolną plastikową osłonę silnika na dwie części i mam teraz puzzle
slo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Banan, ja rozwaliłem przedwczoraj osłonę pod silnik, nie jesteś sam
Banan Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 warto kupować jakiś zamiennik? Bo cena oryginału ( nowego ) zabija z tego co znalazłem to numer 8D0863821Q ta dokładka to nic , wsunięta na miejsce i ok , osłona w dwóch częściach nie do uratowania , zdemontowałem przed chwilą trochę zimno
Arkadiush Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 warto kupować jakiś zamiennik? Bo cena oryginału ( nowego ) zabija z tego co znalazłem to numer 8D0863821Qta dokładka to nic , wsunięta na miejsce i ok , osłona w dwóch częściach nie do uratowania , zdemontowałem przed chwilą trochę zimno Ostatnio Bartek lutował u Tomka w -10 i ręce mu się trzęsły
slo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 warto kupować jakiś zamiennik? Bo cena oryginału ( nowego ) zabija z tego co znalazłem to numer 8D0863821Qta dokładka to nic , wsunięta na miejsce i ok , osłona w dwóch częściach nie do uratowania , zdemontowałem przed chwilą trochę zimno Ja w B6 mam inną, kupiłem jakieś gówno za 70zł zobaczymy, może będzie pasować.
slo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 z tej aukcji: A4 S4 AVANT CABRIO QUATTRO OSŁONA SILNIKA 150109 (2956803723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. niby nr części się zgadza.. szybko wysłali, szybko przyszło siódemką.. Do Twojego też gościu ma osłone A4 S4 SUPERB PASSAT B5 OSŁONA SILNIKA +SPINKI (2957870305) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i też się numer zgadza
Banan Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 przesyłkę już dostałeś? widzę że jest bez tych wytłumień tzn u mnie jest taka gąbką oryginalnie , może ja przekleję po prostu ze starej
slo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 tak, wczoraj zamówiłem dzisiaj była u mnie. ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- Musashi, a na FMIC się znasz ?
Banan Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 zakupione ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- w sumie to moja wina z ta osłoną bo z przodu nie miałem kołków mocujących - kupiłem ze 3 miesiące temu i czekają na montaż
Rekomendowane odpowiedzi